+1 yılYaaa lütfen bu nasıl bir cahillik kafasıdır yaaa.
Hee diğer dünyada da bizi Atatürkçü müsün? Diye sorgulayacak Allah bizi.
Haa Atatürk aşığıyım bende,
ama böyle düşünmek gerçekten cahillik, bu ülke de düşünce özgürlüğü varsa böyle davranmak çok saçma...
Allah beni ırkçılık ve bu saçma sapan siyasi görüşler yüzünden benimle tartışan hiç kimse ile karşılaştırmasın.
Her zaman da söylüyorum, şimdi de söylüyorum "Ben hayatıma siyasi ve ırkçılık ayrımı yapan hiç kimseyi almam." annem bile olsa tepki gösteririm06 Yorumla
Soran+1 yılİlerde sorun çıkar diye diyorlar.. Sen cocuklarinla Anıtkabir'e gitmek istesen o nolacak tarzında
- +1 yıl
Oo isterse gelir isterse gelmez ama sen çocuklarını alıp gidersin
Soran+1 yılGelmesini isterim
- +1 yıl
Evlenmek, sevgi saygı içerisinde birbirine anlayışlı olmak demek, zaten gerçekten seven insan da böyle saçma şeylere kafayı takmaz.
Soran+1 yılAlakası yok bence cunku onu bırakmadım ne zor yerlerden döndük. O da beni bırakmadı
- +1 yıl
O zaman sorun yok, anneni niye kendine dert ediyon
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılo çok seviyor sen yanlış anladın de, erkek arkadaşına Atatürk tişörtü giydir shksnsks
şaka bi yana kimseye saldırmıyorum ama bence bi insanın siyasi görüşü karakteriyle ilgili bi çok şeyi ele verir
Atatürk’ü sevmeyen birinden çok da olumlu şeyler düşünmem01 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum ailemde tam böyle diyor
Ayrıl gitsin atatürkü sevmeyen seni nasıl sevsin! Bir düsün nankör işte annenin ellerinden öperim koca yürekli kadın. Helal olsun
18 Yorumla
Soran+1 yılAtatürkçü yapmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Ya bırak gitsin bak bizleri atatürke tapmakla eleştiriyorlar oysa biz onu görmeden sevip saygı duyuyoruz böylesi bir ülkeyi bize geri vermesinden fikirlerinden o dönemin İstanbul hanımefendisinden beyfendisine konuşulan türkçe saygı atatürk sayesinde asilliğimiz ortaya çıktı osmanlıda ise barbarlığımız daha yazarımda neyse sen anladın gram araştırmamış bakmamış sevmemiş biri genelde çevresinin etkisinde kalmış brisidir. Yarın çevresi sana karşıda doldurur gerçekten pişman olursun bırak annen çok haklı gerçekten
Soran+1 yılÇok haklısınız defalarca anlatıyorum araştırmaya kapalı değil saygı duyuyorum diyor lakin olmadı.. ama inat ettim onu Atatürkçü yapacağım
- +1 yıl
Hayat senin karar senin atatürkçü yapılmaz atatürkçü olunur. Azıcık araştıran bakan insan zaten atatürkün fikirlerini anlayan insan direk ilkelerini savunur. Zamanını boşa harcıyorsun herneyse sana başarılar =) anneye çok selam çok taktir ettim kendisini umarım devam eder kafana kafana vurmaya =)
Soran+1 yılZaten öyle ki bende Atatürkçüyüm hep erkek arkadaşıma bu konuda diyorum fikrimi, iyiliğinizi söylerim
Soran+1 yıl😊😊
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende annenden taraftayım ilerde çok sıkıntı olur erkek arkadaş bulabilirsin ama anne bulamazsın.
112 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız lakin ben seviyorum orta yolu bulmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılinşallah bulursun ya anneni ikna edecen ya da erkek arkadaşın bazı adımlar atacak dediğim gibi erkek arkadaşlar değişebilir hiç tahmin etmediğin bi anda ama anne hiç bi zaman değişmez ve canı pahasına evladının arkasında durur.
