Ayrılalı 1 ay oldu 4 yıllık bir ilişki. Nişan tarihi konuşuluyordu en son, ciddi bir ilişki yani. Çok saçma bir sebepten ama onun inat etmesi ve benim her söylediğimi yanlış anlaması yüzünden bitti. Onu tanıyan arkadaşlarım onun şuanda berbat olduğundan emin konuşuyorlar. Ayrılırken de bana sarılıp çok ağlamıştı. Şimdi bana hiçbir şekilde ulaşmıyor. İnadından mı vaz mı geçti bilemiyorum. İnstagramını kapatıp başka hesap açtı önce. Şimdi de wp son görülmesini kapatmış. Ama linkedinden takipleşiyoruz hala. Ordan silmedi mesela. Benden kaçıyor olsa ordan da siler. Merak ettirmek için mi yapıyor sizce?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence hayatında. Başka biri olabilir. Ayrılalı ne kadar oldu
Bir ay olmuş olabilir bence çünkü erkekler biliyor biz kizlar watsaptan bakıyoruz son görülmesini kapatmış sen mesaj at diye
yeni biri bulacağını sanmıyorum ama sanmadığımız neler oluyor tabi. Belli olmaz. Ben kapanmadan önce bakıyordum tüm gün 1 kere zor giriyordu. Bir anda bulmamıştır diye düşündüm
Seni merak ettiriyor olabilir. Peki böyle şarkı falan atıyor mu bence hayatında biri olsa snein numaranı silerdi
Şarkı ilk zamanlar atmış ama ben inadımdan bakmıyordum. Sonra da sildim anlasın diye. O da beni sildi ben silince. Sonra da instagramı değiştirdi ama orda benle ilgisi yok olayın sebebi biliyor gibiyim. Linkedinde falan duruyoruz hala.
Valla canım bilemiyorum ama seviyorsan peşini bırakma ya. Sevdiğinden eminsen bırakma.
aslında eminim. şu an çok pişman olduğuna da eminim. Ama seviyorum diye dönersem itiraz ettiğim şeyi kabul etmek zorunda kalırım. O da hatasının farkında olsa ben yine adım atarım
Sorunu çözmeyi denesen
Ben çözüm sundum ama öncesinde kavga etmiştik bu konu yüzünden. Ben ne desem yanlış anlıyordu o ara bunu da yanlış anladı. Şimdi sakin kafa düşünse haklı olduğumu görür aslında. Belki de dediğin gibi vazgeçmiştir ben hala özlüyor sanıyordumdur. Bilmiyorum
Sorun neydi çok özel değilse yani yanlış anladı diyorsun ya. Dinlemeyi bilen biri ise ona yanlış anladığını aslında ne demek istediğini anlat. Ama zaten eğer dinlemeyi bilmiyorsa saygısı yoksa sana karşı onu bilmiyorum. Canim
Sorun şu ki ailesi asla onu bırakmıyor. Fazla müdahaleciler. Biz daha konuşmadan nişanı düğünü evimizi her şeyi konuşup kendilerince hallettiler. Eski sevgilimden de maddi olarak sürekli beklenti içindeler. Ben de fazla müdahale ediyorlar diye rahatsızlığımı belirttim. Ve başka bir şehirde yaşayalım diye belirttim. Beni ailesine düşman ilan etti. Oysa ki ben uzaktan da destek olabileceğini zaman zaman yanımıza gelip dinlenebileceklerini ancak yanlarında olursak her işimize karışacaklarını kendi kararlarımızı alamayacağımızı söyledim.
Kendisi de sürekli ödemelerini yapmaktan mutsuz. Ama çarem yok diyordu
Ben de çare olarak gel gidelim uzakta olursak daha az zorda kalırsın dedim. Bu sefer de ben kötü oldum
Ailesine düşkün birisi ailesi onun hakkında kararlar veriyor. Anlıyorum. şu an benim olduğum gibi ayrı eviniz olursa böyle mi olur ki sence. Ben şu an birlik oturuyorum eşim ailesiyle bir olduğu için o şekilde. Ama ayrı olsaydık olmazdı. Borçları bittikten sonra evlenirsiniz olmaz mi
Ama seviyorsan bence bu bir sebep değil ya. Mücadele et seviyorsan bırakma
İşte bence de sorun değil. Tamam diyorum öde yine, gerekeni yap. Ama ayrı ev yetmez, ben şehir olarak uzaklaşmak istiyorum. Malesef her şeyi anlatamıyorum ama yanlarında huzurumuz olmayacak. Bahsedilen borç bitecek bir şey değil. Ev öder gibi hatta daha uzun süre ödeyeceğiz. Ben buna razı oluyorum o benim için şehir değiştirmeyi kabul etmiyor. Seviyorum ama maksimum bu kadar anlayış gösterebilirim. Ki bundan ailemin haberi olsa buna bile izin vermezler.
Doğru diyorsun onun dönmesini bekle dönerse döner zaten bu sorunlar evlenince daha çok sorun yaratabilir. Haklisin
Evet o yüzden o anlayıp bana dönsün istiyorum. Ben sorunlarına rağmen kabul edicem yine onu. Ama bu tavırları neye yormalıyım anlamıyorum. Beni engellemiyor, silmiyor ama böyle fotoğraf değiştirmeler son görülme kapatmalar dikkat mi çekme çabası diyorum.
