Aynı ortamda olduğum bi erkek var. Sosyal medyadan kendisini eklediğimden beri sürekli gün içerisinde bana bakıyor. Ama ben dönüp baktığımda hiç bakmıyormuş gibi kafasını çeviriyor. Başka yere bakıyor. Aynı ortamdaysak sürekli gözleri üstümde ve sık sık göz göze geliyorum. Ben önünden geçerken arkadaşlarının dönüp ona bir şeyler dediğini de görüyorum. Ama bu uzun uzun izleyip ben bakınca kafasını çevirme olayı çok kafama takıldı. Sizce üzerime alınmam gereken bir olay mı? Yani neden böyle yapıyor olabilir?
Ayrıyeten sosyal medyada "Sev" diye bir paylaşım yapmıştım ve o da ardından "Söyle nasıl olcak o" gibisinden bir paylaşım yaptı.
Sizce bana karşı bir ilgisi var mı?
Ayrıyeten sosyal medyada "Sev" diye bir paylaşım yapmıştım ve o da ardından "Söyle nasıl olcak o" gibisinden bir paylaşım yaptı.
Sizce bana karşı bir ilgisi var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sana baktığını ve ilgi duyduğunu belli etmemek için böyle davranmıştır
Ama çok özgüvenli biri neden çekinsin
Kendime güvenim tamdır hatta haddinden fazla girişkenimdir ama bu durumu birinde bende yaşamıştım. O an ki duygu adamı lâl eder bakmaz boyuna posuna mahveder😉
Ne kadar şanslısın. Bende miyop var göz göze bakışamıyorum:(
neden olmasın
Nasıl emin olabilirim? Hiç anlamam bu flört işlerinden çünkü bilmiyorum
normalde bir erkek bir kıza durduk yere bakıp da sık sık göz göze gelmez iki ihtimal var birincisi hoşlanıyordur ikincisi seninde ona baktığını farkettiği için doğal olarak seni anlamaya çalışıyor kendisinden hoşlandığını zannederek bakıyordur ve duygularıyla yoktur. ayrıca instagramdaki paylaşımına bu şekilde tamamlayacı bi hikaye atması birinci ihtimali düşündürüyor. aceleci olma bence biraz daha gözlemle ve eğer ona karşı ilgin varsa kuyruk sallaman gerekecek birazcık.
Mesela koridor kapısının yanında asansör var bizim binada. O asansör beklerken ben önünden geçip koridorda yürürken bir arkamı döndüm. Baktım kapının önüne gelmiş orada arkamdan beni izliyor. Ben dönünce arkamı o da hemen arkasını döndü. Sürekli yan yana olduğu bir arkadaşı var. Beni görünce dönüp çocuğa hemen bir şeyler diyor. Sonra uzun uzun beni izlemeye başlıyor çocuk.
tamam şimdi oturdu taşlar yerine işte bu çocuk sana baya baya kafayı takmış. Yani sana karşı hisleri var fakat şimdi nasıl bir his diyeceksin? iki ihtimal daha var birincisi cidden temiz duygularıyla hoşlanıyordur senden ikincisi cinsel açıdan arzuluyordur ve derdi sadece seninle yatmaktır. işte bunu bilemezsin :)
Sence hangisi ağır basıyordur? Bunların hepsi ben onu ekledikten sonra bi anda olmaya başladı:/
bak sadece şu en son cümlene bakarak konuşacaksam eğer kesinlikle derdi seks derim çünkü direk benim kafamda şu uyanır bu cümleye bakarak. demiştir ki içinden, bir kız durduk yere istek atmaz ha bu bana istek attığına göre sanırım ilgileniyor benle ve ben bu kızı kolayca ham yapabilirim. şimdiiii dediğim gibi sadece bu cümleye bakarak bunu söyleyebilirim fakat asıl fikrini zikrini o çocuğu tanımadan bilemem malesef. işin bundan sonraki kısmı sana kalıyor artık
Ben çocuktan hoşlanıyorum ama böyle olmasını istemiyorum, sence ne yapabilirim:/
valla ne yapabilirim kısmı çooook uzun. ben sadece şuanki durumu değerlendirdim eldeki malzemelerle. o yüzden sana verebileceğim şu an için tek tavsiye dikkatli ol ve aklını iyi kullan.