Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evlenmeye engel bir konu değil ki o
İnsan sevince her şekilde evlenir
Namussuz ahlaksız olmasın yeter
Herkesin bazı kriterleri vardır bunu karşılıyorsa evlenip boşanmış olması çok biseyi etkilemez12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama nedense herkes bunu söyleyip cinsellik yasama derdinde sevgilim de ve bu nedenle surekli kavga ediyoruz
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevmeye ve tekrar evlenmeye mutlu olmaya elbet hakkınız var. Lakşn ben senin ilk evleneceğim için evlenmezdim. Düşünsene. Benimle yaşanan gereken herşeyi zaten yaşamışsın. düğün yapacağız sen ilk düğünü hatırlayacan. Gerdek olacak onu çoktan unut. ;’). Balayı olacak tatil olacak aile ziyareti olacak bayram olacak ev kuracaksın eşya alacağız. Sen burda sen herşeyi yaşamaşaın hangi birinde heyecan ve zevk alacaksın? O yüzden evlenip boşanmış birinin erkek ya da kadın olmadı önemli değil Bınların evleneceği ilk kişi bekar olmamalı. Anladınız beni
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yani benim için olabilir ama ben hem hiç evlenmedim ailem istemez ayrıca bakir biriyim eşiminde benim içinde ilk olmasını istiyom bazı şeylerin bunları aşabilmek için gerçekten çok sevmem ve gerçekten bana sağdık olduğuna inanmam lazım çünki dul birisi birazda tehlikesi olan biri özelliklede ailesiyle yaşamıyosa dahada risk o zaman hiç sevgili olmam iyi yanlarıda var elbet bikere kötüyü görmüş iyiyi gerçek sevgiyi görünce asla bırakmıcak şekilde deli gibi bağlanadabilir
221 Yorumla
Soran+1 yılSorun bende degil karsida ama illa cinsellik yasayalim sevgini ispat et diyor ben de kabul etmiyorum bu nedenle surekli kavga ediyoruz
- +1 yıl
Hee senin şu an sevgilin var ve afedersin sen açık kapısın diye bende kullanayım dio yok öyle bi dünya seven adam sevgilisi dulda olsa hiç evlenmemişte olsa asla senden ne nude vb nede cinsel hiçbişey beklemez tam zıtı dahada uzak dururki yanlış anlamasın benim sevgilim yok ama dul biriyle sevgili olsam ister inan ister inanma sevişmem bile bana ters evlenince 30 zuma kadar durdumda evlilik yoluna çıkıncamı azdım hem bunu yaparsak senden soğurum demekki başkalarıylada evlenmeden yapıyo derim
Soran+1 yılBen de aynisini dusunuyorum ve surekli kavga konusu bu konu
- +1 yıl
Ayrıl ondan sana değer veren birini bul çok ciddiyim bikere kendini kullandırırsan adın çıkar en azından şimdi sadece eşinle oldun namusunla evlenip namusunla boşandın kimse gelipte çamur atamaz ama emin ol o sevgilim dediğin karaktersize bu izni verdiğin an bütün arkadas çevresini üstüne salar üste bide tehdit ederler ailene söleriz diye ailenede bişey diyemezsin sakın bi hata yapayım deme seni gerçkten sevşyo ve bunu istiyosa sölesin ailesiyle gelsin istesin evlenin büyük konuşmayım sen bana böyle bi teklifle gelsen sevgili olsak ayrılırız demekki eşinden ayrıldığından beri kimler oldu die içim içimi yer bide dedikodu çıkarsa bak çarşı nasıl karışıyo
Soran+1 yılHaklisin kavgaliyiz zaten Şu an konusmuyoruz
Soran+1 yılZaten en son birbirimize rest cektik
Soran+1 yılEvlenmek istemiyordum bana takintiliydi zorla evlendi benle kacirdi vs vs
- +1 yıl
Ne demek kaçırdı zorla evlendi peki ailen yani ayrılmayı basardığına göre oda yanlış yaptığının farkında ama şimdi ikiniz içinde şartlar çok daha zor iyiki çocuk yapmamışınız hani büyük konuşmayım ama hadi dul sevdiğim bi kadın olursa evlenebilirim ama çocuklu o gerçekten problem çünki eski eşiyle ömür boyu görüşmek zorunda ben buna katlanamam