Soran+1 yılBiliyorum nasıl adım atmalı erkek arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılAtatürk bu ülkenin en büyük değeridir annende çok iyi bunun bilincinde En azından arkadaşına bunları aşılamalısın ve bunu ölçü alarak annene bi adım atmalı Atatürk e saygılı olduğunu belli etmeli annenin suyuna gitmeli bende bi atatürk sevdalısıyım vede babam bana bunu aşıladı çünkü babam Atatürk ün yakınında onun bi askeriymiş.
Soran+1 yılKesinlikle öyle teşekkür ederim o mecbur adım atmalı ve annemin suyuna gitmeli haklısınız, defalarca araştıralim dedim baktik lakin o Dersim katliamindan böyle... saygı duyuyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılDersim katliamından az çok bende birşeyler bilirim ama rahmetli Kamer GEnç. e bi baksın onun nedemek istediklerini iyi öğrensin dersimden çıkan Atatürk hayranı yüzde üzerinden hiç bir ilden çıkmaz.
Soran+1 yılHaklısınız çok izledik ama neden böyle bilmiyorum onu da izletirim
Cevap sahibi+1 yılZor bi yola girmişsin ama pes etmek yok tabiki mücadeleyle kazanılan tatlı ve güzel olur onun için usanmadan mücadeleni yapacan.
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim bende böyle diyorum "zoru başarırsak değerimizi daha iyi biliriz"diye..
Cevap sahibi+1 yılRicaederim kolay gelsin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBişeydeğil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılKız atatürkü seviyor. Erkek değil çok var öyle evlenen. Aslında tam tersi olduğunda. Erkek atatürkü seviyor kız atatürkçu olmayinca hiç yürümüyor.
Ama yinede sen bilirsin sorunun sadece atatürk oldugundan eminmisin yani başka şeyler yok mu? Ne annen kırılsın nede seviyorsan sevdiğin adam orta yolda hallet eğer mutluysan. Hayırlısı olsun.00 YorumlaÜlkenin kurucusuna saygısı olmayanın sana mı saygısı olacak bebeğim ya. Atatürk’ü sevmiyorsa yüksek ihtimal kadir mısıroğlu fanıdır, gericidir.
Ayrıca ailen her zaman yanın da ki aileler uyumlu olmadığı sürece çook zor, sürekli bir kaos içinde kalabilirsin ve tabiki bu durumda annene önce şunu demen gerek "çiçeğim sen kendini kimlerle mukayese ediyosun?"00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi yorumlardan Gördüm. Aleviler Yazmışsın. Ben de aleviyim ve biz Atatürkü inanılmaz severiz ilk defa böyle bir şeye Şahit Oldum. Yanlış anlama ama biz Aleviler sırf alevi olduğumuz için Böyle şeylere çok maruz Kalıyoruz. Bence Annen Atatürkçü olmamasını bahane ediyor. Sorun Alevi olması. Abi Neden insanları mezheplerine göre Yargılıyorlar ya yeter abi. Bak bence ben doğru düşünüyorum. Annen Alevi olduğu için istemiyor olabilir. Inanamıyorum ya
116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYine Yorumlardan gördüm. Ve anladım ki Senin sevgilinde Nefret var. Evde Atatürk Fotoğrafı istemiyorum ne demek abi Ne kafa yaşıyorsun? Bak her ne kadar Seviyor olsan da Annen şu cümlesinde Hakli;
"Kızım illahaki Ilerde sorun olur. Anlaşamazsınız."
Bak sen git anneni dinle Ben etrafimda binlerce böyle örnek gördüm öyle ya da böyle annelerin dedikleri yemin ederim ki çıkıyor. Bırak Gitsin.
