Biz bununla 2 sene oncesine kadar konuşuyorduk neyse bu liseyi bitirmiş işe girmis falan benden sonrada bu kızı bulmuş ben 1tl sini bile istemedim lan kiz kendi borçlarıni kapattırmış kıyafetini falan buna aldırıyor hala para gönderiyor salak yanliş anlasılmasın benim durumum iyi kimsenin parasına ihtiyacım yok ama yapilan saçmalık kız bide kabul ediyor kızı bilsem kim yüzüne tükürürüm benim bu olaya tavrım ne olmalı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada çocugun durumu iyi gene çalış diyen liseden sonra kız neymiş ögrendiklerini unutmasın diye demiş
Yapmadığın için sende sorun var bu zamanda böylesi yaraniyor tamam senin ihtiyacın yok ama evlensen bile benim param var eşimin. Parası benim param mi yapacaksın?
Ihtiyacım yok ama bende yiyecegim aga hala kızın ihtiyacı var diyebiliyor bana salak ya bende kullanıcam çünki kullanan degerli ben sürekli aman ortak ödensin ona kalmasın diyordum ama kalsın ya bundan sonra ona kalsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızın değil herifinkine tükür maaal olan kız değil
Ben kıyamıyordum ama bu saaten sonra bende yerim yani gercekten yiyen daha kiymetli onu fark ettim
Alakası yok sen maaalin biriyle birliktesin
Parası varmış yememissin send e sorun var
Ama neden yiyeyim ki paraya mi ihtiyacım var? Kız sadece kullanmış ben oyle yapmadım
Yapmadığın için sende sorun var bu zamanda böylesi yaraniyor tamam senin ihtiyacın yok ama evlensen bile benim param var eşimin. Parası benim param mi yapacaksın?
Keriz buldun mu yol donuna kadar al yoksa böyle biri gider biri gelir yer paralarını
Ihtiyacım yok ama bende yiyecegim aga hala kızın ihtiyacı var diyebiliyor bana salak ya bende kullanıcam çünki kullanan degerli ben sürekli aman ortak ödensin ona kalmasın diyordum ama kalsın ya bundan sonra ona kalsın
Sende ye acıma kimsenin gözünün yaşına bakma. Bence saf bakma paran varsa da param yok borcum var çek param var dersen herkes senden borç ister
Acımam çunki acımayi hak etmiyor ben kıyamadım bu saaten sonra bende ödetirim zaten alışkın öder salak gibi
Salak gibi kıyamadım sırf o kadar yoruluyor bide o parayı ben neden çar çur edim dedim ama etmek gerekiyormuş
S.. iken yaraniyor bu hayatta.. ve dediğim gibi kız olarak her zaman kim olursa olsun param yok cek
cinsellik var mıydı