Bu aralar hoşlandığım bi çocuk var sınıftan kendisi afgan fakat kızlarla çok ilgisiz nasıl açılacağım ben bu çocuğa? Afgan erkeklerinin karakteristik özellikleri nedir?
Afgan erkekleri yakışıklı mı, karakteristik özellikleri nasıl?
Sınıf dediğin yer neresi, bu çocuk Afgan asıllı ama kaç yıldır Afganistan'da yaşadı, kafa yapısı nedir nasıl giyinir nasıl konuşur bilmeden bu soruyu kimse yanıtlayamaz. Irk üzerinden sosyal davranışının çıkarımlarını yapmak ırkçı ve dar görüşlü birnin yapacağı şeydir sen hele az bahset bakalım.
Öncelikle teşekkürler hassasiyetin için ben üniversite 1. sınıfım bu çocukta bizim sınıfta fakat yaşı 18 19 civarlarında değil 25 rahat vardır kendisini pandemiden dolayı canlı şekilde az gördüm sınıfta kızlara uzaktan bile bakmaz kimseyle zaruri harici konuşmaz kolay kolay sesi çıkmaz türkçe biliyor ama yarım yamalak. Şu an afganistan da olduğunu düşünüyorum çünkü ara sıra canlı derse katılıyor üzerinde afgan kıyafetleri
Kuzum afgan erkekleri genelde sevgili veya eşlerine çok fazla değer verirler erkek ortamları çok vardır kızlarla arları çok iyi değil-dir arkadaş manasinds çünkü afgabistanda büyüdüyse orada kız erkek okulda bile farklı biraz kıskanç olurlar ama çok eğlenceli olurlar çok olgundurlar genelde yaşamları zor olduğu için olgun olurlar
ya kardeşim Afganistan dan gelme insanı ne yapıcan sen git iki araştır bakim Afganistan nasıl bir yer insanları nasıl kadınların orada sokağa çıkması yasak erkekler kadınlara köpek muamelesi yapıyor
@Pfhares Tartışma işi bana göre değil. Bir masörüm var. Ters bir herif. Ülkye bakıyorummmm... Neyse. Düşüncem bu. Yanılırsam harika olur. Afganlılar iyi olsun da...