Soran+1 yılBen de iste annelik duygusunu tatmadigim icin cocuklu biriyle evlenemem ayrica ben de eski esiyle cocuk icin bile gorusmesi beni asiri rahatsiz eder ayrildim ailemle konusurken telefonun diyafonunu actirip oyle konusuyorlardi 5 dklik bir boslukta anneme gizlice mesaj yazdim teli eline verdim beni gonlumle gittim saniyorlardi sonrasinda evi terk edince evimizi silahla bastilar jandarma falan geldi olaylar olaylar karsi tarafin ayrilmaktan baska caresi kalmamisti tabi he zamanki gibi ona bir sey olmadi evlendi gitti bosaninca b3n de okuluma devam ettim ama insanlar dul bosanmis insanlara farkli gozle bakiyorlar o nedenle okuldaki cogu kisi benim evlenip ayrildigimi bilmez 19 yasinda evlenmistim zaten 2 3 ay sonra imkan bulunca evi terk ettim 20 yasinda da resmiyette bosandik
- +1 yıl
Başından geçenleri asla sen kadar anlayamam ama gerçekten çok zor günler geçirmişsin yani maddi bi sorun falan olsa eşinle beraber çalışır çabalarsın bişeylerden kısar çıkarsın bu zorluktan ama sağlık ve psikolojik baskı gerçekten insanı çok bunaltan bişey insanların dul kişilere kötü gözle bakmasının sebebi ilk olarak neden boşandığını bilmediklerinden ön yargıyla bakmaları ilk akıllarına gelen zoru görünce dayanamadı kaçtı eşini ailesini yarı yolda bıraktı düşüncesi 2. Olarakta genelde boşananlarda moda oldu günümüzde ben çalışıyorum kendi ayaklarım üstünde durabilirim diyip aile yanından ayrılması ve afedersin baska kötü niyetli dul arkadaslar edinince içinde kötülük yoksa dahi zamanla ortam kurbanı olup belli bi süre sonra eve giren çıkanın belli olmaması bu yüzden seni tanımayan ilk önyargıyla bakar okulda söylememen çok çok iyi olmuş gerçekten en doğrusunu yapmışın evinizin böyle bi olaya karışması evet üzücü birşey ama halen anlamıyom hem senin için ölüp bitşyodu ki senin rızan olmadan evlendi hemde boşanınca bi başkasıyla tekrar evlendi o zaman gerçekten psikolojisi hastanelik düzeyde biri
Soran+1 yılBana ne diyordu seni sevmiyorum diyince biliyor musun benim sevgim ikimize de yeter senin sevmene gerek yok zamanla alisirsin ve bunlar bana yalan ifade verdirdigi vs icin de mahkemede de bisi kanitlayamadim bosanacagim dedigimde bana silah cekmisligi bile oldu hayat insani her seyle siniyor iste gecti gitti ama bu durum bana cok zarar da verdi tamamen kendime gelebilmem 6 yilimi aldi 7 yil olmus evlenip bosanma surecine gireli insanlar cok bencil
- +1 yıl
Silahmı bi insan sevdiği kadına nasıl böyle bişe yapabilir bu sevmek değilki sadece elde etmek ben eşime ne el kaldırabilirim nede hakaret edebilirim tabi ortada saçma sapan aldatma vb bişe yoksa öyle bişe varsa dayanamam söverim alır ailesinin kapısına bırakırım naparlarsa yapsınlar benimde takıntım aldatılmak ilk sevgilim birbucuk yıllıken beni aldatmıştı o duygu halen yüreğimde o kadar iğrenç bişeyki sevdiğin canından bi parça olarak gördüğün birisinin bi başkasıyla olduğunu duymak inanmadım bile gittim kendine sordum ve doğruladı hayatımın şoku oldu evlilikten en büyük korkum o kendi adıma senin adına gerçekten üzüldüm ama evlenmeden ailene söyleme şansın yokmuydu yani seni tehdit ediyo vs gerçi baban katil olur oda ayrı bişe ama böylede sen yeniden insan oldugunu daha yeni yeni anlıyosun