Soran+1 yılBiz de aleviyiz annem çocuğa saygılı diyor lakin tek sorun Atatürk konusu
Cevap sahibi+1 yılAa Anladım. Abi ben sana diyeyim senin sevgilin Dersim mevzusunu çok yanlış anlamış. Kulaktan dolma bilgilere inanırsa böyle olur tabi. Kanka bak gelsen beni dinle Annen doğru söylüyor.
Soran+1 yılSen nerelisin? Defalarca Atatürkü araştıralim dedik baktık, diyorum Dersimi yanlış biliyorsun diye ama hep o konu kapalı kalıyor
Cevap sahibi+1 yılKanka ben Erzincanlıyım Aslen Kökenimiz Sivas Divriğiye dayanıyor
Soran+1 yılHe anladım ne güzel😊iyi o zaman can
Cevap sahibi+1 yılKanka Kafasını o yöne kitlediyse bu saatten Sonra Değiştiremezsin uğraşma
Soran+1 yılSeviyoruz ama nasıl olacak bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılCan Sen Kraliçesin yaa 🙂
Soran+1 yılTeşekkür ederim😊⚘
Cevap sahibi+1 yılValla bende dedim ya şaşırdım bayağı. Ilk defa Atatürk'e bu kadar karşı bir Alevi görüyorum. Allah allah dedim ilk okuduğumda
Soran+1 yılGenelde Tuncelililerin çoğu böyle gibi ama bazısı da Atatürkçü mesela kuzenlerinin bazısı, dedesigilin bazısı Atatürkçü bazısı değil napacagim bilemedim
Cevap sahibi+1 yılAnneni dinlemelisin
Soran+1 yılTeşekkür ederim ikna olur belki erkek arkadaşım Atatürk konusuna
Cevap sahibi+1 yılYa rica ederim ama bence Ikna Edemezsin. Anneler yüzde doksan haklı çıkıyor Sonrasında bir Pişmanlık Yaşamamak için Anneni Dinlemelisin
Soran+1 yılBeni seviyorsa ikna olmalı bence
Atatürkçü insanlar insanı görüşleri fark etmeksizin severler. Atatürk ilkle ve inkılapları bunu gerektirir. Gerçi bu devirde ne Atatürkcu kaldı ne ülkücü.
43 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum lakin annem sevmiyor Atatürkçü değil diye sevmiyor istemiyor
Soran+1 yılDüzgün konuşun
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Bende ataturkcu degilim ama saygim var hakkinda lufur argo kullanmam onu seven insanlar hakkinda da bisey demem ataturkcu arkadasim varsa siyaset konusmam akp li de degilim Türkiye yi kim daha iyi hale getiricekse o basa gecsin
14 Yorumla
Soran+1 yılO da zaten saygı duyuyorum diyor ama Atatürkçü olsun istiyoruz orta yolu bulamadım bir türlü
Soran+1 yılOlmalı bence cunku mantiksiz.. hem sevdiği için Atatürkçü olmuş çok mu
+1 yılBen senin yerinde olsam araya din sokan, dil sokan, ırk sokan, mezhep sokan, siyasi görüş sokan her kim varsa karşıma alırım. Bir ilişkinin temelinde bu tip fikir ayrılıkları olmamalı diye düşünüyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılAilem istemiyor bu yüzden
- +1 yıl
Ailen istemiyorsa ya onların bu durumu anlamasını bekleyeceksin onlara bu durumun gayet normal olduğunu söyleyeceksin ya da bana seçim hakkı tanıdınız ben de seçimimi yaptım diyip karşına alacaksın.
