2 ay önce benim isteğim ile ayrıldık. Kavga etmedik saygı çerçevesinde yolları ayırdık ben istedim çünkü bunalmıştım artık cidden
Beni instagramdan ve Twitter dan çıkardı tabi
WhatsApp tan sürekli hikaye atıyor alkol içerken ya da arkadaşları ile selfie falan
Genelde WhatsApp a hikaye atmazdı nadiren atardı
Sizce ben göreyim diye mi atıyor eski sevgilim? Amacı nedir?
Günaydın herkese
Beni instagramdan ve Twitter dan çıkardı tabi
WhatsApp tan sürekli hikaye atıyor alkol içerken ya da arkadaşları ile selfie falan
Genelde WhatsApp a hikaye atmazdı nadiren atardı
Sizce ben göreyim diye mi atıyor eski sevgilim? Amacı nedir?
Günaydın herkese
Senin görmen için atıyor
Öylesine hikaye atıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne için atıyorsa atsın bakma ya da baksan da ipleme
Yüksek olasılıkla sen gör diye atıyordur ama zaten sen ayrılmışsın ve 2 ay geçmiş yazmanı bekliyor olabilir bence bakma veya engelle gitsin
Geçen sabah seni rüyamda gördüm diye mesaj attım konuştuk ama kısa bir konuşmaydı. Bu arada cidden gördüm rüyamda
Konuşurken ki tavırları nasıldı
Düz bir konuşmaydı.4 5 mesajdan sonra konuşmadık yani uzun uzun sohbet olmadı. Beni nasıl gördün rüyanda dedi anlattım kısa bir yorumda bulundu bitti sohbet
Hım o zaman pek önemsememiş konuyu uzatmaya çalışırdı eğer önemsese tekrar konuşmaya başlamak isteseydi bence boşver sana atmıyor olabilir durumları
Ayrılmak isteyen taraf benim ondan dolayı yazdım diye balıklama atlamak istememiş de olabilir
Bir kaç haftaya anlarsın eğer yazarsa veya sen yazdığında tavırları değişirse balıklama atlamak istememiş olabilir ve eğer içinde ona karşı belkiler veya keşkeler varsa o da hâlâ seviyor mu öğrenmeyi dene ama bence boşver kız mı yok eski sevgiliden tekrar olması sıkıntı ya
Ayrıldığım ilk zamanlar bir rahatlama gelmişti ama şimdi çok özledim onu
Ne kadar süre çıktını
Çıktınız*
8 ay beraber olduk
Yani bence acaba durumlarını bana mı atıyor, hâlâ beni mi seviyor diye kafaya takmışsın sonra zaten rüyanda görmüşmüşsün özlemen bu durumda normal
Mesaj atmaya yüzüm yok çünkü ben ayrılmak istedim
Ayrılmanızın sebebi neydi
Ondan sıkılmıştım açıkçası net bir sebebi yok. Sana güveniyorum diye bahane uydurup ayrıldım
Yanlış anlama ama sıkılınca ayrıl özleyince tekrar iste olayı biraz bencillik
Haklısın her şey benim suçum peki bir önerin var mı bana
Ne için
Onunla tekrar beraber olmak için
Ara sıra bahane bul yaz kafasını karıştır hem seviyormuş hem sevmiyormuş gibi davran seni düşünmesini sağla
Görev ne