Be biraz dışarıdan soğuk sert tersleyecek gibi duruyormuşum öyle diyorlar bana çoook fazla açılan insan olmadı bana sosyal medyadan yazan çok ama gerçek hayatta toplasam 7 kişi falan yapar beni sevdiğini itirsf eden falan kişiler ya da hoşlandığını bildiğim kişiler acaba neden bu kadar az oluyor bu dediğim sebepten olabilir ben tipim mi kötü diye üzülüyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İtici gelebilir, hisuma giderse pat diye soylerim mizac falan anlamam..!
Anlamadım karadenizli misiniz 🤭😁
Hayir
Çekinir tabii ben olsam söylemem hatta aynı ortama bile girmek istemem
Ya bilmiyorum bilerek yapmıyorum belk biraz da şeyin etkisi olabilir mi kapalıyım ve hiç şey ortamlara girmiyorum belli oluyor öyle şeylerle işim olmadığı zaten kendimde kusurlar görüyorum o kusurlara bağlıyorum bunuds
Bende sert mizaçlıyim kiloluyum bu yüzden bazen erkekler bile benle konuşmaya çekiniyor kızlar daha çok çekiniyordur büyük ihtimalle. Benimde hiç sevgilim olmadı bu yüzden. Karşımdaki kız sert, soğuk pek iletişim kurmayan biri olursa onunla konuşamam yani
Ben gülüşümü bide burnumu sorun olarak görüyorum ve sanki kimse beni beğenmez gibi geliyor
O bende de var kimse beni sevmez diyorum kendi kendime ama herkesin bir alıcısı vardır unutma
Sert olunca çekiniyorlar ve 7 kişi az mı daha ne istiyorsun
Ya ama herkesin lisede bile bir sürü kişi çıkma teklifi ediyor bana ise bir kişi aşık oldu 3-4 kişi sürekli bakardı emin olamadım onların hislerinden hiç bir zaman açılmadılar ortaokul da falan bi kaç kişi hatırlıyorum bi kaç kişi ama millete çok oluyor ya bana olmuyordu şeyden de olabilir mi acaba kapalıyım ben düzgün biriyim böyle ahlaklıyım falan çok tersleyecek gibi hiç öyle işlerle işim olmaz gibi yaşıyorum ondan olabilir mi
Şimdi açık söylemek gerekirse günümüzde o sokaklarda gezen sevgililerin çoğunun amacı seks sende kapalı olduğun için bu amaca ulaşamayacaklarını düşünüyorlar o yüzden hiç bulaşmıyorlar sen böyle olmaya devam et en güzelini yapıyorsun
Ya ben istiyorum ki hayatımın aşkı olsun o kişi evlenene kadar yapmak istemem ve beraber böylr bir kişiymiş gibi olmak istiyorum deliler gibi eğlendiğim güldüğüm çok sevdiğim seven birisi olsun istiyorum sevgilim vardı yeni ayrıldım ama benim sadece özgüvenim biraz kırık buyüzden bsna çok kişi gelmiyor diye
Özgüvenin yerinde olsun sen doğru olanı yapıyorsun. Bende bakirim evlilikte yapmayı düşünüyorum sevdiğim kadına saklıyorum kendimi olması gerekenin de bu olduğunu düşünüyorum
Bende öyle istiyorum inşallay kendim gibi birini bulmak isterim hem kafa olarak hemde o konuda. Özgüvensiz de değilim bir olay anında özgüvenim yerinde konuşurum falan ama öncesinde mesela birisiyle tanışmadan önce bakışılır önce beb o evrede o kadar özgüvensiz oluyorum ki yan profilimi görmemeli gülüşümü görmemeli kesin gördü soğumuştur benden falan diyorum böyle kafamda bir sürü şey dönüyor belki orda kendimden rmin olsam karşıyada o yansıyacak ve açılacak ama açılmıyor bende diyorum çirkinim farketti vazgeçti belkide hep çirkin düşünüyordu beni falan diyorum
Benim özgüven tavanlarda kimseye beğendirmeye çalışma kendini doğal ol yandan görsün seni, gülerken görsün evlenirse bir ömür boyu görmeyecek mi zaten. Öyle birini bulursun merak etme çok var öyle erkek
Öyle birini bulursun çok var öyle erkek dediğin erkek tipi nasıl erkekler mesela
Bakir ahlaklı tipide gayet iyi yani öyle insalar var her tipi iyi olan cinsellik yaşamıyor evliliğe saklayanı da var
