Selamlar. Çoktan yollarınızın ayrıldığı birinin senden sonra mutlu ya da mutsuz olmasını umursar mısın? ''Mutlu olmasını isterim'' ya da ''Kahrolsun, beter olsun'' diyenler var mesela. :) Bu seni ilgilendiriyor mu?
Hayatından çoktan çıkmış birinin mutlu ya da mutsuz olmasıyla ilgilenir misin?
- Evet, ilgilenirim. Hayatımdan çıkmış olması için hayatıma girmiş olması gerek. Önceden de olsa paylaşımım olduğu birini zor gününde yalnız bırakmak bana yakışmaz.
- Evet, ilgilendiriyor: "Kahrolsun, beter olsun." diyenler psikolojik destek alsın isterim. Yollar ayrıldı diye böyle kötü duygular beslemek, toplum sağlığı için sakıncalı; bence.
Hayatımdan çıkan kişinin kim olduğu ve vasfının ne olduğuna bağlı, mesela sevgilim mi, kankam mı, ayak üstü sohbet ettiğim biri mi? Ve bana karşı nasıl ayrıldı, ayrılmadan önce bana neler yaşattı? Ona göre iyi dilekte ya da kötü dilekte temenni de bulunabilirim. Ama kolay kolay merak etmem hele bir de göz önünde değil ise..
Benim gibi biri onun hayatindan geçip gittiyse mutsuzluktan intihar bile etmis olabilir. Mutlu olma olasılığı olmadığı icin ilgilensemde cevap belli. 😂
Merhaba.. Hayatımdan ne şekilde çıktığına bağlı ama oturupta kiminle yaşadı takip etmem umurumda olmaz. Yani bir yerden haber alırsam evlendi vesaire gibi, eğer iyi ayrıldıysam mutluluklar der geçerim umursamam. Kötü ayrıldıysam bile yani beter olsun falan durumunda da olmadım olmam. Ne hali varsa görsün derim banane. Geçmişe mazi derler. Keyifli günler..
Çoktan çıkmış biri için nötr duruma gelirim. Mutlu mu mutsuz mu pekte umrumda olmaz. Anılar uzaklaştıkça bir zamanlar herşeyiniz olan insanlar artık el gibi oluyor insana. Mutlu olsun ama benleyken mutlu olduğu kadar değil 🙂
Mutlu olsunlar ki kelebek etkisi diye bişey var. Kelebek Antalya'da kanat çırpar gider Japonya'da tsunami yaratır yani. Onlar mutsuz olur gelir onun fırtınası beni bulur :D Boş yapma rekorunu kırdım galiba. Benim hiç sevgilim falan olmadı malesef o yüzden hayatımdan çıkan birileri de yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben size sorsam peki. Sosyal medyada birinin dikkatini nasıl çekebilirim bir akıl verir misiniz. Öyle herkesle konuşan biri değil. Herkesi takip eden biri değil
Mutsuz olmasını umursarım. Mutlu olmasını isterim. Mutlu edecek kişi ben olmasam da. İyi olması daha iyi hissettirir sonuçta bir zamanlar sevmişim o insanı nasıl kötülük dileyebilirim ki.
Terkettiysem demek ki umursamıyorum, terkedildiysem demek ki bensiz daha mutlu. Şayet başka bir sebeple de mutsuzluk yaşıyorsa, dermanı da başkasında arasın bir zahmet.
İlgilenmem hayatımdan çıkarana kadar bunların muhasebesini kafamda bitirip noktalamışımdır ki öyle çıkarmak mantıklı olan.. ilgilenmeye devam ediceksem hayatımdan çıkarmamalıyım 😅
Hayır umrumda olmaz eğer çok kötü bitmediyse mutlu olsun isterim ama bitmişse muhtemelen kötü bir olaydır zaten o yüzden istemem yani sonuç olarak umrumda değil
Müthiş bir soru ben bu soruya şöyle cevap vereyim ben artık merak etmiyorum çünkü kafamda tamamen bitirdim ama eski sevgilim sevgilisi olmasına rağmen hala beni stalklayip takip ediyo neden bilmiyorum bide onun ağzından dinlemek gerek :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayatımdan çıkardıysam vardır zaten bi sebebi, benden sonra beter olsun😂
Ay hayır inan çok zor , kendimden örnek verim ben aşırı kırılgan biriyim hele karşımdaki kişide sinirliyse sadece birbirinize zarar vermiş olursunuz yani anlayacağın o ilişki biraz zor ya