Sana bir hikaye anlatayım. Adamın biri evlenecekmiş. Annesiyle kızı tanıştıracak. Ama annesine diyor ki "kız arkadaşımla beraber 2 kız daha getireceğim. Sen hangisi olduğunu tahmin edeceksin" Neyse 3 kız geliyor çok güzel bir ortam oluyor sohbet vs. Sonra kızlar gidince anneye eleman soruyor. Hangisiydi diye. O da şu diyor. Eleman nerden bildin diye sorunca annesi "içlerinden bir tek onu sevemedim" diyor. Boşver erkek annneleri oğlunu brad pitt görür. Çok şirin bir çiftsiniz. Maşallah 😇
Hayır büyük durmuyorsun. Yakışıyorsunuz hatta. Annelerin gözünde evlatları bir türlü büyüyemez ya, oğlunu o yüzden hala küçük görüyordur. Yalnız çocuk ana kuzusu. Annem öyle birşeyi bana söylese bile ben sevgilime söylemezdim.
Sen daha güzelsin bence daha iyisini bulabilirsin gerçekten seven bir erkek bunu bir kıza söylemez bence onun üzülmesini istemez çok güzelsin daha iyisini bulabilirsin
#Mümin#Kadınlara da Söyle, Gözlerini Haramdan Çeksinler, Irzlarını Korusunlar. #Nur Suresi 31. Ayet #Mümin#Erkeklere Söyle! Gözlerini Haramdan Çeksinler, Irzlarını Korusunlar. Bu Davranış Onlar İçin Daha Temizdir. Şüphesiz Allah Onların Yaptıklarından Haberdardır. #Nur Suresi Ayet 30.
Çocuk bebeksi duruyor, sen çok hoşsun sadece daha nude tonları takıl ya da fondöten (varsa) Vs. sürme.. Ama anne şimdiden kaynanalığa başlamış, boşver😉
En İyi Cevaplar