Olabilir. Tabiki biraz bekle
Çok teşekkür ederim. Bir sonuca varmadık belki ama anlatmak bile iyi geldi❤️
Valla canım ben senin yerinde olsam herhalde konuşarak bir şekilde halletmeye çalışırdım ayrılmak bilmiyorum şu an ben evliyim ne kadar haksız olsam bile sürekli konuşmaya çalışıyorum eşimle anlamıyor oda beni ama konuyu kapatıp devam ediyorum düzgün giden bir ilişkim yok ama çok seviyorum eşimi ilgisisz evet ama dediğim gibi cozulmiyecek bir konu değil yan yana gelin konuşun bir şekilde halletmeye çalışıin.
Haklı olsam bile demek istedim haklı olsam bile o haksiz olsa bile ona anlatmaya çalışıyorum
ben de çok mücadele ettim sevgim için. Hala da o bana adım atarsa düzeltmeye uğraşırım ama ailesine laf ettim sayıp beni suçlu bulduğu için artık onu aramam gurursuzca olacak. Sen ne güzel başarabilmişsin, ben kendimi frenlemeye çalışıyorum. Çünkü ararsam bak burnu sürtüldü bensiz olamaz moduna girecek ve hatalarını anlamayack bu kez gitmek gibi bir şey yapsam bile elinde bir koz olacak nasılsa geri döner diye. Bu yüzden duruyorum. Ben onu bu şartlarda da seviyorum ve kabul ediyorum aslında ama onun anlayıp dönmesi gerek.
Doğru ben sana dön demedim sadece dedim ki bir şekilde konuşun yan yana sorunlarını düzeltmeye çalışmak için onun seni anlamsi için. Son kez konuşun demek istedim gene geri dönme ama konuşun seni yanlış anlamış olarak bitmesin demek istedim. Ha diyorsan ki beni anladı ama dediğimi istemiyor. Kabul etmiyor o zaman yollarınizi ayirirsiniz ama dediğim sadece sonradan pişman olamamk için sorunu tekrar baştan çözmeye çalışmak. Bekle biraz belki kendisi özler döner. Bu sefer yüz yüze konustujtan sonra anlaşır bir şekilde ya ayrılır ya da barisiriri
evet beklemedeyim şu an. Biraz daha geçince belki döner bana. Aslında zor bir şey istemedim, tekrar konuşmamıza gerek kalmadan anlamış olmasını bekliyorum ama erkekler zor anlıyor neden bilmiyorum. Zaman geçince hala böyle özlüyor olursam mutlaka denerim ama şu an için onu bekliyorum.
Aynen bekle. Umudunu kesme zaten gerçekten seni seviyorsa bu ayrılmak için bir sebep değil.
Çözülür yani illaki bir yolu vardır
inşallah çözülür. Çok üzülüyorum. Beni sevdiğinden eminim ama ailesine laf ettim diye düşündüğü için beni silmiş olabilir
Tam olarak nasıl bir konuşma geçti aranızda bilmiyorum ama özür dile. Yanlış anladigini söyle seviyorsan bırakma
özür dileyemem, hak iddia edemem bu sefer. Ailesinin dibinde yaşamayı kabul etmek zorunda kalırım. Sevsem bile buna katlanamam.
ailesine de hakaret etmedim o öyle anladı bin kere açıkladım
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah döner
Anlamak istemiyorsa zorlaam
teşekkür eedrim, inşallah
size de mutluluklar, umarım sorunsuz güzel bir evlilik olur
Çok teşekkür ederim canım ben bir dişi kuş olarak evliliğimi kurtarmak için sürekli ben alttan alıyorum olsun seviyorum değer mi dersen değer. Seviyorum onsuz mutlu olacağıma onunla mutsuz olmaya razıyım. Her zaman da değil tabiki arada her evlilikte olduğu gibi sorunlar var ama ben hallediyorum.
Mutluysan sorun yok. Ancak ben sürekli alttan alamıyorum. Çok alttan aldım ama artık ezilmeye başladığımı hissettiğim yerde dur dedim. Benimki alışkın değil ondan benim gidişime. Ya idrak edemedi ya da alıştı bensizliğe.
Hakkında hayırlısı olsun eğer hayırlısı ise dua et Allah hayırlısı ise senin karşına tekrar çıkartır hep hayırlısini iste inşallah Allah doğru olanı gösterir
inşallah hepimiz için hayırlısı olsun <3
Hayır. Salmış. Yoluna bakıyor
normalde çok aktif bir insan aslında. Çok az kullanmaya başladı her şeyini. Ben açıkçası mutsuz diye düşünüyordum
Sal enişteyi. Istiyosa o seni bulur
o nasıl bir inat sen bilmiyorsun. Sarı damarı derler ya öyle bir şey
Azcik kiskandir kapinda biter
ben başka şehre taşındım. Karşılaşma ihtimalimiz de yok. Takipleşmiyoruz da. Kıskandırırsam soğur benden ayrıca. Şahsen ben onu başka kızla görsem asla uğraşmam artık biter, soğurum