Ben 22 yaşındayım. Bekarım. Erkek arkadaşım 35 yaşında boşanmış ve bir oğlu var. Dış görünüş olarak çok uyumluyuz aynı yaşlarda gösteriyoruz ikimiz de yaşımızın insanı değiliz. Bir sene boyunca aynı evi paylaştık. Şu an ayrı yaşıyoruz. Anlaşıyoruz, oğluyla aram da iyi. Ailesi de biliyor beni. Birbirimizi de çok seviyoruz. İki yıl olacak birlikte olalı ama ciddi bir ilişki yaşıyoruz. Evliliğe doğru geçiş yapıyor gibiyiz. Benim de işler ciddiye binince artık haliyle tereddütlerim oluştu. Ben bekarım neden çocuklu biriyle evleniyorum vs. Benden başkasından neden çocuğu var? Çevremdekiler bekar insanlarla evleniyor ve birlikte ilk çocukları oluyor. Neden onun geçmişte yaptığı kötü bir kararın sonuçları bana yansıyor? Evlenip boşanması değil de, çocuk olayı beni üzüyor. Düşündürüyor. Ayrılsak ayrılamıyoruz da, aramızda çok güçlü bir bağ var. Kendisi de düzgün bir adam sırf çocuğu olduğu için de onu bırakmak istemiyorum. Yine de ilkleri birlikte yaşamak isterdim. Kafam karışık. Yardımcı olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kesinlikle bitir sakın öyle bişi yapma ne yaparsan yap o çocuk hiçbir zaman seni tam manada annesi olarak görmeyecek ve sen neden yaşıtın veya yakın yaşlı birini bulmuyorsun ki hani çocuk olmasa gene neyse boşansa da sorun yok ama sen buna mecbur değilsin burda avantajlı taraf o bulmuş gül gibi kızı 22 yaşında taptaze üstelik bekar biliyor ki kendisi gibi birini bulsa zor olur yeni sulara yelken açmış keşfedilmemiş birini istiyor bence sakın bu hataya kapılma
43 Yorumla- +1 yıl
Çocuğun annesi var zaten, babasının yeni eşini anne olarak görmek zorunda değil. Arkadaş olarak görebilir, bir büyüğü olarak görebilir.
- +1 yıl
Soruyu soranın yaşadığı olayın benzer bir versiyonunu ben de yaşadım. ama olaydaki "üvey anne" değil de "üvey çocuk" rolünü oynadım. alttaki yoruma kesinlikle katılıyorum. kadın anne rolünü oynamak zorunda değil. benim babamın eşinin ilk belirttiği şeylerden biri kimsenin yerine geçmek istemediğiydi. eğer çocuğun sizin ilişkinizden haberi var ise ve şu anda iyi bir ilişki içinde iseniz bence bunu takmaya hiç gerek yok. çocuk için sizin evli veya sevgili oluşunuz çok bir şeyi değiştirmeyecektir sonuçta.
- +1 yıl
@buhesapçokgizli ben de bu görüşe katılıyorum 🙏🏻🙏🏻
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
39Cevap
Bak bir kere sağlıklı bakmıyorsun. Bir kardeşin abin olarak söylüyorum. Dikkatle dinle ve yanlış anlama. Hiçbir 35 yaşındaki adam 20 yaşındaki bir kızla aynı göstermez. Ne olursa olsun. Senin gözun öyle görüyor. Ikincisi evet 8-10 yaşa kadar belki kabul edilebilir. Ama o hem bir evlilik geçirmis hem bir çocuğu var. Hem de 13 yaş var. Bunu göz ardı etme. Sevebilirisn ama gözlerini kapatma. evlilik sadece sevme ile aşkla olmaz. Gelelim aileye onun ailesi zaten kabul eder. Hiç evlenmemiş neredeyse 15 yaş küçük bir kzi. Kim kabul etmez. Yapma. Senin de belli içinde şüphe var. onun peşinden git
