Geçen hafta nişanlımın bilgisayarında discort üzerinden bir kızla baya yazışmasını 9 saat aramasını ve 15dk görüntülü aramasını gördüm.. 2 hafta önce bir kız var oyuna geldiğinde konuşmuyorum onunla sesini bile kapatıyorum demişti bana. Daha önce de benden gizli bir kızla konuşup oyun oynamıştı ve kızı telefonunda pandam diye kaydetmişti taki ben görene kadar, 3 hafta konuşmadım onunla sonrasında affettim. Bu sefer de benimle aynı evde kalan ama toplam 1 benle 1 saat konuşmayan gel gezelim bişeyler izleyelim dediğimde hayır diyen insan her gün kızla konuşmuş 9 saat arama yapmış ve baya oyun oynamış. Bu olayı öğrenmeden önce ona bana biraz daha zaman ayır lütfen neden bana dikkat etmiyorsun benimle konuşmuyorsun dediğimde sinirlenip bağırıp telefonu yüzüme kapatmıştı 3 gün konuşmadık taki o mesajları görene kadar. Bunlar ne diye sorduğumda "neyse o, açıklanacak bir durum yok" dedi ve sonrada ben kıza sen kimsin diye mesaj attım diye bana varlığını bile hissetmek istemiyorum dedi ve engelledi 2 gün geçti onun aldığı eşyaları aldım kapısına koydum sinirlenmiş bana yazdı ve kavga ettik gel akşam konuşalım dedi bende o zaman bizim eve gel dedim o da hayır o zaman kalsın dedi, kızı kardeşi olarak gördüğünü söyledi kendisi 26 ve kız 18, bana sen gö**ü bo**lu bir kız yüzünden 4 seneyi bitirdin dedi :))) sonra da ben senle 2 kelime konuşup espri yapamıyordum şimdi gelip neddn başkasıyla konuştun diye kızıyorsun dedi bana halbuki ben konuşalım diye yalvarıyordum ama küfürlü esprileri sevmiyordum Tartıştıktan sonra kıza yazdım "ayrıldık rahat oldun mu şimdi istediğin kadar yav***a ona ben sensiz oyuna girmem seni beklerim falan filan de ama umarım bir gün bana yaşattığını yaşarsın dedim ve Engelledim kız benim sevgilimin en yakın arkadaşını aramış (onu da oyundan tanıyormuş) ağlamış bir kusurum varsa özür dilerim diye sonra benim sevgilim bana umarım sende başkalarına yaşattığını yaşarsın dedi kızı savundu kızdan teşekkür edicem onu sakinleştircem falan dedi bana 2 ağır küfür etti ve bir daha mesaj atmadı. O günden sonra kızı instadan takip etti.. 4 seneyi böyle bitirdi halbuki ben ona neler neler yaptım, annesi oldum eşi oldum herşey oldum bazen yemek yemedim ona yedirdim kardeşi hastalandı işimden çıktım yanına gittim 2 hafta baktım kardeşinden, hamilelik durumum vardı, yokluğu da birlikte çektik herşeyi onunla yaptım ama ben ona kızlarla oynama oynayacaksan benle tanıştır sonra oyna dediğim için beni kandırdı ve konuştu... Hemen ilişki biter bitmez kızı takibe aldı benim sadece üzüldüğüm şey o kadar hatıramız var onun için bir sürü şey yaptım bir sürü şey yaşadım bana böyle bişey yaşayıp sonra açıklama yapmaması ağır geldi. O şuanda üzgün bile değildir aksine özgür diye seviniyordur... Bu 4 senelik ilişkinin üzüntüsünden nasıl çıkabilirim bana yardım edin.
4 senelik ilişkim başka bir kız yüzünden bitti nasıl sevgilimi unutabilirim?

En İyi Cevap