kızın 26 fotosu var. her seferinde sadece kızın olduğu fotoları beğendi. ilk başta en güzel fotoları beğendi şimdi çirkin çıktıklarını da beğeniyo. Yeni paylaştıklarının da hepsini beğeniyo. Beğenmediği bi 10 foto belki kalmıştır.
Kızla yakın zamanda takipleşmeye başladılar ama kız bunun geçmiş gönderilerini hiç beğenmedi.
erkek takipleştiklerinden beri yeni foto da paylaşmadı. uzun zamandır foto atmıyo zaten.
kızın hikayelerine yanıt vermiş midir? aslan erkeği ilk adımı atar mı?
tahminen hangisi olmuştur
1) kızın hikayelerine yanıt vermiş de konuşmaya mı başlamışlardır? o yüzden mi kendini geri çekmiştir
2) daha sonraya da foto kalsın diye hepsini bir anda bitirmemek için midir?
3) kızdan yüz bulamamış da o yüzden gururuna yediremeyip kendini geri mi çekmiştir
Kızla yakın zamanda takipleşmeye başladılar ama kız bunun geçmiş gönderilerini hiç beğenmedi.
erkek takipleştiklerinden beri yeni foto da paylaşmadı. uzun zamandır foto atmıyo zaten.
kızın hikayelerine yanıt vermiş midir? aslan erkeği ilk adımı atar mı?
tahminen hangisi olmuştur
1) kızın hikayelerine yanıt vermiş de konuşmaya mı başlamışlardır? o yüzden mi kendini geri çekmiştir
2) daha sonraya da foto kalsın diye hepsini bir anda bitirmemek için midir?
3) kızdan yüz bulamamış da o yüzden gururuna yediremeyip kendini geri mi çekmiştir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
aslanı napıcaksın insan bul
yorumun nedir
Bundan hayır gelmez
yorumun nedir
1
daha önce böyle bişey mi yaşadın
Evet
anlatır mısın konuşmak istiyorum
Eski sevgilim de böyle yapardı bazı eklediği kızların bütün fotoğraflarını beğenirdi hatta askerdeyken bile yapmıştı beğendiği kızlarda sürtüğün önde gidenleriydi yanii ama konuşup konuşmadığını bilmiyorum sadece böyle tiplere güvenilmez sürekli arayış içindeler onu biliyorum.
sen ne burcusun bu arada
sevgilin de aslan mıydı
neden ayrıldınız
sende insta şifresi vs yok muydu
sorunca ne diyodu neden beğendin diyince açıklaması neydi
Ben akrep o aslan ve aşırı egoluydu hiç yakışıklı değildi doğruyu söylemek gerekirse ama kendini kaf dağında gören biriydi. Asla şifrelerini vermezdi ben beğendiğini görüyordum ama ona söylemedim hiçbir zaman 5 yıllık ilişkimiz vardı ayrılma nedenimiz de onun aldatması aslında baştan belli etti kendini güvenilmez olduğunu ama ben görmek istemedim devam ettim sonuç hüsrannn
aslan erkeklerinin hepsi mi aynı acaba
şifresini neden vermiyomuş hayır bunlar kendini ne boq sanıyo ya sen kimsin de senin dediğin olcak
o hiç senden şifrni istedimi
bide neden söylemedin ki söyleseydin açık açık sorsaydın hatta terketme ayağına yatsaydın inat etseydin şifreni illa verceksin diye
aldatmayı nası yakaladın ne kadardır aldatıyomuş yakaladığında
şu an hala o paçozla mı
İşte bende salak gibi onu kaybetmemek için hiçbir şeye sesimi çıkarmadım ama şu an ki aklım olsa çoktan tekmeyi vurmuştum çünkü hiç çekilicek biri değilll resmen sorunlu ya burcundan dolayı mı bilmiyorum çocukluğu falan da baya sorunlu geçmiş neyse aldattığını da o paçozun profil resminde gördüm ikisinin fotoğrafı vardı o kadar kötüydüm ki daha yeni kendime geliyorum işte 2 ay oldu ben yakaladığım anda ayrılmıştı o hadi işine resmi kaldırdı şu an bilmiyorum takip etmiyorum hiçbir yerden
Ayy sonunu düzgün yazamamışım
*o hadi işine resmi kaldırdı olucak
Kötü bir kelime yazmıştım kabul etmiyor sayfa
ulan sırf intikam almak için başka aslan erkeğine umursamaz davranıp köpek edip terk etmelik durum ya
böylesine direk tekmeyi koyucaksın o kaybedicek
nedir ya sen insan olarak başkasına her dediğini dayatıyomusun da o sana dayatıyo
ben böyle yapsam kimse beni çekmez diye düşünüyorum adamlar kendine her dediğini yapıcak köle buluyo resmen. gerçekten bunun gibilere sqersen yaranırsın
karaktersiz pislikler
beğendiği kız da benim yarım kadar etse bari mq
En güzel intikam onları umursamamak çok daha iyisini yakışıklısını bulmakkk aynen kendileri gibi tipleri bulur bunlar anca onlara layıklar çünkü
kabul edilebilir gibi değil ya seni hep aşağılıyomuydu o
Hayırr fazla iletişim kurmazdı ama işi düşünce yazardı falan
Oha ya reelde tanışıyo muydunuz
Kaç günde bir görüşüyodunuz ki
Yaşı kaç çalıştığı için mi yazmıyo
Ben 2 aslanla konuşmuştum ama arkadaş olarak onlar çalışıyodu 3 4 günde bir yazıyolardı ben yazmadığımda
Sevgili olunca da değişmiyomuş demekki yazma sıklığı
Ayda 2 kere falan görüşüyorduk çalışsa da çalışmasa da mesaj atmıyordu buluşmak istediğinde atıyordu
Hep sen mi yazıyodun ona
Son zamanlarda evet
nden ayda sadece 2 defa görüşüyodunuz
O ne zaman isterse o zaman buluşuyorduk
ilişkiye nasıl başladınız
Çoook önceden 7 sene önce facebook ta tanışmıştık
kim bilir seninle beraber kaç kişiyi dHa eklemiştir
Ekliyordu zaten
ne rahatlık ya sen aynısını yapsan napardı
Hiç birşey yapmazdı çünkü karışmıyordu ve kıskanmıyordu hem de hiiççç bu da sevmediğini gösteriyor zaten..
niye tutuyodu seni çözemedim
Çünkü benim ona verdiğim sevgi ve sabrı kimse göstermez ona
delirtmiştir seni
yükselenin ne onunki ne
Psikolojimi çok fena bozduu. Ayy yükselenden hiç anlamıyorum😄
doğum saatiyle bakılıyo biliyomusun saatini
http://www.dogumharitasi.astroloji.org/
Onunkini bilmiyorum
seninki ne çktı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!