Korse haric aynisiyim hepde p. ic erkeklerden hoslandim hic sevdigim erkekle en azindan o sekilde birliktelik yasamadim beni seven de yok zaten uzuluyorum
Sonunu bilmiyorum sadece kızın bekleyip sonunda aşık oldugunu biliyorum. Yaşa ve neler yasadigina takilip depresyona girmenin anlami yok su an. O geldiginde zaten gozun gormeyecek baska bi şeyi
Sen begenmesen de begenecek birisi var ve su an kendi hayatini yaşıyor, o da zamanini bekliyor. Senden farkli olarak depresyona girmedigini umuyorum, tipki senin yapman gerektigi gibi. Arayarak veya uzulerek bulamayacaksin hayatini yasa zaten o seni bulacak
Adı üstünde pic erkekler doğru bişey gosteemeleri mumkunmu erkekler bacım kadın sevmez en azından çoğu kadınlar elinde tutumadigi kendine özgü kişiliklere sahip olamadığı için böyle dusunur
Gören hersekilde görür sen eğer bu tür ilişkiler istemiyor sağlıklı ilişki kurmak istiyorsan düzgün erkeklere yonelt ilgini yoksa böyle yakınır durur ama hep aynı sona kosarsin
duzgun sevgilisi olmayan insanlara vardır ya da sevgilisinden ayrılan ayrıca ilişki yasamış kısmını cok takma senin yasına uygun birsey yasamamış erkekler var ama bulman cok zor sen kendine karsı durust olmasına bak
kimse ömur boyu yanlız duramaz sadece acele etme sohbet et insanları tanı iyice degerlendir ondan sonra bunla benim yapımız uyusur derse sevgiliilişkisi kur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Beni seven de olöadı h bir kızın elini bile tutmadım
Dogru mu diyorsun
Nedn yalan söyleyim hani sitede trollüyorum ama o bel altı sorularda konu ciddi iae yalan söylemem
Uzulecek bir sey yok sen de o kız gibi zamanını bekliyorsun işte
Sonu nasil oldu ama o kizin ben oyle biri degilim
Sonunu bilmiyorum sadece kızın bekleyip sonunda aşık oldugunu biliyorum. Yaşa ve neler yasadigina takilip depresyona girmenin anlami yok su an. O geldiginde zaten gozun gormeyecek baska bi şeyi
Peri masallarina inanmam emin misin oyle biri olduguna yuzumu pek begenmiyorum ayrica
Sen begenmesen de begenecek birisi var ve su an kendi hayatini yaşıyor, o da zamanini bekliyor. Senden farkli olarak depresyona girmedigini umuyorum, tipki senin yapman gerektigi gibi. Arayarak veya uzulerek bulamayacaksin hayatini yasa zaten o seni bulacak
Benim gibi biri imkansiz olmasi
Cogumuz oyle dusunuyoruz yalniz degilsin :(
Gulucuk atacakken somurtan attim yanlislikla kjkjk icini darlama aryik
Bu türe egilimin varsa o tür iliskilerle yetinmeyi bipmelisi
Maalesef oyle kisilerden hoslaniyorum
Peki neden neticelerini kaldiramiyorsun bu gerçekliğin farkında olman lazim
Erkeklerde o. rospulari seviyor yalan mi
Basta kendisini farkli gosterdi cunku
Adı üstünde pic erkekler doğru bişey gosteemeleri mumkunmu erkekler bacım kadın sevmez en azından çoğu kadınlar elinde tutumadigi kendine özgü kişiliklere sahip olamadığı için böyle dusunur
Sevgilisiype yapani bacım olarak gormuyorlar
Gören hersekilde görür sen eğer bu tür ilişkiler istemiyor sağlıklı ilişki kurmak istiyorsan düzgün erkeklere yonelt ilgini yoksa böyle yakınır durur ama hep aynı sona kosarsin
Dogru diyorsun ama benim gibi cikar mi beni ister mi kadinlarin da hosuna gidiyor dogru mu yapiyorum
Doğru yanlış karışık işler bunlar yaşayıp goreceksin
Bence benimki yanlis bu kadar da
Peki sence doğru nedir
insanlar konusunda daha secici olursan ugun birisi seven birisi cıkar karakterli kişilere yönel
Kimse oyle seylere deger vermiyor yuzune bakilmayan parasiz erkekler belki
yani p... çç erkeklerden hoşlandıgını sen söyledin o tur kişilerle olan ilişkininde sonu yuzde 99 husran olur
Onlarinda sevdigi uzun iliskisi cikiyor
duzgun sevgilisi olmayan insanlara vardır ya da sevgilisinden ayrılan ayrıca ilişki yasamış kısmını cok takma senin yasına uygun birsey yasamamış erkekler var ama bulman cok zor sen kendine karsı durust olmasına bak
Neyse ya yalniz kalicam bu halde bende onlar gibi olmak istiyorum
kimse ömur boyu yanlız duramaz sadece acele etme sohbet et insanları tanı iyice degerlendir ondan sonra bunla benim yapımız uyusur derse sevgiliilişkisi kur
neren benziyor ona
korse yok diyorsun.
istediğin kimseyle görüşemiyor musun
ya da ne?
Piç sevme normal adama bak
sıkma canını doğrusunu zaman getirir
Muhabbet etmek istersen mesaj atabilirsin
Şoförün seni kurtarmasını bekle
Az aç hava gelsin yandık içerde
Bana mi diyorsun 10 erkekle yatan vir suru kiz var onlara desene
Camdan bahsediyorum hanımefendi, yoksa içinde değiliz farkındaysan