Aşk İlişkileri Her erkeği gün gelir bir kadın uslandırır mı? Jomei Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne demişler sessiz atın çiftesi sert olur. El kızı bu, yakarmış adamı. Vay babağın canına tüküreyim, düştüğümüz hallere bak. 😒Ayyyy ayyyy ayyy ayyy yanıyorum. 😒 Ben bu şarkıyı çok güzel söylerim. 😂 Her erkeği gün gelir bir kadın uslandırır mı? Cevapla Babalık Soruları Kadın Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İllaki bir kadın diz çöktürur ama senin diz cokecegini sanmıyorum göz yanilmasidir o 😊 1 3 Yorumla Jomei +1 yıl Çömedim bitti o iş. Haklı çıktın. Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Şaşmaz görüşlerim 😊 Yorumla Jomei +1 yıl Uyuşmuyoruz o farklı ben farklı. İnsan zamanla hissediyor. Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Sen niye gizli moddan giriyorsun lan siteye. 😂😂 2 4 Yorumla Jomei +1 yıl Ben izimi belli etmem Yorumla Sakaryalim +1 yıl Hem hatundan kork, hem de sevgilisiz durma. Ben sana ne diyim bilmiyorum ki 🙂 Yorumla Jomei +1 yıl Vahşi bir çekiciliği var b n ne yapayım. 😂😂😂 Yorumla Sakaryalim +1 yıl Tövbe bismillah tövbe 😂😂😂😂 Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Bunu da gördük ya... Kutlayalım hemen 1 3 Yorumla Jomei +1 yıl Akşama parti vereceğim 😂 Yorumla uçmayıbırakankuşş +1 yıl Yemeli içmeli olsun gelelim🙅🏻♀️😬 Yorumla Jomei +1 yıl Olur niye olmasın. Akşam konum atarım herkese nasıl olsa yasaklarda kalkıyor. Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Abi sana şok oluyorum ya 1 1 Yorumla Jomei +1 yıl Şok plduğun ne Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Ahanda biri daha gitti kızlar bana kaldı :D 1 10 Yorumla Jomei +1 yıl Gidiciyim gidici yalan değil. 😊 Yorumla novel +1 yıl ne tarafa :) Yorumla Jomei +1 yıl Avrupa yakasın dayım. Başka taraf beni bozar. 😂 Yorumla novel +1 yıl Vay avrupacı seni ne varsa anadoluda var :D Yorumla Jomei +1 yıl Doğru Anadolu'da çok var. 😊 Bana uymuyor git gel sıkıntı. 😂 Yorumla novel +1 yıl Git gel dünyanın en güzel yedi harikasından biridir bence :) Yorumla Jomei +1 yıl Allahım ya yok böyle bir şey 😂😂😂😂 Yorumla novel +1 yıl la bende onu diyorum yok öyle bir şey mucize gibi :D Yorumla Jomei +1 yıl Git gel harika dedin ya. Gittin konuyu nasıl oraya getirein o anlamda dedim 😂😂 Yorumla novel +1 yıl Türkçe bu dikkatli olmak lazım :) Yorumla
keremDNZ Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Olabilir.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İllaki bir kadın diz çöktürur ama senin diz cokecegini sanmıyorum göz yanilmasidir o 😊
Çömedim bitti o iş. Haklı çıktın.
Şaşmaz görüşlerim 😊
Uyuşmuyoruz o farklı ben farklı. İnsan zamanla hissediyor.
Sen niye gizli moddan giriyorsun lan siteye. 😂😂
Ben izimi belli etmem
Hem hatundan kork, hem de sevgilisiz durma.
Ben sana ne diyim bilmiyorum ki 🙂
Vahşi bir çekiciliği var b n ne yapayım. 😂😂😂
Tövbe bismillah tövbe 😂😂😂😂
Bunu da gördük ya... Kutlayalım hemen
Akşama parti vereceğim 😂
Yemeli içmeli olsun gelelim🙅🏻♀️😬
Olur niye olmasın. Akşam konum atarım herkese nasıl olsa yasaklarda kalkıyor.
Abi sana şok oluyorum ya
Şok plduğun ne
Ahanda biri daha gitti kızlar bana kaldı :D
Gidiciyim gidici yalan değil. 😊
ne tarafa :)
Avrupa yakasın dayım. Başka taraf beni bozar. 😂
Vay avrupacı seni ne varsa anadoluda var :D
Doğru Anadolu'da çok var. 😊 Bana uymuyor git gel sıkıntı. 😂
Git gel dünyanın en güzel yedi harikasından biridir bence :)
Allahım ya yok böyle bir şey 😂😂😂😂
la bende onu diyorum yok öyle bir şey mucize gibi :D
Git gel harika dedin ya. Gittin konuyu nasıl oraya getirein o anlamda dedim 😂😂
Türkçe bu dikkatli olmak lazım :)
Olabilir..