Soran+1 yılSize de gecmis olsun cocugum daha ayrica aileme soyleyememin sebebi de babam sevgilim oldugunu ogrenmisti bir ara cocugu onaylamadigi icin beni evlatliktan reddetmekle tehdit etmisti boyle bir insaat alanina birakti tercihini yap dedi bekledi o sira da cocuk askerde cebimde bir kurus para yok insaat alani tamam ayrilicam dedim (aileme sorsan kabul etmezler onlara gore bu göz korkutma) boyle bir olayda bana sahip cikmayacaklarina okadar inancliyim ki soyleyemedim bir de o sira okulda bir kiz muhabbeti yuzune bir cocuk öldurulmustu kiz kendisini rahatsiz eden kisiyi abisine soylemis abisi cocugu dovmus dovulen cocuk oglani hic beklemedigi bir yerde karsisina cikip koseye saklanip cocugun kendini savunmaya bile firsati olmadan bicagi kalbine saplamis biri hapse biri mezara gitti kizin psikolojisi bozuldu abime demesem bunlar olmazdi vs ondan da etkilendim ayrica yillar sonra anladim ki hani kaciriyor ya bir seyler yasandi haliyle seneler sonra annemin dedigi su madem bir olay getirdi cocuk basina kacirdiginda direkt bize ulassaydin kimseye olayi duyurmadan dugununu yapardik sonra da anlasamadilar bosandilar derdik dedi yani ben o an anladim ki ailem icin tek sorun laf söz olmasi ailrmi seviyor muyum seviyorum ama benim rahatsiz edildigimi onlarla paylasamamakta haksiz oldugumu da dusunmuyorum Şu an diyorum ki nasipte varmis ne olursa olsun ben bu cocuktan kacamayacakmisim öyle iste seviyorum diye hayatimi mahvetti simdi de evlenmek istesem evlenmis ayrilmis konumundayim evet okulumu bitirdim vs ama gene de dusununce bana yazik olmus diyorum
- +1 yıl
Ne demek baban inşaat alanına götürdü hiç öyle şey olurmu bea tamam benim kızım bi hata yapmıştır ama bu şekilde onu kazanamamki ona sarılıp onun her anında yanında olduğumu göstermem varken onu terkedip sen seçimini yap dersem doğrunun kim olduğunu çözemez cidden senin için çok ağır olmuş hani afedersin ilişkide bile bildiğin tecavüze uğramışındır öyle ikimiz ne zaman istersek olsun gibi değil bi kadın için çok onur kırıcı ben nasıl aldatıldığımda sadece kalbim değil tümüyle yıkıldım dışarısı umrumda değil ben kendimi biliyorum kimseye kötülük etmem hem beni aldatma sebebide nedenmiş biliomusun bibuçuk yıldır beraber olmamıza rağmen benim onunla sevişmememden dolayımış böyle dedi uruspu ulan ben ailesinin önünde hiç bi zaman başı eğilmesin die hiç o gözle bakmadım suçlu oldum neyseki buldu allahından bul demiştim x kişide malum bunu arabadnda yapmış bölece ailesi o dönem okuldan aldı apar topar yaşlı biriyle köle olarak evlendirmişti
Soran+1 yılZaten olaya karisan insanlara ahim tuttu da ona bir sey olmadi sanirim gecen sene 6 yil sonra yazdi bana af diledi instagrami kapadim baska instagram actim o yazdigi instagram hesabini da yrni hesabimdan engelledim af diledigine gore illaki basina bir seyler gelmistir diye umuyorum cunku kendini hep hakli goruyordu bu konuda
- +1 yıl
Sakın affetme ben beni aldatanı asla affetmedim affetmemde halen diom ömür boyu çeksin die çünki ben ona asla ne obje gözüyle nede çevresine rencide etcek bişekilde bakmadım bugün hayatımda biri olsa yine öyle bişe yapmam istediğim hayat arkadaşı ama sanki kötü bişey istiyorum evlilik diyince kızlar kaçıyo anlamadım bu düzeni çoğu kişi sırf görünüşe odaklanıyo şu an halbuki evlilikte kalbidir önemli olan gözü gönlü hep bende olmucaksa ben ömür boyu eşime muhtaç olmucaksam o evlilikte nasıl mutluluk beklenirki