Soran+1 yılAileme defalarca diyorum lakin ailem net yani, ailemi karşıma almam
- +1 yıl
Aileni karşına almazsan zaten seçimin belli. Bu soruya ne gerek var o zaman 😂
+1 yılAnneni seç çünkü sen o annenin kızısın ve aynı evde büyüdünüz fikirleriniz aynı (farklı diye düşünsen bile aynı ) ve karşındaki şuanda sevimli geliyor fakat ileri zamanlarda seninde gözüne batıcak çünkü sen tam tersi bir ailede büyüdün
00 Yorumlamerhaba, erkek arkadaşın normal birisi değil belli annende gayet haklı ben senin yerinde olsam annemi dinlerdim atatürkçü olmayan biriyle işim olmazdı, ayrıca ilerde ciddi bir ilişki düşünürseniz evleneceğiniz zamanda sırf bu yüzden sorun yaşarsınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılatatürkçü olmayabilir ama atatürke saygısı varsa sorun olmamalı ama hayata dair bakış açısı sosyal hayat , yaşantılar arasında çok varsa ilerde senin için sorun olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır o diyor ki "insanlığıma bakın" evde Atatürk fotoğrafı istememiş ve 1 kitap belki olabilir demiş
- +1 yıl
saygı göstermek zorundasın. bu kadar önemli olmamalı istemeyebilir birbiriniz ikna etmek gerekir
Soran+1 yılYinede ikna olmuyor ailem
- +1 yıl
ailene silemeyeceğine göre ALLAH sana kolaylık versin. ama ailen bence haksız. bu arada evde resim olup olmamasından mı olay. erkek arkadaşın seni seviyorsa resime tamam diyebilir
Soran+1 yılAilemi asla silmem, evet o konuda haklısınız resme "tamam" diyebilir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıldünyada iki tür ATATÜRK çiü vardır 1. ATATÜRKE dair her şeyi bilen 2. sadece saygı duyan çok fazla bilmeyen ama evinde bi yerinde bi tane de olsa ATATÜRK e dair bişeyler olan biri bu kadar
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisiniz sevgilim dersimli olduğu için böyle
- +1 yıl
dersim diye biyermi var türkiyede tunceli diğilmi orası
Soran+1 yılTunceli işte, bu arada sevgilim demiş ki "Atatürkün fotoğrafı olmaz evimizde ve 1 tane belki"diye
Soran+1 yıl*kitabı yani*
- +1 yıl
valla bana ATATÜRK ilkelerini anlat desen anlatamam ama odamda ATATÜRK MASK ı var yani
Soran+1 yılAnlıyorum
+1 yılEğer dinci değilse sevgilin sorun olmaz ama yobaz dinciyse hatta yobaz olmayan da dinciyse kaç kurtar kendini
116 Yorumla- +1 yıl
Yobazdan ne anlıyorsun?
- +1 yıl
@Reyhan62 Yo cevaplamam.
- +1 yıl
@Reyhan62 Niye pislik dedin şimdi? Sorunlu musun?
- +1 yıl
@Reyhan62 Her güzel şekilde soranın istediğini yapsaydım ben, ben olmazdım. Değil mi? Ben de sana sordum yobazdan ne anlıyorsun diye.
- +1 yıl
@Reyhan62 Tabi, iyi değildir. Bir saattir çemkirirken gayet iyi ama. Yobaz, kendini allah sanan her boka karışan dinini dayatan, insanları taciz eden kişiler. taciz de şöyle, ben mesela yolda sevgilimle geziyorum geliyor yanıma bu haram diyor. bira içiyorum bu haram içme diyor. bu tacizdir işte.
- +1 yıl
@Reyhan62 Dinine bağlı olanlar dinini kendisi yaşar. Gidip de şov yapmaz. Çemkirdin. Pislik dedin, çemkirmek değil mi o
- +1 yıl
@Reyhan62 hee sen çemkir ama ben söyleyince kötü üslup
Soran+1 yılGüvercinkanadı haklısınız ne çıkıyorsa dini sömürenlerden cikiyor
Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. Atatürkçü olup bu dogma davranışlarınız trajikomik, sahtesiniz.
