erkek arkadaşım lol bağımlısı benimle doğru düzgün sohbet bile etmiyor napıyosun diyorum loldeyim diyor buluşalım mı diyorum dereceli kasıcam bugün diyor 😔 bide bana git gide garagas gibi oldun sende dedi o ne dedim boşver dedi internetten resmine baktım çirkin bi adam çıktı sevgilim bana hakaret mi etmiş? ne ima etmiş olabilir gragas gibisin demekle? ayrılmalı mıyım?
Sevgilim lol bağımlısı ve bana gragas gibisin dedi ne yapmalıyım bana hakaret mi etti?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Normalde her anlamı anlatan burada böyle demek de istemiş olabilir diyen biriyim ama bunda farklı bir anlam göremedim. Ayrılsan haklısın ne diyim.
en sevdiği oyun karakteri olabilir mi yani hiç iyi bi yönü yok mu 😟
Olabilir de o da tuhaf bir erkek için sevmesinin tek nedeni ya oda alkol seviyordur ondandır ya da çok güçlü bir karakter oynamayı seviyordur. Ama bilemiyorum kıllı elinde alkol fıçısı taşıyan keş göbekli bir abimiz.
Geç bile kalmışsın. Gragas sürekli geğiren bi karakter tipinide görmüşsün zaten 😅 bas engeli geç
belki en sevdiği oyun karakteri odur 😕
ya telefonda çok anlaşamıyoruz çoğunlukla vaktini oyunda geçiriyor ama buluştuğumuz zaman çok iyi anlaşıyoruz
Oyunda birsürü taş gibi kız karaktere benzetebilme şansı varken seni gidip ayyaş koca göbekli geğiren bi karaktere benzetiyor ve sen böyle mi düşünüyorsun 😄
Ne diyim hayat senin hayatın ilişki senin ilişkin böyle çekerim ben diyosan 🤷🏻♂️😄
Hahahah geçen gün bu soruyu instada okumuştum
garagas gibisin demek moda galiba
Sevgilin dalga gecmis
yok bu sefer olmadı mimiğim oynamadı
Dalga geciyor ayrillllll
resmine baktım saçı sakalı birbirine karışmış göbekli bi yaşlı amca çıkıyor pandemiden dolayı evde takılı kaldım biraz kilo aldım sanırım acaba kilo mu aldın demek istemiş
Ya hepimiz evdeyiz turas oluyoruz gunluk hayatin rutmine uyuyoruz saclarimiz tirasli i simizde gucumuzdeyiz ayni hayatimiz sen ayarsiz biriylesin sen onu birak ayarsizca dursun yerinde peksimet cubuk yesin hic cikmasin kalsun orda ona benzicen bak
Kanser bi karakter o anlamda kullanmış olabilir😬