Ha var da bulmak çok zor yani şu kızlarsoruyorda mesela ilişki meselesi okadar normal ki onlar için şaşırıyorum ne ara bu hale geldik bence yani haramda zaten bu kadsr normalleştirilmemeli
Gerçekten midemi bulandırıyorlar evlenmeden kaç insanla yatıyorlar bu nasıl normal oluyor anlamıyorum şahsen ben karıma başka adamların dokunmasını kaldıramam bende hiçbir kadına dokunmam
Benimde ya bide üzülüyorum yani kıyamet alamatleri işte keşke herkes temiz kalsa normal değil bunlar ama normalleşti iyice herşey eskiden öpüşmek sadece filmlerde olurdu şimdi herkes sosyal medtada paylaşabiliyor sevgilisiyle öpüştüğü vidroları falan şaşırıyorum ne ara bu noktaya geldik ne ara çok normalleşti
Toplumda ahlak bozuluyor, zevkleri için normal gösteriyorlar 3 günlük dünya için ahiretlerini yakıyorlar
Öyle vallahi sonumuz hayır olsun umarım istediğim gibi birisi doğru zamanda karşıma çıkar
Senind3 inşallah
İnşallah, biz bekleyelim Allah hayırlısını karşımıza çıkarır
Mutlaka inşallah
Öyle, neyse seni fazla konuşturdum zamanını almıyım 😄 Allaha emanet ol sağlıcakla kal
Yok sorun değil bu konularda brnimle fikir olan nadir insanlar olduğu için iyi geldi teşekkür ederim ilgilendiğin için sorumla 🥰
Bende öyle çok karşılaşmadım bu fikirde insanla umarım senin gibi kafa dengi biri çıkar karşıma. Asıl ben teşekkür ederim senin gibi kızların olduğunu bilmek bana umut verdi 😊
Yani senin umudun daha çok olmalı benim gibi kız yine erkeklere göre daha çok var bizde bu fikirde insanlar mutlaka bulursun erkeklerde bulmak çok zor malesef 😕
Erkeklerde de var hatta çevremde böyle erkekler kızlara göre daha fazla sen ümidini kaybetme
Açıkçası bende tek kriter bu değil o yüzden zor geliyor bulmak
Kriterlerin nedir merak ettim
- Şiddete başvurmayan birisi ve öfke kontrolsüzlüğü olmayan biri
- BENİ GERÇEKTEN SEVEN
- Empatisi çok olan
- Sakin tatlı görünen ama benimleyken herşeyi dalgaya alıp herşeye gülebildiğim birisi çok eğlendiğim birisi
- her bağlamda güven veren
- sözünün eri olan birisi böylr bi dediği bi dediğini tutmayanlardan olmasın yani
- İman maneviyatı yüksek olsa güzel olur
- istemediğim şeylerde saygılı olan zorlamaması öpüşmek gibi
- kimseye dokunmamış olması
- Kadınları ezen veya küçük gören değilde bu çağın insanı olup kadınları da çok önemseyen birisi (evlenince kadının işi o ben ellemem yemeği temizliği diyen birisi istemiyorum beraber yapabiliriz ya da içinden gelen yapar)
Gibi birisi
(öyle bi yazdımki eski sevgilimin karakterini anlamaöak mümkün değil😅😅)
Eski sevgilin böyle mi 😄 ve böyle insanlar var. İmanlı biri zaten kadını ezmez dinimiz kadına değer verir. Bu anlattıkların hepsi bende ve 2,3 arkadaşımda var ve birçok kişide vardır emin ol bulursun yani imkansız değil
Eski sevgilim istediklerimin hepsinin tersi denebilirdi öfke kontrolsüzlüğü vardı kavgalarda birşeyler kırıyordu arada, asla sözünün eri değildi 2 saniye önce söylediğiyle 2 saniye sonra söylediği asla uyuşmazdı yalan vardı brn eğlenmek isterken o öpüşmek istiyordu hep iman yoktu bence ama yalan yok yemeği annesi değil o yapardı temizlikde yapardı bazen bence evlensek yapardı zaten öyle derdi evlenince hayatta yaptırmam sana beraber yapıcaz herşeyi derdi yalan mıydı bilemiyorum tabi en önemlisi böyle içinde sanki sakladığı bi yüz vardı gizemli çözemiyordum. Şu kadın meseleside dinimizde kadın çok değerlide her müslüman öyle değil işte babam da katı müslüman biraz ama anneme asla yardım etmiyor kadın işi o diyor ve ben bundan üzülüyorum.