40 YorumlaVatanının kurucusuna nankörlük yapan sana neler yapar. Ayrıca evlenince çoluğu çocuğu nasıl büyüteceksiniz, mal olur çocuklar. Biri Atatürk övüyor, biri sövüyor. Olmaz o iş mlsf
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAtatürk ilah mı? Ölüp gitmiş artık bir komutan ve devlet adamı... Atatürkçü olmaması neyi değiştiriyor anlarım saygı duyarsın öncü görürsün ama bu kadarı fazla annenle konuş bu kadar sorunsuz konudan sorun yapıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAtatürkü çok seviyorum çocuk daygı duyuyor Atamıza
Cevap sahibi+1 yılSorun ne o zman 😂
Anneler her zaman haklı çıkarlar genelde bir düşün derim ama bir annenin de kızını bu şekilde çıkmaza götürmesi de yanlış sana herhangi bir sebep sundu mu?
10 Yorumla
+1 yılAtatürk ve ilke inkilaplarını bilmeyen, sahip çıkmayan birisiyle olmazdım. Zaten hayr da gelmez öyle kişiden
10 YorumlaAtatürkçü olmasına gerek yok, saygı duyması yeterli.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Ne alaka be siyaseti konusmayiverin sizde evlenince? Siyaset hersey mi?
Ve bu resim ne alaka01 Yorumla
Soran+1 yılResimde öylesine bir çift fotosu buldum
ilerde sorun çıkabilir
görüş ayrılıkları önemli bence ilişkilerde
ayrıca da Atatürkü sevmeyen saygı duymayan kişilerden uzak durmalı :))00 Yorumla
+1 yılAnneni dinle. Erkek arkadaşın seni seviyorsa Atatürkçü olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız bende Atatürkçü yapmaya çalışıyorum
Ataturkcu olmayan biri dostum bile olamaz hayata vakis acisi onemli.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama gönül bu onu Atatürkçü yapmaya çalışıyorum
+1 yılHerkes ataturkcu olmak zorunda degil saygisizlik etmiyorsa bi problem yok
01 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyuyor lakin Atatürkçü değil. Demiş ki "kitap 1 tane olabilir belki ama fotograf olmaz, insanlığıma bakın"
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok gereksiz bı tercihe sokmuş seni bence ortayi bulun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk onu sevmeyen insanlara karşı bunu mu yapmış annene sor
00 Yorumla Aferin annene. Ayrıl tabi Atatürk'ü sevmeyen adamdan adam olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoyu Atatürkçü olduğunuza emin misiniz çünkü ataturkun fikirlere saygısı vardı ve zararlı olmadıkça her fikrin savunucusuna da saygısı vardı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence anneni dinle. Sevgili her daim bulursun ama başka bir anne bulamazssın.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin dinliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerde sıkıntı olur bence ailen gibi birini bul, uyumlu olsun. Benden tavsiye
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(18-24)+1 yılannen karıšamaz yarın bigün bu hayattan gòçüp gidince bi omûr sevdiģinle yaşiycaksn
07 Yorumla
Soran+1 yılSizin düşünceniz ne böyle? aile de ikna olmalı orta yolu bulmak lazım
Cevap sahibi+1 yıleşin ailelenlemi yaşiycak ? yoksa siz eşinizle ayrı evdemi yaşiycaksiniz ailen de eşinde birbirlerine saygı duymalılar
Soran+1 yılDuymalılar zaten ayrı yaşarız
Cevap sahibi+1 yılee o zaman?
Soran+1 yılYinede ailemin rızası olmalı
Cevap sahibi+1 yıltabiki kalpler kırılmasın ama bu yüzden erkek arkadašndan ayrilma saygi duysunlar yeter
Soran+1 yılİstiyorum iyi olsunlar lakin anlaşamadilar bu konuda
+1 yılannenin böyle bi şey demiceğini biliyorum o çok anlayışlı bi kadın bence sen bahane arıyosun açık açık söyle
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım yalan mı konuyorum yani? Annem istemiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürkçü olanları anlamıyorum cidden nedir yani ilahiniz o gıbı davraniyorlar ki
00 Yorumlaannemin istediğini yerine getiririm ama sadece arama mesafe koyarim biraz hem annemin dediği olur hemde benim
01 Yorumla
Soran+1 yılBu soğukluk getirmez mi? Ben onu Atatürkçü yapacağım
+1 yılSeriatciyse sevgilin seni carsafa falan sokabilir niye sevmiyormus atatürkü bi sor bence herseyin bir aciklamasi olmalidir.