64 YorumlaSevgilin ve eski eşi o çocuklarını birbirlerine silah olarak kullanmıyorlarsa olgun insanlar denektirler.
Ama çocuklarına boşandıkları eşlerini kötüleyen insanlar ise uzak dur derim. Kötülenecek yeni bi hedef olabilirsin. Huzurun kaçabilir.20 Yorumla- +1 yıl
Yaş bazen yazılan rakamlardan ibarettir. Bazen derken mesela ısızn arnaız cok ıyıymıs uyumunuz varmıs kafanız ıyı uymus ve anlasıyormussunuz.. Eger ki arkadasını cok ama cok ıyı tanıdıysan cocugunun olmaıs ya da yası çokta kafaya takılcak bı sey degıl.. ama sana tavsıyem su.. mumkun oldukca tek basına akın kafayla dusun derım.. kıme sorarsan her kafadan ses cıakr buda senı yanıltır derim..
10 Yorumla - +1 yıl
eğer anlaşıyorsanız ve sana kötü davranmıyorsa bence ayrılmana gerek yok. kimileri var çocuğu yok daha önce evlenmemiş ama evlenince içinden canavar çıkıyor dövüyoe sövüyor. evlenmiş ve boşanmış olanın iyi yanı da olgunluğu. yani daha önce evlenmemiş olanlar ay sonuna para yetiştiremiyor veya sorumuşuluk ağır geliyor. ama yine de kimsenin dediğine bakma kimsenin lafıyla birşey yapma içinden ne geliyorsa onunla açık açık konuş.
10 Yorumla - +1 yıl
Bunları sorgulamaya başladıysanız, aşk perdesi kalkmış (veya hiç olmamış bilemem) ve evliliğin ciddiyetini fark ederek mantıklı karar verme evresine geçmişsiniz. Aranızdaki yaş farkı çok fazla, bu ileride sizi mutsuz edebilir. Ancak, asıl önemli olan boşanma sebebi. Bir kere yapan bir daha yapar, boşanma nedenleri size ileride ilişkinizde neler olacağı hakkında ipuçlaeı verecektir. Evlenme kararını kendiniz almalısınız, buradan bir şey demek bizlere düşmez.
10 Yorumla - +1 yıl
Çocuklu ve boşanmış bir erkeğim ve kız arkadaşımın bu konuda pek bir problemi yok. Ama çocuğumun annesi var yani kız arkadaşıma onun annesi olacaksın, sana anne diyecek falan diye bir şey de söylemiyorum. Gerek yok böyle bir şeye.
Fakat kız arkadaşımın senin gibi düşündüğünü bilsem ben onunla evlenip kendimi sıkıntıya sokmazdım.01 Yorumla- +1 yıl
Peki eski eşinizle yüz yüze çocuk için görüşüyor musunuz?
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
ben evlenmiş ayrılmış biriyim. eğer bunla mutluysan ve seni üzmeyeceğine inanıyosan cocukta olsa evlen. bu eksiklik değildir öyle bakma olaya. kafanı karıştırmalarına izin verme. her anlamda uygun biriyle evlenip çok kötü evlilk yasayanlar cok. sen sadece mutluluğa odaklan tıka kulaklarını. burda da dünkü çocukların atıp tutmasına bakma
10 Yorumla - +1 yıl
Valla aşk bu ama yaş farkınız çok bende 22 yaşındayım ama 35 yaşında bir adam büyük gelir bana o senden önce yaşlancak ne bileyim ölüm anidir. Ama bir gün yalnız kalan sen olacaksın ve o adam çocuğu bahane edip eski karısıyla görüşecek. Sadakatsiz dizisini izlediysen anlarsın. Devir böyle devir sen güvenme.. 22 yaşındayım anne olmak Zor iş. Hele ki kendi çocuğun dışında birine annelik yapmak daha da zor sevabı büyük olur ama hayatını istediğin gibi yaşayamazsin. Karı koca tatile gitmek isteyecek o da geleyimmi diyecek doğru düzgün baş başa kalamayacaksiniz vs vs. Bence hayatını mahfetme.