Soran+1 yılYok evli zat3n sana yaptiklarim icin affet hakkini diyo affetmem ki benim hayatimi bitirdi yanimda yaniyor olsa bir damla su vermem yanindan gecip giderim affedilmeyecek seyler yapti ustune bir de bana manevi tazminat davasi acti ben de o oyle yapinca 3 kati miktari actim bakti kaybedecek anlasmali bosandik bir ara insanlarla yuzyuze bile gelmek gormek istemiyordum bir de akraba illeti konustukca konusanlar guya benim akrabalarim onu hakli goren mi dersin ben bosandiktan sonra en yakinim bunu yapan asla izin vermem dedigi kiza ben evliyken ben bosanir bosanmaz kosa kosa gitti istedi bosandigim kisinin kuzeninin kizi Şu an pisman mi pisman ama Allah bin beter etsin ediyor da hrpsinden nefret ediyorum Allah onlara öyle acilar yasatsin ki vicdanlarinin sesinden ve uzuntuden uyuyamasinlar gozlerine uyku girmesin benim sabahlara kadar agladigim gibi gozlerinin yasiaglamaktan kurusun bana yaptiklarinin fazlasini ceksinler ve vicdanlari hic susmasin bu dunyalari da ahiretleri de mahvolsun hic birini affetmiyorum hic birini
- +1 yıl
Oha bide akrabasıylamı evlendi aileleri nasıl böyle bişeye izin verir seni zaten kaçırmış sana nasıl tazminat davası açabiliyoki mantıken senin aldatman falan lazımki sana dava açabilsin diğer türlü zaten çocuk vs yok sende nafaka vs istemion yeterki uzak olsun ne hali varsa görsün dion daha ne diye işi uzatmaya çalışmış neyse işte insanın başından hiç beklemediği şeyler geçebiliyo ama en büyük avantajın çocuğunun olmaması böyleken benim gibi hiç evlenmemiş biride seni ister evlenip ayrılmış çocuksuz biride yeterki kafalar uysun iki tarafta ne istediğini bilsin
- +1 yıl
Yine sen bilirsin ama bence tekrar aynı acıyı yaşamamak için birinin kalbini vicdanını öğrenmeden tekrar evlenme ben eş adayımda dış güzelliğine bakmıyorum evlenmek istiyom ama ben 10 üzerinden 5 lik biriyim eşimde 4-5 lik biri olmalıki denge olsun huy olarak birbirimize güven sorunumuz olmamalıki ömür boyu en küçük bi tartışmayı bile büyütmeyelim bide benim bi hayalim var her evde elbette tartışma olur ama ne olursa olsun asla ve asla yatak ayırmak istemiom küstümü bana tamam çeksin üstümden örtüyü gerekirse üşüyeyim yatağın en ucunda yatayım ama aynı yatakta nefesini duyayım birimiz odada birimiz salonda bunlar bana ters ben konuşmayı dertleşmeyi seven biriyim eşimin bi derdi varsa benimle paylaşmasını isterim bi sorunumuz varsa bunun tedavisi yine bizim kalbimizde aklımızda dışarda x kişide değil bazen duyuyorum evlililer ama ayrı ayrı takılıyolar çok üzülüyom öyle duyunca illa sarılıp kucağıma almak için cinsel bişe olması şart değilki normaldede sarılıp öpüp koklayıp huzur çinde uyuyabilmeliyim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce evlilik yapıp yapmaması veya çocuğu olup olmaması kriter değildir bana göre. Benim kriterim karşılıklı anlayış, sevgi, saygı var mıdır, mensal, kültürel, sosyal uyum var mıdır, ortak noktalarımız çok mudur, zevklerimiz, beğenilerimiz çok fazla zıtlık teşkil ediyor mu gibi soruların cevaplarıdır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Evleniyorlar
Niye böyle endişeler yaşıyorsunuz anlamıyorum
Kadın olarak çıkın bu kafadan
Kendini nerde görürsen orda olursun
Olumlu bakın hayata35 Yorumla
Soran+1 yılBen olumlu bakiyorum da iste insanlarin görusleri ortada
Soran+1 yılBana sadece cinsellik yasamak icin yaklastigini dusunuyorum sevgilimin ben olmaz deyince de sorun cikariyor sanirsam ama isin kotu yanı ben istemedigim bir evlilik yapmak zorunda kaldim (takintili bir ruh hastasiydi) o nedenle kolay kolay birini hayatima alamiyorum ve sevemiyorum sevdigim insan da boyle yapinca ondan da ayrildim simdilik ama uzuluyorum da geri barisir miyiz bilmiyorum ama illaki cinsellik olsun dusuncesi beni uzuyor hala ve hala da onu seviyorum
- +1 yıl
Öyle bir adamsa karşındaki sevilmez. Arkasından üzülme.
Herkes de aynı değil. Senin durumuna öğrenilmiş çaresizlik denir. İstersen biraz araştır bu konuyu. Belki bu psikolojik durumdan kurtulman faydası olur.