05 Yorumla
Soran+1 yılDersim Katliamindan dolayı ama saygı duyuyorum dedi
- +1 yıl
Peki kendisi ve ailesi asiri muhafazar mi? Yani bazi erkekler var acik kadinlarla sevgili oluyor evlenincede kapatmaya calisiyorlar filan. Iyi tani sevgilini. Ben sahsen annemi karsima almazdim..
Soran+1 yılHayır Muhafazakar değil zaten aleviler, annemi zaten karşıma almam asla,
- +1 yıl
Canikom sen bunu birak bence yaa. Türkiye cumhuriyetinde yasayip tcnin kurucusunun kitabini resmini istememek biraz farkli bi boyut...
Soran+1 yılAlmanyada yaşıyor kendisi ama illaki kitabı ve fotoğrafı olur
+1 yılAferdin ama annen yobaz bildiğin adam diyelim ki dününe düşkün annen İslam faşisti mi olacak. Çok saçma
09 Yorumla- +1 yıl
Artı saygı yeterli zaten ne Atatürk faşisitini severim ne de İslam faşistini faşist insanlardan nefret ederim.
Soran+1 yılDüzgün konuş terbiyesizleşme
- +1 yıl
Abla kusura bakma. Saçma yani annenin yaptığı saygı yeterli ve yobaz olmamak
- +1 yıl
Erkek arkadaşının nesi var ki Atatürkle ilgili bir sorunu mu var?
Soran+1 yılDersimli kendisi dersim katliamindan dolayı
- +1 yıl
Yani ne desem yanlış olur. Dersim isyanı neden çıktı oradakiler neden isyan etti biliyor musunuz?
Soran+1 yılBiliyorum zaten sevgilime dedim Araştır ordakiler hak etti diye
- +1 yıl
Ya bilmediğim için pek yorum yapamıyorum da zaten erkeklerin kadınların yani halkın bir çoğu savaşta şehit oldu. Çok bilmiyorum bununla ilgili araştır bir kitap oku derim birkaç kişinin demesiyle net bir fikir elde edinilmez
Soran+1 yılÇok araştırıyoruz
+1 yılİlişkiyi annen değil sen yaşıyorsun kesinlikle kimseyi dinleme seviyorsan sonuna kadar sevdajın arkasında dur derim
00 Yorumlaİnsanın siyasi görüşü yüzünden reddedilmesi kötü bir durum. Ben kendimi sevgilimin yerine koyup öyle düşünürdüm.
00 Yorumla
+1 yılkendin karar vermelisin. hayat sebin. annenin degil
07 Yorumla
Soran+1 yılAilemin fikri de önemli gönül rızası da önemli bize emek verdi annem, orta yolu bulmak istiyorum
- +1 yıl
ben annemi dinleseydim, bu konumda olmazdim. O yuzden anneler herzaman dogruyu bilemez
Soran+1 yılHangi konumdasın
- +1 yıl
mutluyum yani..
Soran+1 yılHe anladım herkeste farklı tabii
- +1 yıl
anneyi de dinleyeceksin tabi, anneler iyiligimizi isterler. ama once senin kendi aklin.
Soran+1 yılBiliyorum ama orta yolu bulmam lazım
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Ben sevdiğimi tercih ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılAile olmalı bence
+1 yılAtatürkçü değil derken nesini beğenmiyor Atatürkün
11 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalıyor işte... Dersim Katliamından dolayı böyle
Atatürkçü değil ne demek?
01 Yorumla
Soran+1 yılBaya değil,
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu çocuk ben ateistim dese annen saygı duyar mıydı?
