Çocukluğum yarısında şiddet ve istismara uğradım. Erkeklerden hep kaçtım, üniversitede biriyle tanıştım ve ona güvendim. O da beni tamamen elde ettikten sonra terk etmeye başladı. Ondan yana her konuda zarar gördüm. Sonuncuda tamamen bitirdi. Annem onu tanıyordu ama detaylı olarak değil. Birgün bana yaptıkları için çok sinirlenmiş, ona mesajlar atmış, bayağı kızmış. O da korkudan sürekli bana ulaşmaya çalışıyor. 'Biz ne yaptıysak beraber yaptık bok yediysek beraber yedik, çabuk bana cevap ver yoksa annene ulaşırım' diye mesajlar atıyor bana. Ben onun yüzünden aylardır terapi alıyorum. Okulumundan oldum, bursumdan oldum, insanlara güvenimden oldum. Hala da gelmiş bana bunları beraber yaptık diyor. Onun hayatında hiçbir sıkıntı yok ki benden kaynaklı. Neden bana bunları yazıyor? Ben kimseyi maddi, manevi, fiziksel, duygusal olarak kullanıp terk etmedim. Beni 4 kez terk eden, sonuncuda küfürlerle başından çöp gibi atan oydu. Ne demek beraber yaptık? Ben onu hiç tanımamışım. Sevdim ve güvendim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hakkında şikayetçi ol, evlenme vaadiyle ilişkiye girmekten.
O zaten annenden dolayı korkmuş, iyice korksun
Böyle bir konu hakkında şikayetçi olmak mümkün müdür?
Evlenme vaadiyle kızlık bozmak suçtur. Elinde evlilikle ilgili delil veya tanık varsa içeri bile girebilir.
Evlilik vaadi ile oldu zaten. Oyalayıp oyalayıp durdu. Bu konuyu araştıracağım galiba
Annenin veya ortak bir arkadaşınızın tanıklığı bile yeter.
Ayrıca 6284 sk göre mağdur beyanı esastır, delil aranmaz.
Sadece beyanınız bile yeter aslında
Normalde böyle birşeye hayatta kalkışmam ama 1 değil, 2 değil tam 4 kez yaptı bunu. Her seferinde telafi edeceğim seninle evleneceğim diye diye. Ortada ne sevgi kaldı ne de başka birşey, elimde birşey kalmayıncaya kadar devam etti. Ruhsal sağlığım da bozuldu, varsa onun da belgesini alayım.
Ondan da bahset. Evlenme zaten böyle biriyle. Şikayetçi ol, onunda hayatı bitsin. Ceza davasından sonra bir de tazminat davası aç.
Psikologtan (özel veya devlet farketmez) alırsan iyi olur.
Teşekkür ederim çok
Hanımefendi hakkında şikayetçi olun çabuk bana cevap ver yoksa annene ulaşırım demek tehdit sayılır
Evlilik vaadi ile beni oyalayıp oyalayıp duruyordu. Elimde somut kanıt yok, terk edildikten sonra beni engelleyince mesajlar da silindi.
En son 'bana cevap vermek zorundasın' gibi mesajları duruyor sadece
Çıkar hanımefendi dokümanda
Harama dikkat etmezsen bunların olması normal
Aynen 7 yaşında istismara uğrarken de harama dikkat etmemiştim kusura bakmayın bana yapılanlar için (!)
Onu yapan pisliğin cezasını Allah verecektir muhakkak... ama üniversiteye giden bir kadın cahil degil
Üniversiteye giden bir kadın cahil değil. Evlilik vaadi ile istismara uğrayan birine bin bir türlü umut, söz, yemin verip, sonra da 'zaten safın teki' diyip, onu her anlamda (maddi, manevi, fiziksel, duygusal) olarak sömüren, sonra da terk eden insan cahil.
O da yaptığının karşılığını görecektir
Senin bana karın ya da bir zararın yok. Sadece tövbe etmene teşvik etmeye çalışıyorum
Ben tövbemi ettim, kaldı ki zaten inançlı biriyim. O olay olduğunda ben istemiyordum, zarar gördüm ve hatta sinir krizi geçirdim. Yavaş yavaş sayesinde alıştırdı, ona tek bir soru sordum? İşin sonu nereye varacaktı? Artık bunun dini boyutunu da düşünmeye başladım. Zaten yaşımız gelmişti, nikah istediğimi belirttim. Sonra kavga çıkartıp terk etti. Bu tarz olaylar dışarıdan göründüğü gibi olmayabiliyor. Bende bunu anlatmaya çalışıyorum.
Allah hayırlısını versin... Bunları yazarken bizde çok çok günahkarız. Asla kimseyi kınamam hor görmem. İnsanın başına her şey geliyor. Bunu yaşayan biliyor. Artık olan olmuş. Geçmişi insana kanca takabiliyor ve orda kalıyorsun zaman zaman. Bizde çok hadiseler yaşadık
Hayat işte. Bazen kendimize ediyoruz bazen de en güvendiğimiz, sevdiklerimizden geliyor böyle şeyler başımıza. Karşıdaki akıl ve idrak sahibi değilse biz de birşey yapamıyoruz. Hele böyle bir coğrafyada insan olmak, kadın olmak, çocuk olmak o kadar zor ki. Bir de insan herkesi kendisi gibi saf, iyi sanıyor. Herkesin bir travması var işte.
Bize göre bir çok şey aile yapısından geliyor.
Doğrudur elbette. Karşıdakinin aile yapısı da bozuk
Eğer sohbet etmek istersen yaz bana
itin çocuğu 🤬
Vicdanını mı rahatlatmaya çalışıyor böyle yaparak?
annenden korkmuş şikayetçi ol