merhabaarkadaşlar hepinize iyi geceler dilerim , benim bu aralar durumum çok sıkışıktı yakin bi arkadaşim var borç para istedim 1. 1 bucuk hafta once 50 lira saolsun verdi oda , şimdide bana yaziyo parami yarın lutfen getir diye , yanımda kimsem yok e paramda yok anca haftasonu verebilecegimi soyledim hicbisey demiyo (cuma gunu garsonluk yapıp gunluk para alcam ama oda cagirirlarsa) şimdi ben ona ne diyebilirim ne yaparsam yapayım deli gibi istiyo , tabiki hakkı isticek ama benim en yakinim halimi biliyo , zaten oaram olsa odicem hemen ama istedi bende bisey diyemedim , ona ne diyebilirim bi fikir verebilir misiniz, cunku ne desem umursamiyo istiyo ne dicegmi bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Borç olarak aldıysan mecbur ödeyeceksin. Ama arkadaşının 50 tl için sıkboğaz etmesi hiç doğru değil. Bu arada kaç yaşındasınız ortaokul falan mı
Dalga mi geciyosunuz? Zaten bende kimsenin parası kalmaz illaki odicem onun parası, sirf 50 liraya muhtac oldugum icin aldım geride odicem dedim , benim zorda oldugumu bilipde bunu yaptı ben zaten odicem ama benden yarina tak diye istedi , merak etme 19 yasindayim ben , eger benimle şu durumda ben fikir istersen dalga geciyosaniz hos degil , ayni durumda sende olabilirdin unutma.
Aslında dalga geçmiyorum ama 50 lira su parası. Eğer anlattığın şeyde dürüstsen iban at yardımcı olurum
Benim icin oyle degildi eger dalga geccek olsam yalan soylicek olsam buraya 1000 lira derdim 500 derdim zaten 50 lira demezdim canim , aldigim oara oydu cunku , borcum o
Bana gercekten yardım eder misin
Takip at sen
Sey ben size yazamiyorum
Siz bana yazar misiniz
Yazmicaksaniz degil mi? Tesekkur ederim iyi geceler
İşim vardı yeni yazdım
Vallahi sigara parası değil yani Biz bir paket sigara 100 TL veriyoruz
Öyle biraz ama insan bazen 50 liraya muhtaç kalıyo, insallah halledebilirim
Yakın olsaydın verirdim ama çok uzaklardayım
Dusunmeniz yeter saolun
İnan üzüldüm senin adına çok özür gibi durum bir daha öyle arkadaş barındırma yanında
Hesap kartına atabilirsin aslında 🤗
İyilik yapmış olursun ♥️
@eliftunc083 abla gercekten o kadar iyi bi guzel kalbin varki yarin ne olcak bilmiyorum ama dusunmeniz yeter boyle gercekten beni anlayan dinleyen insan olunca cok mutlu oluyorum tesekkur ederim
Dur bakalım hakan bey ne diyecek 🤗 ne demek valla billa benim kartım olsaydı ben yarın gönderirdim
Dur halletcem
Bana özelden yazar misin
@eliftunc083 abla ben yazamiyorum senin bana yazman lazim
İstek gönder gizlisin
İrtibatı kes 50 TL için arayan insandan arkadaşım olurmuş
Yani parasıni verip oyle yapmayi dusunuyourum da bi 50 lirayo versem yarina kadarda hicbiyerden bulamam galiba artik ne laflar yazar ne der bilmiyorum
Abla arkadaşının ismi ne?
Sevil
Tanidin mi 😅
Bana şimdi hemen sevilin iş Bankasın hesap numarasını at.
Abi ben sevilinin is bankasini nerden biliyim 😂 ben ondan elden para aldım ne bilem
Tamam işte sen mesaj at sana hesap numarasını atsın?
Ben burdan atamam ki abi bana senin yazman lazım
Anlamadım?
git baskadindan borc al
Başka borç alabilecegim yakınım yok , olsa yapardım ama olmadığı için şimdi o insanlarda yarin basima kakar ne diceklerini bilmiyorum
caz yapma de, eline gecicne ver
Bakcam yarin ne olcak acaba
agzina vur bi tane laf ederse
Abi ne diyon borcu ben aldim valla yapistirir agzima 😂
bisey olmaz o sana muhtac sonucta
Deme abi oyle ben borc aldim ama ben muhtacim o degilki
kizim git 3 4 tane abazaya nude at parayla diyem. o parayi da verirsin
Oyle bi insan degilim. benim bi namusum var.
anandan babandan al ozaman
Off gerçekten lutfen görüş yazmayin bende biliyorum anamdan babamdan almayı , bilmeden yorum yaomayin neyse saolun iyi geceler
lan triplere girme kendine kendine mal kiz, bak dalgana hadi
Nediyosun ya ne tribine gircem benim yorumuma sen gorus yaziyosun iyi misin git srn bak dalgana , benmi dedim gorusyaz diye sen yol al
lan it kari yardimci olmak icin yazioz edioz, nankor
İğrenç bi insansın , dahada bisey demem.
İgrenc bi insansin , sahada bisey demem
Başka birjnden borc al ona ver
Baska oyle guvenip yakin oldigum borc isticegim biri yok hayatimda , cunku istersem basima kakarlar
Buda güvenliğin biri değil buda başına kakiyor
50 milyon nedir ya
Yani bilmiyorum en yakinim oydu zaten oda bilmiyorum oyle yapinca ne yapicagmi bilmiyorum ne dicem hani hakli hani para aldim ama borç dedim oda biliyo odicegmi kimsenin oarasibkalmaz bende geecekten biliyodu ama zorda oldugumuda biliyodu
Ailen yok mu
Ailem var ama şu an onlar burda degiller korona doneminden dolayi koye gittiler ben burda tek başimayim uni sinavina hazirlaniyorum , ailem bana her ay 1 kereye mahsus gönderiyolar oda elektik su gaz hepsini oduyorum tam cikaramiyorum
Hesabım olsaydı ben sana gonderirdim.
Bir yerden bul bir şekilde öde o arkadaşın dediğin cocugada yol ver
ya da şöyle bekle hafta sonuna kadar vericem de canını almaz herhalde
Allah razi olsun sizin dusunmeniz yeter ben sadece fikir almak icin paylasim yaptim cok fazla evden cikmadigim icin bi ortamimda yok , dusunmeniz bile yeterli , fikirleriniz icin tesekkur ederim❤
Arkadaşına öyle söyle bakalım ne diyecek ama öyle arkadaş olmaz ya. Yazık ne olmuş 50 lira ne şimdi hicbirsey gelmiyor o parayla sen biryere falan bakmaya çalış yardım etmek çok isterdim vallaha ama ben kart falan kullanmiyorum
Bana özelden yazar misin
sikm oyle arkadasi
👍🏻
uzgunjm
Babandan istesene