03 Yorumla
Soran+1 yılDuyardı ablam ateist
Cevap sahibi+1 yılİşte sizin zihniyet belli..
Soran+1 yılEvet belli!
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen saçmalamış biraz
03 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş
- +1 yıl
Hakaret icerikli bir söylem yok hanımefendi? Sizde sacma buldunuz ki bu soruyu sormussunuz neyse. Anneni bi sekilde ikna edebilirsin Ataturkcu degil ama görüşlerine saygi duyuyor falan diye yumusatabilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah
+1 yılİnsan olsun yeter. Saygısı olsun yeter..
04 Yorumla
Soran+1 yılSaygısı var
- +1 yıl
Ozaman anneni ikna etmelisin. Onunda gönlü olsun.
Soran+1 yılGöbeğim çatladı yine ikna olmadı
- +1 yıl
Zamana bırak. Annende ondan kopmadığını gördüğünde artık kabullenir sizi
+1 yılAtatürk ü sevmeyen birisiyle olmazdım..
21 Yorumla
Soran+1 yılGönül bu
Sen kendini tanı anla bu sorun ortadan kalkar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çoluk çocuk gibi ergence hareketler bunlar ya.
00 Yorumla
+1 yılAnnen manyak, atatürkçülük ne demek biliyor mu acaba? Ya bişey diyim mi, çocuğun kalbi güzelse hadi ordan et gerisini, torun gelince hepsi düzelir
03 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş edepsiz, saygılı konuş
- +1 yıl
Özür dilerim ben yanlış bişey söylemek istememiştim gerçekten. Annenin tutumunu yanlış eleştirdim, afedersin ama gerçekten torun derken farklı bir şey kast etmemiştim. Evlenip mutlu olursanız, annen de ilerde mutlu olur demek istemiştim, kahretsin mal gibi yazmışım. Çok afedersin...
Soran+1 yılTamam anlıyorum, teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAileni asla birakma derim
00 Yorumla Anne boş konuşmaz demekki vardır bir bildiği
113 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Soran+1 yılTeşekkür ederim:) Atatürkçü yapacağım
Soran+1 yılSağolun peki nasil Atatürkçü yaparım:)
Soran+1 yılDefalarca dedim ama hep "olduğum gibi kabul et" dedi.. yani bencede benim için ve kendisi için Atatürkçü olsa iyi olur😊
Soran+1 yılAnnem" itiyor o cocuk beni"dedi😂
Soran+1 yılBaşka türlü onaylamıyorlar.. napayım başka çözüm yok
Soran+1 yılBilmiyorum 😅
Annen haklı
20 Yorumla
+1 yılAnnen de abartmis yani
014 Yorumla
Soran+1 yılAnnemde haklı
- +1 yıl
Ama ne olursa olsun yinede aileni sec
Soran+1 yılZaten ailemi seçiyorum lakin onu da Atatürkçü yapacağım
- +1 yıl
Sevdigin birinin gorusu nasil peki
- +1 yıl
Ne goruslu yani
Soran+1 yılParti tutmuyor yurt disinda
- +1 yıl
Gurbetci mi
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Ama onu zorla degistiremessin
Soran+1 yılO da doğru ama napayım çözüm yok
- +1 yıl
Sevgilin en diyor peki
Soran+1 yılO olmuyor Atatürkçü..."beni böyle kabul et"diyor
- +1 yıl
Zor is
- +1 yıl
Ama birini zorla degistiremmesin o yuzden annen mecbur onu kabul edecek
+1 yılKomik bir hikâye:)
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaani
+1 yılNe diye söylednki
00 Yorumla
+1 yılDaha neler deseydin
00 Yorumla
+1 yılArada kalıyorsan sende istemiyorsundur.
00 Yorumla
+1 yılO ne be öyle çocuk gibi ya o ya bn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnen hakli
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen sağolun,
+1 yılBilmem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri