Sevgilinle birbirinize hitap şekliniz aranızdaki bağın güçlenmesine duygusal bağın artmasına yardımcı olur sizin icin hangi hitap kelimesi sevgilinizin vücut bulmuş halidir 💓
Niye herşeyi kurallaştırmaya kalıplaştırmaya çalışıyorsunuz? Bunları düşünmekten ilişkinizin içine ediyorsunuz. Eminimki bütün ilişkiler kızlar yüzünden bitiyor
sen öyle hitap etmek istersen sevgilin ya da eşin de rahatsız olmuyorsa sorun yok sadece bana biraz ilginç geldi kadınlar için güzel olabilir ama erkeğe hitap olarak olmadı tabi bu benim görüşüm ama çok seviyorsam sevdiğim bana nasıl istiyorsa öyle hitap edebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İçinden geldiğini söylemek daha güzel
Yavrum , Balböceğim , zencefil kokulum , orkide'm vb :)
Niye herşeyi kurallaştırmaya kalıplaştırmaya çalışıyorsunuz? Bunları düşünmekten ilişkinizin içine ediyorsunuz. Eminimki bütün ilişkiler kızlar yüzünden bitiyor
İsmiyle hitap etmek daha güzel geliyor bana. Öbür türlü cringe oluyor.
bence kadına bebeğim ve yavrum
Yavrum 🤞
Yavrum, benim için yeterli, gerisi boş
porsuğum
Bal porsuğu daha sempatik olur 🤦♂️😂
Hatun
Minnoşum 😅😄
erkeğe mi? şaka
Hehdyeeg biraz garip oldu ama yalnızken derim yani
@brown_eyes19 zaten yalnızken de bir erkek bundan hoşlanmaz diye düşünüyorum
Ne alakası var ne var minnoşta yani
bence bir kıza hitap şekli olarak daha uygun
Her iki cinsiyete de denilebilir bence
sen öyle hitap etmek istersen sevgilin ya da eşin de rahatsız olmuyorsa sorun yok sadece bana biraz ilginç geldi kadınlar için güzel olabilir ama erkeğe hitap olarak olmadı tabi bu benim görüşüm ama çok seviyorsam sevdiğim bana nasıl istiyorsa öyle hitap edebilir
ismiyle ✌🏻
Kıza yavrum erkeğe erkeğim
Sevdiğim