Erkek arkadaşım boşanmış ve bir oğlu var. Onunla evlenmeli miyim?

Ben 22 yaşındayım. Bekarım. Erkek arkadaşım 35 yaşında boşanmış ve bir oğlu var. Dış görünüş olarak çok uyumluyuz aynı yaşlarda gösteriyoruz ikimiz de yaşımızın insanı değiliz. Bir sene boyunca aynı evi paylaştık. Şu an ayrı yaşıyoruz. Anlaşıyoruz, oğluyla aram da iyi. Ailesi de biliyor beni. Birbirimizi de çok seviyoruz. İki yıl olacak birlikte olalı ama ciddi bir ilişki yaşıyoruz. Evliliğe doğru geçiş yapıyor gibiyiz. Benim de işler ciddiye binince artık haliyle tereddütlerim oluştu. Ben bekarım neden çocuklu biriyle evleniyorum vs. Benden başkasından neden çocuğu var? Çevremdekiler bekar insanlarla evleniyor ve birlikte ilk çocukları oluyor. Neden onun geçmişte yaptığı kötü bir kararın sonuçları bana yansıyor? Evlenip boşanması değil de, çocuk olayı beni üzüyor. Düşündürüyor. Ayrılsak ayrılamıyoruz da, aramızda çok güçlü bir bağ var. Kendisi de düzgün bir adam sırf çocuğu olduğu için de onu bırakmak istemiyorum. Yine de ilkleri birlikte yaşamak isterdim. Kafam karışık. Yardımcı olur musunuz?
Erkek arkadaşım boşanmış ve bir oğlu var. Onunla evlenmeli miyim?