10 Yorumla kimseye aldırış etme, kalbinin sesini dinle. seviyorsanız birbirinizi yeterlidir. sanki 2 bekar evlenince boşanma olmuyor mu?
sadece maddi durumu kötüyse ve sabit biri işi yoksa çok zorlanabilirsiniz.20 Yorumla- +1 yıl
bu soruları aranızdaki bağ kuvvetlenmeden başlarda soracaktınız? sormadıysanız sevginizi baz alacaksınız şimdi soruyorsanız ciddi bakmayacaksınız? ben anlayamadım bu kadar ciddi bir duruma göre fazla gelgitli duygularınız. hamburger mi yesem pizza mı gibi bir şey olmuş
00 Yorumla - +1 yıl
Aranızdaki yaş farkı azımsanmayacak kadar fazla geldi bana. Elbette ki gönüller bir olunca samanlık seyran olur. Ama ileriyi düşünmelisin. Sen dışarı çıkıp yürümek isteyeceksin o yaşlanmış olacak. Farklı şehirler hatta ülkeler gezmek istediğinde o evde kalmak isteyecek. Bence kararını gözden geçirmende fayda var.
~son karar senin tabi 🌻00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Daha şimdiden aslında rahatsız olmuşsun çocuğundan. Evlenip boşanması sorun değil ama çocuğun olması benim için sorun olurdu. İlk kez anne olmak baba olmak bu heyecanı birlikte paylaşmak çok önemli. Belki zaten bir çocuğu olduğu için ikinciyi istemicek. Mesela bu konuyu sorabilirsin. Ama eğer sen çocuktan hoşlanmıyorsan kendinide yakma çocuguda. Boşver hayırlısı olsun diyip geç. Yok çocuğu seviyorsan , adamıda çok seviyorsan iyice düşün. Birlikte korkuların soruların hakkında konuşun.
00 Yorumla - +1 yıl
Bence asla evlenme hatta şu an ayrılalım de o kadar yani çünkü ilk olarak senden önce başka bir kadınla olmuş ilk senin dudaklarını değil başkasınınkini öpmüş ya da ilk başka kadının vücudunu görmüş ikinci olarak oğlu varmış ilk sen onunla değil başkasıyla çocuk yapmış ben her zaman ilki başlatmayı severim senin yerinde olsam ayrılırdım. Hem belki daha iyi evlenmemiş birisi karşına çıkar.
21 Yorumla- +1 yıl
Evlenmemiş biri ciksa ne olacak. Adamla 1 yil ayni evi paylastim diyor. Adamla kimbilir kac defa gures tutmustur😄
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. aslında bu kadar güzel özetlemişken kendi içinde, burada sorarak daha çok kafanı karıştırmışsın. Çocuğun bir suçu yok. Hayat bir imtihan
32 Yorumla- +1 yıl
İşte aradığım yorum
- +1 yıl
@petiborlice Teşekkürler :)
öncelikle arkadaşım eski eşinden neden ayrıldığını öğren asıl sorunun karşındaki kişinde mi yoksa eski eşinde mi sorun olduğunu bul çünkü insanlar birazcık bencildir sen 2 yılını ona vermişken tam tamına tanıdığını sanıyorken evlendiğinizde çok farklı ( tanıyamayacağın tarzda ) biri olabilir buna dikkat et derim umarım, üzülmezsin
00 YorumlaTereddüt ediyorsan bir şeyler eksiktir bence tüm kötü senaryoları ve iyileri düşün hangisi ortak basıyorsa karar ver klasik yöntem :) Senin gibi evlenen bir akrabam var gayet mutlu ama çocuğu diğer eşinin başına atıyor o evli değil, para vermekten baska bir işe yaradığı yok. Sizde durum nasıl bilemem. Sevgilin oğluna çok bağlıysa başka tabi.. Ayrıca istediğin evlilik gerçekten bu mu kendi ideallerini duygu durumunu ve psikolojini düşün. Umarım en güzel kararı verirsin :))
00 Yorumla- +1 yıl
bence ne kadar sevsende kabul etme evliliği çünkü onlar çocuk için bir arada olmak zorundalar haliyle çocukla ilgilenmek için eski eşiyle görüşcekler sürekli dip dibe olunca kıskançlık olacak
00 Yorumla - +1 yıl
Aşk yaş çocuk evlilik dinlemez birbirinize sevginiz varsa evlenmezsen çok pişman olursun çocuk konusunda seni annesinin yerine koymaz tabiki ama aranız iyi olabilir bir çocuğa nası gidersen çocuk sana öyle gelir ama içinde şüphe varsa o şüphe bitmeden evlenme derim
00 Yorumla - +1 yıl
Normal insansın rahatsız olman falan doğal yaşında genç belki daha hazır değilsin ama adamiadamı seviyorsan cocugunuda sevebilirsin sana kalmış bir şey
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı. Aile ya da bi ilişki terapistiyle daha doğru nokta atışlı bi çözüm olur Çocuk ve psikolojisi ilişkide evlilikte her anlamda büyük etken
00 Yorumla- +1 yıl
.
