İstismara uğrayan bir kadından hevesini aldıktan sonra terk eden, üzerine hala onu suçlayan erkek?

Çocukluğum yarısında şiddet ve istismara uğradım. Erkeklerden hep kaçtım, üniversitede biriyle tanıştım ve ona güvendim. O da beni tamamen elde ettikten sonra terk etmeye başladı. Ondan yana her konuda zarar gördüm. Sonuncuda tamamen bitirdi. Annem onu tanıyordu ama detaylı olarak değil. Birgün bana yaptıkları için çok sinirlenmiş, ona mesajlar atmış, bayağı kızmış. O da korkudan sürekli bana ulaşmaya çalışıyor. 'Biz ne yaptıysak beraber yaptık bok yediysek beraber yedik, çabuk bana cevap ver yoksa annene ulaşırım' diye mesajlar atıyor bana. Ben onun yüzünden aylardır terapi alıyorum. Okulumundan oldum, bursumdan oldum, insanlara güvenimden oldum. Hala da gelmiş bana bunları beraber yaptık diyor. Onun hayatında hiçbir sıkıntı yok ki benden kaynaklı. Neden bana bunları yazıyor? Ben kimseyi maddi, manevi, fiziksel, duygusal olarak kullanıp terk etmedim. Beni 4 kez terk eden, sonuncuda küfürlerle başından çöp gibi atan oydu. Ne demek beraber yaptık? Ben onu hiç tanımamışım. Sevdim ve güvendim.
İstismara uğrayan bir kadından hevesini aldıktan sonra terk eden, üzerine hala onu suçlayan erkek?