Erkek arkadaşım Mardinli ve herhangi bi kargo şirketinde çalışıyor. Ben de İzmirliyim daha önce yurtdışında okumuştum mühendisim, ama şuna kalpten inanıyorum iki gönül bir olunca samanlık gerçekten seyranlık oluyor. Geçenlerde babamın iş arkadaşları geldi, anneme sordular Dilaranın hayatında birisi var mı diye annem de yok dedi. Ben içerdeyken duydum bunları. Resmen o kadar istemiyor ki ne yapacağımı hiç bilmiyorum. (erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberim ve çok seviyorum) Annem düzgün işi olmadan tanışmak istemediğini söyledi ama düzgün iş nedir?
Ben kurumsal bi yerde çalışıyorum ve çok stresliyim devamlı toplantılarımız oluyor ve %80'i gergin geçiyor. Belki ben daha tek düze bi yaşam istiyorum? Belki mesleğimi bile yapmayıp daha sade sakin bi yerde yaşamak istiyorum?
Benim çok param olmasın, az param olsun istiyorum belki?
Aşırı stresli kurumsal bi yerde çalışıp gününün %80'ini bilgisayara bakarak geçiren biriyle evlenmek istemiyorum belki? Bana vakit ayırsın benimle ilgilensin istiyorum akşamları 1 saatçik mesela, beraber aktivite yapalım.
Ailem tanışmak dahi istemiyor, çocuk da nasıl düzgün bi iş bulsun ki? Adalet mezunu şuanda ve yapabileceği şeyler belli
Ben kurumsal bi yerde çalışıyorum ve çok stresliyim devamlı toplantılarımız oluyor ve %80'i gergin geçiyor. Belki ben daha tek düze bi yaşam istiyorum? Belki mesleğimi bile yapmayıp daha sade sakin bi yerde yaşamak istiyorum?
Benim çok param olmasın, az param olsun istiyorum belki?
Aşırı stresli kurumsal bi yerde çalışıp gününün %80'ini bilgisayara bakarak geçiren biriyle evlenmek istemiyorum belki? Bana vakit ayırsın benimle ilgilensin istiyorum akşamları 1 saatçik mesela, beraber aktivite yapalım.
Ailem tanışmak dahi istemiyor, çocuk da nasıl düzgün bi iş bulsun ki? Adalet mezunu şuanda ve yapabileceği şeyler belli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence aileler bazı konularda çok saçma davranıyor yani akıl vermek tabii ki bana düşmedi ama benim kuzenim de böyleydi halamlar asla istemediler eniştemi 4 yıl boyunca 5-6 kere istemeye geldiler eniştemler yine de ne kızı verdiler ne görüşmesini istediler en sonunda kuzenim dayanamayıp kaçtı. Kaçınca mecburiyetten konuşup anlaştılar gelinlikle çıkardılar halamların evinden. Ama kaçmadan önce de tüm evini falan dizmişti direkt hazır evine gitmişti.
Kaçma tarzı bişeyi düşünemem sonuçta ailemin de isteği olsun istiyorum ama çok fazla şart koyuyorlar bence. Mardinli olması, iş konusu. İş konusunda ne yapabilir ki çocuk? Günün sonunda gerçekten adam gibi biriyle mi beraberim önemli olan bu bence
ailenin bu baskıları sana mı sadece bu baskılardan onun da haberi var mı ona da bakmak lazım çünkü sonuçta bu kadar istenmemeye rağmen yanında duruyorsa bence gayet seninle olmak isteyen biri. Birde anlamıyorum Mardinli diye sevmemek nedir? ayrıca gayette işi var işsiz değil ki bu çocuk bence annenle konuşup illa herkesin yüksek mevkilerde olmamasının normal olduğunu anlat insanlara bir bakıma üstten bakmış oluyor sevmiyorsa bile bunu sürekli dile getirip seni strese sokmamalı keşke bir şans verse size
Evet o kadar doğru yazmışsın ya resmen içimdekiler :( okurken gözlerim doldu :(
Erkek arkadaşım da biliyor istenmediğini çünkü belli bir süre sakladıktan sonra dayanamadım çünkü ailemle tanışmak istedi ve ısrar etti ama ben yapamadım sonunda da anlatmak zorunda kaldım.
bir de ben onun ilk kız arkadaşım biliyor musun? daha öncesinde kardeşi vefat ettiği için kendinde değilmiş, çok mutsuzmuş ve hiç kız arkadaşı olmamış. bana o kadar böyle güzel hissettiriyor ki. Mesela bu devirde kim kimin cüzdanında vesikalık fotoğrafını taşır? Hem de ben hiçbir şey söylemeden sadece bir tane fotoğraf attım diye kendi çıkarmıştı. Şimdi başka kim yapabilir ki bunları? Ben bu çocuğu sevmeyeyim de napıyım yani :D :(
çok tatlı seviyorsunuz birbirinizi🥺🥺🥺 bence yavaştan yavaştan evinizi dizin hazır hissedince de al aileni karşına ben bu çocukla evlenmek istiyorum ister kabul edin ister etmeyin de yani kızlarının mutluluğunu istemeleri gerekiyor her şey para iş güç değil birbirini tamamlamak mesele. Ailelerin de durması karışmaması gereken bi nokta olmalı
Olmuyor, olmayacak.. aynısını bende yaşadım 10 yıl önce annesi ayırmıştı bizi senin de durumun farklı olmayacak. Dayanamadım olduğum şehri terk ettim İzmire geldim... aile istemeyince olmuyor..
Nasıl peki? Biraz anlatabilir misin
Neyi anlatayım anlamadım. Ayrıca özelimi pek burada anlatmak istemem belki buraya üye olabilir
Anladım, ben daha olumlu düşünmek istiyorum. Daha öncesinde yazan konuşmak isteyen birçok erkek oldu ama hiçbiri doğru düzgün insanlar değildi. Ben aileme bunu anlatamıyorum. Çünkü neden? Parası çok olan erkekte genelde çok fazla kadın oluyor çevrelerinde veya başka iş konularında zaten ailemin fabrikası var şirketi var diye ailelerine güvenen, para kazanmayı bilmeyen iğrenç bir nesil yetişiyor. Ama benim sevgilim öyle değil ki. Cebinde 100 lirası olsa benimle harcamayı seven biri. Önemli olan insan olmak yoksa iş güç nereli olduğu çok önemli değil bence. Ben ailesiyle de tanıştım, kapalı insanlar mesela ve o kadar tatlılar ve samimiler ki.
Sana yemin ederim benim hayatımı anlatıyorsun sandım bi an geçmişte... her şey bu kadar benzer mi ya
Peki napıcam ben :( hiç mi bir yolu yok bunun yani bu kadar istememelerine anlam veremiyorum, özellikle annemin
Bana ulaş yarın seninle konuşalım bende sana anlatırım yaşadıklarımı fikir sahibi olursun. Sabah erken kalkmam lazım şimdi çıkıyorum.