Biraz da dik durun. Baktın adam senin hassasiyetlerini anlamıyor ve saygı da duymuyor hadi canım şöyle uza kaybol demeyi bil. Faydasızdır, görmezden gelmen seni ileride daha fazla üzmesine sebep olur.
Başında neyse sonrasında daha beterdir insanlar. Baştan gör uzaklaş
Soran+1 yılHaklisin sanirim tesekkur ederim☺
Ya tabi ki evlenirim zaten evliliğe karar vermek kolay bir şey değil herkesin farklı kriterleri vardır ben kendim için mesela evliliğe karar vermişsem isterse çocuğu olsun yani her şeyi bel altı düşünen engelli bi toplumda biraz çekinen olur elbet ama kendim için hayır hiçbir sıkıntı yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenip boşanmış kadına işimi göreceğim "vending machine" gözüyle bakmak toplumumuzda maalesef modadır. dolayısıyla ciddi düşünüyorum diyen 10 kişiden 9u yalan söylüyordur, götürene kadar işte. sonrasında vınn
12 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılgerçekçi olmak hem zaman kaybettirmez bize hem de olası tehlikelere karşı tedbirli olmamızı sağlar. özellikle bu konularda ben hep gerçekçiyim. evliliklerde de makam, iş-güç, para, gelir-akar ön plandadır. afedersin nasılsa öbüründe de aynı beden var bunda da falan filan mantığı. bana göre midesizce
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boşananlar birdaha evlenmiyormu yaw ne alakası var 3-5 kez ewlnenenler var kafaya takılacak birşey degil bu 😅😅
16 Yorumla
Soran+1 yılÇevremdeki insanlar nedense farkli dusunuyor gibime geliyor bu konuda
Soran+1 yılBen evlenmeden birliktelik yasamak istemiyorum
Soran+1 yılAma bunun sevgimi ispat diye önume surulmesi ve saf muamelesi yapilmasi yorucu ve uzucu
- +1 yıl
Kimse sevmediği biriyle bir birliktelik yaşamaz zaten sevgiyi ispat için böyle bir şeyin ileri sürümeside saçmadır gerçi günümüze bakacak olursak zaten senin gibi düşünen çok az kişi vardır çünkü günümüz ilişkileri birliktelik üzerine kuruluyor birlitelik olmadimi kimse sevgili olmuyor Bunun saflıkla bir ilgisi yok yani birlitelik istememek saflık istemek akıllılık mı olmuş oluyor ozaman 😅😅 Isteyen birliktelik yaşar istemeyen yaşamaz kimse kimseyi zorlayamaz bu konuda zorluyorsa zaten niyeti bellidir ve sevgiden önce güven gerekir
+1 yılBirbirizi uzun süre tanıyıp, severek evlenirsek, bence hiç bir sıkıntı olmaz. Ama Aylin (Arka Sokaklar) gibi Hakan'ı (bizi) terkederse, önce piskolojik bunalım, sonra düzelme evresinden geçeceğiz. Sonunda "Sevdik, ama olmadı." diyip geçiştiririz. (Bilmem anlatabildim mi? Ama birbirimizi seversek olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sev tabi. Hiç bir şey engel değil bu duruma. Uzun da olabilirdi, çocuğun da olabilirdi.
13 Yorumla
Soran+1 yılValla sevdigim kisi okey dese ailesi istemez diye dusunuyorum cunku hic evlenmemis biri
Soran+1 yılValla bilmiyorum orasini
Var tabii ki. Sonuçta sen de boşanmak için evlenmedin. Karşına senin gibi düşünen biri çıktığında evlenirsin.
10 Yorumla
+1 yılEğer birlikte mutlu huzurlu olacaksak ve iyi biriyse evlenirim. Çocuğu da varsa onu çocuğum yerine koyarım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu konuda kadın daha seçici malı bence. kafa dengi, kendini ekonomik ve kültürel anlamda yetiştirmiş birinin evlenip evlenmediği beni ilgilendirmez açıkçası.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılYani ben evlenmezdim. Fakat daha önce sizin gibi evlenip boşanan kişiler evlenmek isteyecektir.