Umarım vardır dediğin gibi umarım çıkartır Allah karşıma böylelerini
Baban yanlış yapıyor. Bende yardım ederim ev işlerine sarma bile sararım annem seni alan kız yaşadı der hep 😂. Sen umudunu kaybetme Allah senin karşına senin gibi birini çıkartır sen sabret sadece
Oda öyleydi tek iyi yönü oydu valla 😅 senide Allah sahibine bağışlasın amin
Babam yanlış yapıyor iştede kuşak farkından oluyor eski kafa olduğu için ama böyle olmasından korkarım sevdiğimin
Amin 😄 olmaz inşallah sen kötü düşünme bulacaksın
Hayır insanlar, onları terslersin diye korktukları için çekiniyorlar.
bilmiyorumki lisede mesela bazı arkadaşlarıma bir sürü kişi açılıyordu bana bir kişi açıldı mesela sadece kimse yürümedi yazmadı okuldan falan ama başkalarına öyle değil acaba kapalı olup böyle erkekli veya böyle düzgün kızlarla arkadaştım hep ondan falan olabilir mi
Kız arkadaşlarım bile bana söylüyor ilk tanıştığımızda seni hiç sevmiyodum dövüceksin diye falan diyorlardı. Liseye başladığımda sınıftaki kızlar benim için kesin bu bizi döver falan demişler dlsmdpaödp ve sevgilim de bana açılmaya çekinmiş terslerim diye. Yani muhtemelen korkutucu bakışların var benim de öyle. Bir de herkes çok güzel bi kız olduğumu düşünüyor ona rağmen tipimden dolayı arkadaşım yok çünkü herkes çekiniyorrr
Ya benimde aynıı en yakın arkadaşım benden korktuğu için 1 yıl sevgilisi olduğunu falan söylemediğini söyledi mesela sonra hep tanıştığım insanlar seni sevmiyordum der ben kendimi güzel bulmuyorum özgüvenim birsz kırık ysn profilim birde gülüşüm için ama çok kişiden duydum çok güzel bir kız diye bide hep çok asilsin diyen oluyor
Biraz daha yumuşak davranışlı olabilirsin, bakışlarını yumuşatabilirsin, siyah giyinmek yerine renkli giyinebilirsin , insanlara karşı nazik ve sempatik davranabilirsin. Bunlar çok işe yarıyor her zaman kullanıyorum :)
Siyah giyinmiyorum giyinişim çok şeydir böyle süslü mü desem modaya aysk uyduruyorum diyelim severim kombin yapmayı falan da diper türlü bilemedim çirkinim galiba
Çirkin olsan daha fazla çevren olurdu, insanlar güzel insanları çekemiyor çirkinlere daha çok yöneliyor
Öyle derlerde ne kadar doğru işte sanada mı çok kişi gelmiyordu
Aynen 😃
Çekiniyorlardır. Ben sevdiğimden çekiniyorum onu sevdiğimi söylemeye
Ya bilmiyorum bazen olurda lisede mesela arkadaşlarıma bir sürü kişi açılıyordu bana bir kişi açıldı mesela sadece kimse yürümedi yazmadı okuldan falan ama başkalarına öyle değil acaba kapalı olup böyle erkekli veya böyle düzgün kızlarla arkadaştım hep ondan falan olabilir mi
Olabilir
Evet çekinirler. Kötü tepki alınır diye
Hepsi mi peki instagramdan çok yazan oluyor ama reelde çok az Şöyle bide kapalıyım ve belli oluyor dışarıdan öyle şeylerle ilgilenmediğim herkes bunu hissediyor da açılmıyor falan olabilir mi yoksa çirkin miyim 😒 zaten taktığım kusurlarım var kendimde
Kapalı olman ve sert mizaç yeterince büyük sebepler.
Sanaldan yazanlar zaten ciddi değildir.
Aynen onlar zaten öylesine yazıyorlar belli neyse teşekkür ediyorum
Ben cekinmem
Peki kapalı olsa hiç o sularda işi olmayan birisiyse yinede mi çekinmezsin
Kasma bu kadar kendini cekinmem
Evet 😊
Halbuki instagramdan aşırı yazan oluyor ama reelde çooook az Şöyle bide kapalıyım ve belli oluyor dışarıdan öyle şeylerle ilgilenmediğim herkes bunu hissediyor da açılmıyor falan olabilir mi yoksa çirkin miyim 😒
Merak ettim şimdi seni