Annem ısrarla erkek arkadaşımı istemiyor, ne yapabilirim?

Erkek arkadaşım Mardinli ve herhangi bi kargo şirketinde çalışıyor. Ben de İzmirliyim daha önce yurtdışında okumuştum mühendisim, ama şuna kalpten inanıyorum iki gönül bir olunca samanlık gerçekten seyranlık oluyor. Geçenlerde babamın iş arkadaşları geldi, anneme sordular Dilaranın hayatında birisi var mı diye annem de yok dedi. Ben içerdeyken duydum bunları. Resmen o kadar istemiyor ki ne yapacağımı hiç bilmiyorum. (erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberim ve çok seviyorum) Annem düzgün işi olmadan tanışmak istemediğini söyledi ama düzgün iş nedir?

Ben kurumsal bi yerde çalışıyorum ve çok stresliyim devamlı toplantılarımız oluyor ve %80'i gergin geçiyor. Belki ben daha tek düze bi yaşam istiyorum? Belki mesleğimi bile yapmayıp daha sade sakin bi yerde yaşamak istiyorum?

Benim çok param olmasın, az param olsun istiyorum belki?

Aşırı stresli kurumsal bi yerde çalışıp gününün %80'ini bilgisayara bakarak geçiren biriyle evlenmek istemiyorum belki? Bana vakit ayırsın benimle ilgilensin istiyorum akşamları 1 saatçik mesela, beraber aktivite yapalım.

Ailem tanışmak dahi istemiyor, çocuk da nasıl düzgün bi iş bulsun ki? Adalet mezunu şuanda ve yapabileceği şeyler belli
Annem ısrarla erkek arkadaşımı istemiyor, ne yapabilirim?