10 yıl boyunca arkadaşım dediğim, pek çok konuda destek olduğum insan sevdiğim kişiyle aramızı türlü türlü oyunlarla bozdu. Yetmedi, sırf hasetliğinden beni onun gözü önünde darp etti. Yine yetmedi, benim özel hayatımı annemlere şikayet etti, onun yüzünden babam bana sokağın ortasında küfür etti. Yine yetmedi, sevdiğim kişiyle arkamdan iğrenç bir şekilde konuştu. O da yetmedi, darp olayından dolayı polise gideceğimi söyleyince annesiyle birlikte bana iftira attılar, güya ben o paçavrayı, o adi, alçak kadını uygunsuz fotoğraflarını yaymakla tehdit etmişim. Bu olaylar 4.5 ay önce oldu. Sevdiğim kişi benden nefret ediyor, benden intikam almaya çalışıyor. Ben ise o günden beri ağır ilaçlara bağımlı bir şekilde yaşıyorum. İşte bunlar da sevdiğim dediğim alçak kişi ve o adi, kalitesiz kadının arasında geçen mesajlaşmalar.Sizce bu iki alçak, bu iki şeref yoksunundan nasıl intikam alabilirim?
Darp raporunu alıyorsun polise veriyorsun. O saatten sonra ne deseler boş. Çıplak resimlerimi yayınladı falan hikaye. Muhtemelen senin telefonuna el koyarlar bütün fotoğrafları incelerler. Paylaşımlarına falan bakarlar ip üzerinden. Hiçbir şey bulamadıkları için bir de iftiradan maddi tazminat açarsın. Sonra inadına gider onun parasıyla yurt dışında okursun.
İntikam alamazsın çünkü onlar haklı artık yeter ya çık şu sitemizden valla bıktık senden. Aşırı toksik birisin baban bile seni sevmiyor ailenin yüz karasısın.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Seni çıktığın yere geri montelerim. Görüş yazarak rahatsızlık verme daha fazla. 7 ceddine sövdürtme.
Bu şe*refsiz kız arkadaşın çocuğa sulanmış çocukta ne mal herifmiş anlamıyo ya da hoşuna gidiyo Kızın konuşmadan belli işve cilve yapıyo senin üzerinden kah*pe sakın barısma ilerde ciddi bi ilişkin olursa onuda ayartır bu yos*ma
Rica ederim canım çok iyi anladım seni böyle pisliklerle az karşılaşmadım sinirlendim o yüzden
Sen hiç takma derim bunları kendini yıpratırsın ikisini de hayatından tamamen çıkar gerekirse numaranı değiştir ailenle ilişkini düzeltmeye çalış kendine vakit ayır meditasyon yap arada üzerindeki kötü enerjiyi alır gez toz hiç vaktini harcama bunlara umarım seni kollayan iyi biri girer hayatına