10 Yorumla Evlenilir ya neden olmasın. Uyum sağlanacaksa niye olmasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı. Uyuyorsak düşünmeden evet bacak arasına bakmak ancak kültürsüz andavaların işi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Boşanmış kişilerde sever evlenir millet 2 değil 4 5 evlilik yapıyor
10 YorumlaNerede it kopuk var
Mıknatıs gibi çekiyorsunuz...10 YorumlaElbette evlerim hatta seviyorsam çocuk olması önemli değil yeterki sadakat sevgi olsun
11 YorumlaÇocuk yoksa sorun yok... Sonuçta hatalarıyla insan yargılanmaz asla
10 Yorumla
+1 yıltabi ki evlenilebilir çocukta olmayınca geçmişi silmek kolay olur.
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama tabi ki evlenebilirsin bence sorun dahi olmamalı
122 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmemis birinin ailesi istemez iste
- +1 yıl
Ailesi de çocuğuna saygı duyması lazım arkasında durması lazım
Soran+1 yılYa aileleri bilmiyor musun hepsi ayni illa söyle boyle olsun vs vs
- +1 yıl
Haklısın valla her şeye karışır herşeye de mani olurlar dertleşmek istersen yazabilirsin
Soran+1 yılHayatta herkesin bir derdi var iste benim de bu iste sevdigim insan da böyle davraninca nefretim buyuyor insanlara
- +1 yıl
Sevdiğin insanın destek olması lazım sana halbuki
Soran+1 yılÖyle ama nerdeeee
- +1 yıl
Hiç konuştun mu
Soran+1 yılBen soeun etmiyorum diyor bana eskort muamelesi yapmayi birak diyorum istesem manken gibi kizlari dizerim sabaha kadar sevisirim seni istiyorum diyor ben hayir dedikce de sinirleniyor ama bana zorla dokunmaya calisma gibi bir hareketi hic olmadi ben isteyerek birlikte olayim diye dusunuyor ve sanirim benimle onun gorusumuzun farkliligi burda catisma sebebimiz
- +1 yıl
Yahu eskort muamelesi yapması başlı başına yanlış zaten.. ayrıca marifetmis gibi sabaha kadar sevişirim falan ne demek ya sen istesen bir sürü erkekle olabilirsin biliyosun demi? Özele gelir misin oradan konuşalım hem gerçekten sinr oldum şu an
Soran+1 yılYok bana öyle demiyor seni sevmesem eskort cagiririm diyor bana öyle bisi demiyor ama o oyle soyleyince ben sinirleniyorum
- +1 yıl
Demesi saçma işte bunu iyi bir şeymiş gibi söylemesi salaklık
Soran+1 yılÖyle ama ben bunu diyince aklima ilk gelen demekki böyle bir cevresi var oluyor o nedenle de daha da sinirleniyorum
- +1 yıl
Tabi ki demekki bı eli kolu var gözüm tutmadı hiç
Soran+1 yılHaklisin dusundukce daha da mantiklaniyorum
- +1 yıl
Olmaz bence o kişiden ama yinede iyi düşün taşın lütfen
Soran+1 yılValla dusunme asamasini gectim Şu an ya adam gibi gelir sahip cikar ya da beni kaybeder resti cektim zaten
- +1 yıl
Zaten bugüne kadar böyle yapmaması salakça bırak gitsin
Soran+1 yılValla saldim artik delirtti beni dedigim gibi ya dogru duzgun davranir ya da ben yokum
- +1 yıl
Gel biz evlenelim mis gibi 😂
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
😳😳
Gizli Üye(30-35)+1 yılBıktım evlilikten intihar etsem olmaz o kadar sıkıldım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsever sevilirsem evlenirm sorunda etmem önceden evlenip arılmasını ola bilir insanın başına neler gelecek kim nerden bilsin
17 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle diyor ama is evlenmeye gelince cinsellik istiyorlar yatalim muhabbetinden biktim artik
Cevap sahibi+1 yıldüzgün insana denk gelmemeişsin malesef
Soran+1 yılBilmiyorum ama cevremdekiler evlenirim sorun da etmem diyor cogu da etmedi ama sevdigim kisi suanki illa önce cinsellik yasamak istiyor bu da beni dusunduruyor
Cevap sahibi+1 yılanladım ayrılmış olmanı kötü yönde kullanıyorlar
Soran+1 yılÖyle oysaki ben seven insann birbirine bu konuda saygi gosterir diye umuyorum
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle haklısın ciddi düşünen bunu senden istemez
Soran+1 yılÖyle iste
Herkesin her yaşta sevmeye sevilmeye hakkı var aşkın ve evliligin yasi olmaz
10 Yorumla
+1 yılSevdikten ve uyumu yakaladıktan sonra neden olmasın
10 Yorumla
+1 yıleğer seviyorsam, güvenim varsa asla o kişinin evliliğini çocuğunu düşünmem sevgi her şeyin ilacıdır:)
10 Yorumla
+1 yılVaaar sana kim yok dedi
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki hepsi cinsellik derdinde
+1 yılŞöyle söliyim onlar bana göre daha çok sevilmeyi hak ediyorlar ve değer biliyorlar
10 YorumlaEvlenirdim önemli olan burda karakter herkesin başından geçebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk olmaması avantaj bence.