Çocuğu değil aranızdaki yaş farkı 6-7 yıl içinde içinden çıkılmaz haldeki sorunlara sebep olacak.
.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunları ilişkinin başında düşünmen gerekiyordu. İlişkiye başlarken sorun yoktu neden iş ciddiye binince bunlar sorun olmaya başladı?
00 Yorumla- +1 yıl
Bunları daha önce düşünemedinmi, anlamıyorum, madem evlilikle ilgi tereddüttesin neden beraber oldun ki o adamla umut verdin...
00 Yorumla - +1 yıl
Ablacım bence evlenme hem yaş farkı çok hem çocuk var falan sevebilirsin tamam ama ben pek olucağını düşünmüyorum
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sizler kahvaltı da ekmek arası uranyum mu yiyorsunuz anlamıyorum ki bu kafayı nereden buluyorsunuz
50 Yorumla - +1 yıl
Çok seviyorsanız birbirlerinizi, çocuk yüzünden ayrılmayın yazık olur ama ne yaş olarak ne de medeni durum olarak aslında uygun değilsiniz
00 Yorumla - +1 yıl
Zor bir karar gönlünden geçen ne sanırım çevrenin diyeceklerini de önemsiyorsun
03 Yorumla- +1 yıl
Çevremi önemsemiyorum aslında, ben olumlu bakıyorum ama içime de ufak bir tereddüt doğuruyor bu durum
- +1 yıl
Hangi durum
- +1 yıl
Yaş cokmuş
- +1 yıl
Zaten onunla bir yola çıkmışsın bunları bilerek neden şimdi kafan karışıyorki
10 Yorumla Sen 26-27 de fit bi Kadın olurken o 40 a dayanacak mantıklı mı sence
10 Yorumla- +1 yıl
1 sene boyunca ayni evi paylastin ve evlenmelimyim diyorsunnn yuhhh sana.
Sen zaten 1 sene once evlenmissin onunla😄😄00 Yorumla Uyumun varsa evlen fedakarlık yapan sen olacaksın değeceğini düşünüyorsan yap bunu
00 YorumlaOglu olmasi sorun degil ama senin yaşin kücük biraz bence biraz daha vakit grcir karar ver sonra
00 Yorumla- +1 yıl
bunu başından düşünmeliydin bence. Aynı evi bile paylaşmışsın.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bu bahsettiğin gibi biriyim. İkinci eşimle de aynı durumdasınız. Eğer onsuz olmuyorsa kasma kendini akışına bırak
01 Yorumla- +1 yıl
Peki ikinci evlilik kararı alırken çok zorlanmadınız mı? Kendisi çok tereddütlü.
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hayatının hatasını yaparsın 22 yaşındasın 35 yasinda adamla diyorsun hersey dış görünüş değil. Bulmuş 22 yasinda bekar kızı herkes ister
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Nereden buluyorsunuz bu babanız yaşında erkekleri adam çok düzgün biri olsa çocuğu yaşındaki kıza bakmaz zaten
10 Yorumla - +1 yıl
Adam neden boşanmış onu öğrenmek lazım. Çocuklu olmasını da geçtim yaş farkı var senin isteklerin olacak devam edecek ama karşılayamayacak bi yerden sonra. Her şeyi düşün ki adama ikinci boşanma deneyimi yaşatma.
