Selamlar gençliklerinin en güzel zamanlarında ayrılık acısı çekenler :P Ayrıldığınız sevgilinizi her yerden engellediniz mi? Bu ergenlik mi yoksa bir daha yazar eder falan diye düşünüp mü engellersiniz? Sizdeyiz.
Eski sevgiliyi her yerden engellemek mantıklı mıdır, ergence midir?
Ben arkadaş kalmazdım. Kusura bakma ama el ele tutuşup özel anlarını paylaştığın adamdan ayrılıp gevşekçe arkadaş kalmak aşırı kötü. Her şeyden önce adamı her gördüğümde beraber geçirdiğimiz vakitler aklıma gelir yani. Bu maksatla ayrılırken de durumu izah eder, daha sonra her yerden engeller numarasını da silerim. Bunun mantık veya ergenlikle alakası yok, maksat gözüm görmesin.
Ergence değil. Eski sevgiliden arkadaş olmaz. Duygusal değil, mantıksal düşünen bir insanım. Dolayısıyla arkadaşım olmayan herhangi birinin de yakınımda işi yok, samimiyeti sevmem. Sarılıp öptüğü insana iki gün sonra arkadaş gözüyle bakacak biri değilim bu çok saçma. Arkadaş olmak isteseydim o yola girmezdim hiç onunla. Eğer sevgilini hayatından çıkarmak istiyorsan tamamıyla çıkarırsın. Daha sonra arkadaşlık bağı kuracağın biriyle de sevgili olmazsın. Gereksiz kalabalığa ve samimiyete gerek yok.
Merhaba, Bence eski sevgili rahatsız etmiyorsa engellemek aşırı ergence bir şeydir. En azından benim düşüncem o şekilde. Zorunda kalırsan ayrı mantıklı oluyor o zaman. Kısacası duruma bağlı. Eski sevgili ile arkadaş kalmak da mantıklı olabilir anlaşarak ayrıldıysan.
Bir ilişki biter bitmez her yerden engellemek, düşman kesilmek bana göre olgunca bir düşünce değildir. İlişki bitmiş olabilir lakin yarın birgün ona herhangi bir konuda ihtiyaç duyulabilir veyahut geçmişin olan birine hâl hatır sormak isteyebilirsin.
Lakin kişinin hayatında birisi varsa engellemeyi mantıklı buluyorum. Gerçekleşmesi ön görülen sorunlara baştan çözüm mantıklı olacaktır.
Rahatsız ediyor ve kötü ayrılmışsanız ise engellenebilir bu genel de bir tarafın hala istediği ilişki türünde olur ama anlaşarak ayrıldığınız zaman zaten herkes ayrılıktan memnundur kimse rahatsız da etmez birbirini buna rağmen engellemek ergencedir. Genel gözlemim olarakta genelde de kızlar engeller rahatsız etsen de etmesen de 😂 ayrılınca kızı doğal olarak takipten çıkarırsın mesela o da kendince cevap olarak engeller. Ergence ve gülünç..
Ben sadece her saniye çevrimiçi mi diye bakıp, çevrimiçiyse başkasıyla konuşuyor diye ağlamamak için engellerim. Sevmediğim birini engellemeye gerek görmem, rahatsız etse bile engellemem çünkü birinin kendini ifade edebilme şansını elinden almak bana çok zalimce geliyor.
Tabi ki mantıklı. Düşünsene yeni hayata başladın aşık oldun sevdiğin insanla yemek yerken pat birinden mesaj "Napıyorsun?" Eh sg yani göresi gelmez insanın modu düşer. Engel iyidir. Yeri gelince bass geç.
Rahatsız ediyorsa ya da onu rastgele bile görmek istemiyorsa engellemek mantıklıdır. Ama sürekli engelle engeli kaldır olayı bana göre ergence. Bunun dışında engellemek seni görmek istemiyorum varlığından haberdar olmak istemiyorum gibi bir şey ver bazı noktalarda kesinlikle mantıklı.
Evet ergence. Ama doğru söylemek gerekirse bunu ben yaptım. Çünkü yapmak zorundaydım. O takıntılıydı. Ve yaptığım hareket ergence değil , doğru bir karardı.
Bence ergencedir.. ne gerek var engellemeye en azından bir hukukun olmuş o kişi ile bir anın olmuş yani aynı zaman da bencilliktir de engellemek.. silemiyorsan üstüne karalarsın olur biter
Bence ayrılmamızın sebebine bağlı bişey. Eğer beni aldattıysa engellerim ve muhattap dahi olmam Ama eğer anlaşamadığımız için ayrıldıysak arkadaş olarak kalabilirim Aldatmadığı sürece engellediysen ergence bence
Eskiden engellerdim hemen ama artık engellemiyorum, engellemek bile değer vermek olarak görüyorlar bazen, yazsa bile konuşmak istemiyorsam cevap vermem bu da en güzel cevap olur onun için
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben görmezden geliyorum her yerden reelden de sanaldan da.