Merhabalar.. Benim için güçlü karakter her zaman bir adım öndedir ve aşırı hassas insanlarla yapamıyorum çünkü her denileni başka yerlere çekebiliyorlar.. Tabi ki hassas olduğu noktalar da olmalı insanların ama bu karakteristik özelliğiyse bir süre sonra çekilmez bir hâl alabiliyor..
Peki ya sen fazla hassas ve kırılgan biriyle ilişki yürütebilir misin yoksa güçlü karakterde olmasını mı tercih edersin? Keyifli günler.. 🤘🖤🥂
Hassaslığını ve kırılganlığını bana sürekli yansıtıyorsa, yürütemem. Sadece duygularla hareket edilmesini, pasif agresif davranışları ve mantıksızlıkları kaldıramam. Ama bazı kendini geliştirmiş ve yeterince olgun olan hassas ve kırılgan insanlar tanıdım ki geldikleri nokta, birçok insanın olamadığı kadar duyarlı ve anlayışlı.
Benim için hassas olunan konu önemlidir. Bir kişinin kırmızı çizgileri ve hassas olduğu belirli konular olabilir. Herkeste bu farklıdır. Kimi özgürlük alanı konusunda hassastır, kimisi ağır söze katlanamaz, kimsi ailesi konusunda hassastır gibi bu böyle uzar gider. Bu hassas olunan konuya dokunulduğu zaman kişinin verdiği tepki karşı tarafa hassas davranıyormuş gibi de gelebilir. Benim için güçlü karakter demek her şeye karşı duyarsız olan karakter demek değildir. Güçlü karakter iradesine sahip çıkan ve tutarlı davranan karakter güçlüdür. Yoksa dünyanın en acımasız insanları, hiç hassasiyet göstermeyen insanları en güçlü karakter olmuş olurdu. Sadece insanların hassas olduğu konuları bilmek, yanlis yorumlamamak açısından yeterli olacaktır
Fazla hassas ve kırılgan biri ile ilişki yürütebilirim önemli olan neye kırıldığı ve neye hassas olduğu eğer kastettiğim şeyi anladığı halde başka anlamlar yükleyip kırılırsa vs. bu bana inanılmaz rahatsız edici ve saçma gelir o yüzden bu şekil olmadığı sürece neden olmasın hassas insanların kalbi daha narin oluyor.
Bu konuda sana katılıyorum. Sadece her söyleneni bir yere çekmiyorlar. Enerji olarak da insanı çok aşağılara çekebiliyorlar. Bende hayata karşı bir karakter koyulabilecek bir kadın isterim. Birlikten güç doğar. O ne kadar güçlü ve duruş sahibi olursa. Beni de o kadar yükselteceğine inanıyorum.
Yurutebilirim belki ama ben farkına varmadan kırılmış olabilir. Sıkıntılı işler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Neye ne kadar hassas veya alındığının bir önemi yok. Ben hassas ve alındığı noktalara önem göstermesini bilirim. Bilemiyorsam da kimseye sen güçsüz birisin diye ithamda bulunmam veya genelde insanların dediği gibi ‘Buna mı alındın?’ demem. Herkes her şeye alınabilir. Ona göre dikkat edip davranmak gerek
İster kadın ister erkek olsun. Fazla hassas ve çok kırılgan kişiyle ileriye dönük bir ilişkiye adım atmak karşıdaki insanı çok yorar. Normal arkadaşlık bile zorlayıcı olurken evlilik/ilişki çok çok zor.
Merhaba. Hepimiz insanız. Bazı şeylere kırılabilir. Ve daha çok insan sevdiğine kırılıyor. Ama soru "fazla hassas." O yüzden hayır. Karşımda güçlü karakterde birini görmek isterim ben de. Ki güçlü bir erkek olmasını isterim. Çocuk değiliz, fazla alınganlık beni boğar. ☠️😄😊
Konuya göre değişir bu durum. Gereğinden fazla alınganlık yapılırsa bir yerden patlak verir bir şekilde. Her iki tarafında gereğinden fazla dikkatli olması gerekir ve bu durumda insanı çok yorar.
Verdiğim taviz lerle , onu koyarım teraziye. ağır basan kazansin✌kazanan o ise yürütürüm seve seve ☺
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben duygusal naif hassas ve şair bir beyim. Saygıdeğer hanımefendiler kaslı mafyatik acımasız psikopat sevdikleri için ben sevilmem ama herkese sevdiğiyle mutluluklar dilerim. Ben de sanatımla felsefemle huzurumla yalnız ve mutlu yaşayayım.
Zor, bu tipler öyledirki leblebiden nem kaparlar, her kelimene ekstra bi anlam yükler içlerinde tutar tutar sinir yaparlar ve sürekli kendini anlatma ihtiyacı duyarsın zooor zor
Duygusalımdır fazlası ile ama bunun güçlü karakterle ilgisi yok karakterim güçlüdür. Ayrıca kırıldığımı dışarıdan anlayamazsın asla yaralarımı insanlara göstermem çünkü ilk oradan vururlar
Sürekli en ufak olayda dahi kırılıp daha sonrasında da hayatı zindan edecek şekilde trip atıp gönlünü almaya çalıştığında da yanaşmazsa hayat zindan olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hassas olmasını anlarım da erkek, öyle çıt kırıldım olmamalı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Olmuyor boşanıyoruz ikinci sebep bu işte aşırı hassas
Yönetmeyi bilmiyorsak yürümez tabi zayıf karakteri güçlendirmek lazım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben çok hassas ve kırılgan biriyim ama sevgilim adeta sinir hastası ben onun sınırlarıni istemeden de zorlasam bana katlaniyor kendimi duzelticem diyorum böyle seviyorum sakın değişme diyor ne yapsam bilemedim 😂