Bui erkek neden gizlice çaktırmadan bakmayı tercih. eder?

öncelikle meraba. iş yerinde bi çocuk çocuk gerçekten yakışıklı biri ama her kızla samimiyete giriyor kızla konuşuyor. benimle çok uğraşıyordu. konusuyoduu. ben dedimki ona benimle muhatab olma konuşma benimle dedim. dinlemedi defalar da uğraştı her benimle konisurkende dalgaya alıyordu ciddiye almıyordu beni. bana her seferinde sana soru sormak istiyom seninle igili dedi hayır. dedim yani ona ne ki.. cevap vermem dedim. dedimki sorduğun sorulara cevap verirsem. beni rahat bırakmasını dedim. sustu cevap vermedi bana. kac yaşındansın nerelisin gibi sorular. sevgilin var mı gibi şeyler işte. ben cevap verdim. yani nasıl desem size ben her benimle konuşmak istediğinde çocuk tersliyodum kiziyodum.
baya ağır konuşuyorum

bu çocuk bi baktım gerçektende benimle uğraşmıyor artık konuşmuyor baya mesafeli ce ciddi davranıyor yani baya gevsek davranıyordu. cok değişti bu 4 gün içinde bam başka biriymiş gibi davranıyor. bana
ona yaptığım şeyleri söylediğim ne varsa bana yanışını soyluyo terliyor beni yani nasıl davrandıysam ona eskiden şu an aynısını yaşıyorum.. ona yaptığım söylediğim hiç biseyi unutmamış umursamıyor beni bazen çaktırmadan bakıyor ben bakınca bakmıyor bazen hiç bakmıyormuş gibi hissediyorum. neden bunu yapıyor lütfen yardımcı olun..❤💜💜
Bui erkek neden gizlice çaktırmadan bakmayı tercih. eder?