Erkek arkadaşım bana bağımlı hâle mi gelmiş sizce?

Ne yaşadıysak neler yaptıysam da bırakmadı. Ne ailesi ne çevresi istedi. Sevmediğim dönemde evli biriyle aldatmıştım haberi var söyledim ona. Gitti vücuduna 3 yerine ismimi dövme yaptırdı. Ben ilk aylarda bakre olmadığımı ve geçmişim kötü her şeyi söyledim. Ailesi tangalı resimlerimi görmüş o da gördü ama her şeyi kabullendi. Annesini hasta bırakıp yanıma gelmiş. İşe girme her istediğini yaparım mutlu olman için dedi benim götüm kalktı istedikçe istedim. 20 milyar kadar harcadı. Kendi icloudunu bile bana verdi 3 milyar çektim. Ne bileyim laptop istedim cins kedi istedim aldı. Almayınca sinirle hakaret ettim ama pişmanım. Başka erkeklerle konuşmamı da yakaladı. Bir ay önce sinirlerim yıprandı engelledim 3-4 defa. O da her defasında her ne kadar yazmıcam dövmeleri sildirmeye gidiyorum dese de hep yazdı. Ve aramız çok iyi gibi. Sadece bana inanmak istiyor. Ve değiştiğimi ders aldığımı görmek. Ayrilırken sinirle eski sevgilime evleneceğim demiştim. Cumartesi günü de sil numaramı dedim bitirme çok seviyorum inanayım yeter ki sevgini hissedeyim her şeye varım dedi. Sonra ailesini silip uzağa gitmeyi düşünüyoruz öyle konuştuk. Hayatı alt üst mü olmuş? Bir de kendine yeni sayfa aç dediğimde senden sonra yaptıklarından sonra mümkün mü dedi.
Erkek arkadaşım bana bağımlı hâle mi gelmiş sizce?