Arkadaşlar öncelikle lütfen "intikam alma, boş ver" gibi şeyler yazmayın, rica ediyorum. Sevdiğim birisi vardı, sevgili olmak üzereydik. Fakat dost zannettiğim, pek çok konuda destek olduğum aciz bir insan türlü türlü oyunlarla ikimizin arasına girdi. İkimizi de dolduruşa getirdi. Onun yüzünden sevdiğim kişi beni her yerden engelledi. Yetmedi, bana sevdiğim adamın gözü önünde şiddet uyguladı. Yine yetmedi, annemlere benim durumumu ispiyonladı. Yine yetmedi, ben ölümle burun burunayken sevdiğim adamla birlikte hakkımda iğrenç bir şekilde konuştular. Yine yetmedi, kıza ondan şikayetçi olacağımı söylediğimde ise annesi ile hakkımda çok çirkin bir iftira attılar, namusuma kadar dil uzattılar. Güya ben o iğrenç kızı uygunsuz fotoğraflarını yaymakla tehdit etmişim. Oysa ortada öyle bir fotoğraf bile yok. Bu şekilde iftira attılar. Olay günü sevdiğim adamla olan konuşmaları da bu şekilde.Yeşil mesajlar sevdiğim kişiye, beyaz mesajlar eski arkadaşıma ait. Bu olaylar 4.5 ay önce oldu. O günden beri ağır ilaçlara bağımlı bir şekilde yaşıyorum. İçim bir türlü soğumuyor. Ne yapmalıyım sizce? Lütfen bir yol gösterin...
Beni darp etti ve namusuma kadar iftira attı. Nasıl intikam alabilirim bundan? Fotoğraflı?
Öncelikle başına böyle birşey geldiği için çok üzgünüm okurken kanım dondu, o ilaçları onlar yüzünden kullanman onların karaktersizliği ve şerefsizliği, böyle insanlar yaşamayı bile haketmiyolar gerçi insan olduklarından da şüpheleniyorum, yaşadığınız tüm olayları geçtim seni bu duruma düşürmeleri, hayatını altüst etmeleri, psikolojini bozmaları vs. İnsanlığa sığacak birşey değil. Anladığım kadarıyla intikam almak istiyosun onlara verebileceğin en güzel ders hayatına yeni insanlar alarak ne kadar mutlu ve güçlü bir kız olduğunu göstermek. Erkeğin suçu yokmuş gibi gözüküyo ama aşırı salakmış, seni seven ve sana değer veren bir insan başkalarının düşüncelerini kıçına bile takmaz emin ol oda bir kaşarın oyununa kanarak ne kadar saf bir insan olduğunu kanıtlamış, hayatından çıktıkları için çok mutlu olmalısın böyle insanlar için kendini üzmeye değmez sen çok değerlisin, şu an intikam almak için ne yapılır inan bilmiyorum ama aklına birşey gelirse bana yazabilirsin yardımcı olurum❤️
Onu hakim bilir ifadende beni annem tuttu bisey c8kmaz dedi ama ben atlatamiyorum de hmen git karakola birak bir ifadeye cagrilmak bile lorkutur onlari bekleme
En İyi Cevaplar