Geçen sene az kalsın kanadadan türkiyeye kesin dönüş yapıyordum ilki bu İkincisi arabayla istanbuldan maraşa gidiyorduk o otobüsle gidecekti bende otobüs ile gidebilmek için arabada valizler vardı onlar yanlamasına koydum yeri daralttım bilerek aralaya soda şişesi filan sıkıştırdım neyse anneme dedim ben otobüs ile geleyim siz arabayla gelin meğer otobüs daha doluymuş yer yokmuş geri arabaya geçtim valizler öyle kaldı kendi yerimi gasp ettim rahat rahat gideceğimiz yerde sıkıştık geri ben yolda rahatsızlandım maskeyi amacı dışı kullandım çok rezil oldum çok🙈🙈
Normalde kolay ağlayan biri olmadığım halde en saçma şeye bile ağladım, içim paramparça oldu. Manyak ediyor bu duygu ya. Allah doğru kişiye karşı versin bu duyguyu. Yanlış kişiye aşık olmak demek kendi bacağına sıkmaktan farksız çünkü. NOT: Bir de itiraf etmek. Senden hoşlanıyorum dedim ya şaka gibi. Ayıp bir şey değil ama bunu bir oduna söyledim.
Aşk uğruna değil de, sevgi uğruna bazı şeyleri sineye çekerek görmezden gelmem çok saçmaydı çünkü görmezden geldiğim şey bir bomba gibi patladı elimde...
Fırtınalı bir havada sonucunda zatüreye yakalanmak olsada onu görmek için evine gittim ve bunu 2 minibüs ve 1-2 kilometre yol yürüyerek yaptım sırf onun için özlediğim için ama sonuç ne boş hiçbirini haketmedi resmen aptal yerine konduk ve ayrıldiktan hemen 1 hafta sonra bir başkası ile çıkmaya başladı ahh ah
Sana geldim Sona Sen de yeryüzüdür gövde bulan Ey Suların sonsuzluğu Bakışlarım demir atsın gözlerinin limanına Fırtınalara yorgun yüreğim ; Sana Bütün Sabahlarım sesinde ağarsin Keder tırmanmasın yüzüme bir daha;Sarmaşık gibi; Öpüşlerin damlasın çöl dudaklarıma Biliyorum; Yüreğim durgun sudur; dindiğim Korku kıyılarımı sildiğim Sana geldim Sustum ve yumdum İki damla ateş düşürdün gözlerime Al uslandır korsan bedenimi Gece kanat çırpsın parmaklarımda Birbirimizden kaçıracak yerimiz kalmasın Birleşsin yağmur soylu ellerimiz Bırak öpüşlerim ağzını kapatsın Uzun uzadıya susarak kalalım birbirimizde Sabaha söyleceyek Söz bırakmayalım Köpekler gibi havlayan acılarımız sussun Sevda çözmesin kendini bizden Sularca gülüşelim Yüreğim alıkoysun gitmelerimi Sona geldim Sana !! @BeniBöyleBill. şu an yaptığım olabilir.😊
Son lahmacunumun yarısı vermiştim, hala niye verdim diye düşünüyorum, ondada vardı iki tane sendede var iki tane, kız yemiş bitirmiş niye o yarımıda yemezsin, keşke yeseydim yıllar geçti hala aklım o yarımda.
Cebimde sadece gidis gelis feribot parasi varken final haftasi bi gece yalovadan pendige geldim. Gece otobus olmadigi icin pendikten bostanciya yurudum. Sabah kız arkadasima supriz yapcaktim aldatildigimi ogrendim. Hemde kuzeniyle. Sonra otobuse rica minnet bedava binip pendige geri gittim sabah. Ardindan yalova. Ve o zamanki kiz arkadasimin kuzeninden 1 cocugu var ve evlendiler.
ayrılınan kişiye tekrar yazmak🥺 kendimden utanıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendimden vaz geçmek. Her şeyden vaz geçmek. Ama sevilmediğimi anlayınca zorda olsa uzaklaşmak. sanirim yaptığım tek akıllıca şey buydu. lanet olsun ki hisler unutulmuyor