Görücü usulü tanıştık diye kabul etmedi keşke başka şekilde tanışsaydık dedi. Nasıl tavlarım bu kızı?

2 aydır uzaktan görüyodum kızı güzeldi tatlıydı normalde kimseden tanımadan hoşlanmam ama o bi garipti sesini bile uzaktan duydum ama tanıyo gibiydim bıcır bıcır neşeli hali falan tanımasam bile o samimiyeti verdi anladınız mı? Mahalleden bi kız hangi binada olduğunu buldum ama binadaki herkes tanıdık abi dediğim kardeş dediğim insanlar var racon gereği yaklaşamadım iki ay sonra şans eseri annemle o binadan aile tanıdığımız olan bi teyze pazardan geliyo bende balkondayım sonra o kızı gördüm annemin yanındaki teyze annesiymiş. Annesinin elindeki poşetleri aldı taşıyamaz ama nezaketen annemede yardım edeyim mi diye sordu ama var ya ben koşa koşa aşağı iniyorum kızla bi diyalog kurmak için aynı yokuşta oturuyoruz biz yokuşun ortasında onlar tepede annemin eşyaları kapıya bıraktım koşup onları yakaladım yardım etmek için o teyzede beni tanır zaten oğlunu da tanırım ama kızı düğünlere falan gelmediği için tanımıyodum. Bin ısrardan sonra kız elindeki poşetleri bana verdi binalarına kadar taşıdım biraz muhabbet ettik giderken yine bin teşekkür etti nasıl mahçup anlatamam ulan koca adamım yanına gidince heyecan bastı beni. Annemde anlamış zaten sen ilgili misin bu kıza dedi bişey diyemedim ama tutamadım kendimi güldüm anladı annem kadını yine görüp konuşmuş bi akşam size misafirliğe gelelim diye. Gittik kızın haberi yokmuş sonradan geldi şaşırdı yemekler falan yendikten sonra gençler biraz yanlız konuşsun dediler balkona geçtik. Ben senden hoşlandım birbirimizi tanıyalım falan dedim. Kızla yaklaşık 20 dk sohbet etmişizdir tamda düşündüğüm gibi biriymiş reddetse kırılmaya hakkım yok ama beni kırmamak için kırk takla attı bıcır bıcır insanın koynuna sokası geliyo. Sonuç olarak ben görücü falan böyle kasıntı şeylerden hoşlanmıyorum şans eseri olmalıymış gibi geliyo keşke başka şekilde karşılaşsaydık dedi. Sonra o söylediklerinden sonra alınmamam içinde bi sürü espri yaptı falan. Ben bu hallerinden sonra bu kıza cidden tutuldum. Peşinden koşsam oluru var mıdır? Nasıl tavlarım bu kızı?
Görücü usulü tanıştık diye kabul etmedi keşke başka şekilde tanışsaydık dedi. Nasıl tavlarım bu kızı?