00 Yorumla - +1 yıl
Bunu sorgulamak için geç değil mi ve hala çocuğunu benimsemediysen yapamayacagini dusunuyorsan bence kendine de onlara da haksızlık etmemelisin
01 Yorumla- +1 yıl
Sorgulamıyorum kabullendim ve benimsedim çocuğu da ama ileride ne olur onu bilemiyorum. Çocukla ya da eski eşle ilgili bir sorun çıkar mı karşıma gibi
- +1 yıl
Belki sevgili olarak zaman geçirebilirsiniz ama çoçuklu olupda evlenmek ve senin yaşında daha çok genç ilerki zamanda çok uyumsuzluk çekersin
10 Yorumla - +1 yıl
Şimdi sıkıntı olmasa da ileride yaşın ve bu durumu sıkıntı olur. Bunu bilerek evlen.
20 Yorumla Allah akıl dağıtırken sen eşek bookunun arkasına mi saklanıyordun
00 YorumlaSırf çocuğu var diye red etmeyin. Genel olarak iyiyse ve anlaşıyorsanız niye olmasın?
Evlendikten sonra da öz çocuğunuzu yapabilirsiniz00 YorumlaYani beni çocuğu olmuş biriyle evlenmem üstelik arada ki yaş farkı çok.
00 YorumlaBence evlenme sen daha çok gençsin kendine yazık edersin
01 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Sevgi bağınız kuvvetli ise herşey hallolur.
Biraz geniş düşünmek lazım. Kabul edilmiş bir adamın geçmişi var. Çocuk kaç yaşında?
Sorun olmuyorsa anlaşıyorsanız evlen derim00 Yorumla - +1 yıl
Seviyorsan.. o da seni seviyorsa evlen..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 636 cevap paylaştı. Hayat senin hayatın ailen ne diyor bu konuda...
00 Yorumla- +1 yıl
Benimde 4 çocuğum var kabul et
00 Yorumla Yaş farkı çok, yapamazsın
00 Yorumla- +1 yıl
Hayat senin tercih senin.
00 Yorumla Bize soruyorsan zaten olmaz o iş
20 Yorumla- +1 yıl
ne kadar mal insanlarsınz bunların hepsi kurgu
10 Yorumla - +1 yıl
Gençliğine güzelliğine yazık etme hata yaparsın
00 Yorumla Hayatinin hatasini yaparsın
00 YorumlaGerçekten seviyorsan oda seviyorsa evlen
00 Yorumla- +1 yıl
Kesin Kesinlikle zengindir.
00 Yorumla - +1 yıl
şu an uyumlusunuz peki ya sonra?
00 Yorumla - +1 yıl
Yas farki cok fazla
00 Yorumla - +1 yıl
Ne kafalar var be
00 Yorumla - +1 yıl
Zor bir soru. Yinede seviyorsanız olabilir.
00 Yorumla - Devamını Gör (17)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım boşanmış ve bir oğlu var. Onunla evlenmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Çocuklu bir insanla evlenmek zor.
Bu, erkekler için çok fazla olmasa da kadınlar için biraz daha zor. Erkekler çocuklu bir kadınla evlendiklerinde çok sıkıntı yaşamıyorlar ancak kadınlar çocuklu bir erkek ile evlendiklerinde zorluk yaşıyorlar.
Bu zorluğun nedeni eğer erkek eski eşinden onun çok rızası olmadan ayrılmışsa eski eş yeminli düşman oluyor ve erkeğin burnundan getiriyor. bunu da çoğunlukla çocuklarının üzerinden yapıyor. Çocuklar babasının yanına gittiği zaman problem yaşıyorlar. Babasının yeni eşi ile anlaşmazlık yaşayabiliyorlar. Bu durum erkek çocuklarında olmasa da kız çocuklarında ortaya çıkabiliyor.
O yüzden çocuklu bir erkek biraz sıkıntılı olabilir ama çocukların annede kaldığı ve erkeğin daha az sürelerde yanına gidip geldiği düşünülürse bu da peki sorun olmayabilir. Gerçekten de erkek çocukları yeni evlilikte çok fazla sorun yaratmaz ama kız çocuklarında bu durum çok kolay olmamaktadır. Sonuç olarak anlaşıyorsanız evlenin derim. Çocuk biraz sorun olur ama evlenmeyi engelleyecek kadar olmaz.
Yorumunuz için teşekkür ederim Reşat hocam 🙏🏻