Aşk İlişkileri Kızlar hangisi sensin? Erkekler hangisi daha iyi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar hangisi olduğunu, erkeklerde hangisini sevdiğini söylesinn Domine edilmek ister Domine etmek ister Nazik olmanı ister Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel Kızlar hangisi sensin? Erkekler hangisi daha iyi? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben nazik olmamı isteyenlerle karşılaşmak isterim ama hep domine etmek isteyenlerle karşılaşırım domine edilmek isteyen kadına da ancak acırım. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Anladımm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik açısından demiyorum iletişim açısından diyorum ben zaten bakirim. Yorumla Soran +1 yıl Evet bende onu anladım işte Yorumla
LordVlad Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Domine edilmek isteyeni sağlam domine ederim, ama nazik olmamı isteyenle uzun bir evlilik yaşayabilirim, domine etmek isteyenin de , anasının a. ına kadar yolu var. 0 0 Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl domme etmek isteyen kadın türü türkiye de yaşamıyor. kesin bilgi yayalım. 1 0 Yorumla
NöbetçiDoktor06 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Bence açık fikirli olup hepsinden denemek gerekir 😂 0 0 Yorumla
Lychestaa Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Seni onun sevmeni ister o da hiç birine benzemiyor:)) 1 0 Yorumla
ganalimahosgeldiniz Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Dominant kız yok bence. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Yorumla ganalimahosgeldiniz +1 yıl Eminim. Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Domine edilmek ister herhal 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Miss Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. A B ve C nin ortaya karışık halı olsun 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nazik olmanı ister 1 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nazik 😏 1 0 Yorumla
arananadam016 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Domine edilmek ister 0 1 Yorumla arananadam016 +1 yıl 1. ye iyi çakılır Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl nazik 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl domine etmek veyahutta edilmem isteme. çünkü. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl edilmek istemem* Yorumla
Mkhitaryan Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Nazik olmanı ister 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen en son romada mıydın ya Yorumla Mkhitaryan +1 yıl Yes 😀 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben nazik olmamı isteyenlerle karşılaşmak isterim ama hep domine etmek isteyenlerle karşılaşırım domine edilmek isteyen kadına da ancak acırım.
Anladımm
Cinsellik açısından demiyorum iletişim açısından diyorum ben zaten bakirim.
Evet bende onu anladım işte
Domine edilmek isteyeni sağlam domine ederim, ama nazik olmamı isteyenle uzun bir evlilik yaşayabilirim, domine etmek isteyenin de , anasının a. ına kadar yolu var.
domme etmek isteyen kadın türü türkiye de yaşamıyor. kesin bilgi yayalım.
Bence açık fikirli olup hepsinden denemek gerekir 😂
Seni onun sevmeni ister o da hiç birine benzemiyor:))
Dominant kız yok bence.
Emin misin
Eminim.
Domine edilmek ister herhal
Miss
domine etsin beniii🥰🥰🥰
Domine etmek isteyen candır ya
A B ve C nin ortaya karışık halı olsun
Üçüncüyü söyledim lakin yatakta çok aZgın olmalı
Erkek adam dediğin hepsini miker 😂
Nezaket önemli.
Nazik olmanı ister
A diyorum 😏
Nazik
Nazik 😏
1 iyi sanki
Bu ne awk
Domine edilmek ister
1. ye iyi çakılır
3 numreo
nazik
Neden
domine etmek veyahutta edilmem isteme. çünkü.
edilmek istemem*
Hiçbiri
nazil
nazik
Nazik olmanı ister
Sen en son romada mıydın ya
Yes 😀
😂😂