Beni darp etti ve namusuma kadar iftira attı. Nasıl intikam alabilirim bundan? Fotoğraflı?

Arkadaşlar öncelikle lütfen "intikam alma, boş ver" gibi şeyler yazmayın, rica ediyorum.
Sevdiğim birisi vardı, sevgili olmak üzereydik. Fakat dost zannettiğim, pek çok konuda destek olduğum aciz bir insan türlü türlü oyunlarla ikimizin arasına girdi. İkimizi de dolduruşa getirdi. Onun yüzünden sevdiğim kişi beni her yerden engelledi. Yetmedi, bana sevdiğim adamın gözü önünde şiddet uyguladı. Yine yetmedi, annemlere benim durumumu ispiyonladı. Yine yetmedi, ben ölümle burun burunayken sevdiğim adamla birlikte hakkımda iğrenç bir şekilde konuştular. Yine yetmedi, kıza ondan şikayetçi olacağımı söylediğimde ise annesi ile hakkımda çok çirkin bir iftira attılar, namusuma kadar dil uzattılar. Güya ben o iğrenç kızı uygunsuz fotoğraflarını yaymakla tehdit etmişim. Oysa ortada öyle bir fotoğraf bile yok. Bu şekilde iftira attılar. Olay günü sevdiğim adamla olan konuşmaları da bu şekilde.
Beni darp etti ve namusuma kadar iftira attı. Nasıl intikam alabilirim bundan? Fotoğraflı?
Yeşil mesajlar sevdiğim kişiye, beyaz mesajlar eski arkadaşıma ait.
Bu olaylar 4.5 ay önce oldu. O günden beri ağır ilaçlara bağımlı bir şekilde yaşıyorum. İçim bir türlü soğumuyor. Ne yapmalıyım sizce? Lütfen bir yol gösterin...