Arklar sevgilim erkek arklarım ile konuşmama izin vermiyor ne yapmalıyım?

Arklar sevgilimden önce tanıştığım erkek arklarım var 4 tane sanaldan normal konuştuğum, ama sevgilim erkek arklarınla konusma diyor seven insan her şeyden vazgeçer diyor tamam bende vazgeçerim ama arklarım 8 aylık arklarım sevgilimle daha 3 gün oldu ve sevgilim hesabımin şifresini istiyor benden şüpheleniyor ama gizli bir şey yapmıyorum bende biraz daha tanıyalım öyle veririm hesabımı dedim hesap vermek benim için çok ergence siz olsaydınız sanal erkek arklarınızı mı seçersiniz yoksa sevgilinizi mi ne yapmam gerek acil cevap verin?
Güncellemeler
+1 yıl
Arklar şimdi de kız erkek kıskançlıklarından birbirimize önem vermedik diyor sana güveniyorum aldatmazsın kimseye de yavşamazsın diyor seni seviyorum diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Arklar sevgilim çok iyi biri okumuyor ama çalışıyor erken yaşta çalışmaya başlamış çok kıskanç beni çok seviyor ama fiziksel olarak dis görünüş olarak ben daha kiloluyum millet habire dalga geçiyor sevgilim ile bu zayıf falan diye ne yapmalıyım üzülüyorum da bana diyor ki ilerde sen okuma hatta ben sana bakarım diyor yorulma sen diyor ama milletin dedikleri üzüyor beni her şey dis gorunus değil ki ne yapmalıyım?
Arklar sevgilim erkek arklarım ile konuşmama izin vermiyor ne yapmalıyım?