14 Yorumla- +1 yıl
Yaşın kaç?
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
Çalışıyor musun?
Soran+1 yılHayir is mi var😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen tercih etmem
Tercih meselesi bu18 Yorumla
Soran+1 yılPeki o insanin duygulariyla oynar misin takilmaya calisir misin seviyorum diyip hayir deyince duygularini incitir misin asil soru bu
Cevap sahibi+1 yılAsla
Dedim ya, hislerim varsa ve boşanmış olduğunu öğrenince sohbeti keserdim. Sebebini de sorarsa söylerdim.
Soran+1 yılİste bu tavrina çok kiriliyorum bende onun
Cevap sahibi+1 yılYani evlilik düşünmeyipte takılmak istiyorsa karakterinde sıkıntı vardır. Kendine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapıyorsa kötü niyetlidir bencd
Soran+1 yılÖyle
Cevap sahibi+1 yılSeninle cinsellik mi yaşamak istiyor?
Soran+1 yılEvet ben de kabul etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYa amacı seni kullanmak tamamiyle, sakın kabul etme. Seven erkek senin sesini bile duysa mutlu olur. Ne cinselliği, senin bir gülüşünle mutlu bile olabilir seven erkek. Bu tamamen cinsellik için seninle bana kalırsa.
+1 yılEvlenip boşanmış biriyle evlenmem
20 YorumlaEvlenirim cocuk olmasa
20 Yorumladuruma bağlı
ayrılık sebeplerine bağlı10 Yorumla
+1 yılAdam seviyorsa bekler
Onun amacı başka10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yaptığı evliliğe bağlı ve kişinin karakterine
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsam sorun etmezdim
10 Yorumla
+1 yılAşk bu kime konar belli olmaz
10 YorumlaBekarsam ve Bekarlar varken hayır
10 Yorumla
+1 yılİkinciye evlenmem o hata 2 kere yapılır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden boşandığına bağlı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBekarım bekar birini isterim
10 Yorumla
+1 yılEvlenilebilir neden evlenilmesinki
10 YorumlaEvlenirdim yani engel bir durum değil ki ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. seviyorsam evlenirim elbette
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sadik ve durust biriyse evlenirim tabiki
10 Yorumla
+1 yılBen takılmam. Sevmişsem konu kapanır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılolur tabiki niye olmasın
10 Yorumla
+1 yılEvet evleniriz sizinde hakkınız var tabiki
14 Yorumla
Soran+1 yılAma peki neden cogu kisi cinsellik yasama derdinde
- +1 yıl
Demekki hic karı gormemis onlae
Soran+1 yılBilemem
Soran+1 yılYok
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer sey olabilir bu hayatta hic ümitsiz olma
123 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni kullanmak isteyenlerden uzak durmazsan gecelik gözüyle görür
Soran+1 yılUzak duruyorum zaten ama uzuluyorum da bir yandan
Cevap sahibi+1 yılDogrudur ama pes etmemek lazım bulunduğunuz şehirde onemli
Soran+1 yılBurada insanlar biraz dar goruslu evlenip ayrilmis biriyle cinsellik yasarim diledigim gibi takilirim dusuncesi hakim
Cevap sahibi+1 yılNeresi orası merak ettim
Soran+1 yılBiraz doguya yakin diyim
Cevap sahibi+1 yılBende güneydoğudayim ne yazık ki ayni durumlar
Soran+1 yılHayatta sansi olmayan biriyim sanirim
Cevap sahibi+1 yıloyle düşünme ben doğru birisine denk gelirsen senin için önemi olmayacağını anlarsin daha önce evlenip boşanmış olmanın
Soran+1 yılYa cocuk sorun etmiyorum diyor ama cinsellik yasamak da istiyor ben hayir deyince kiziyor sadece ben de asiri sinirliyim o kizinca ben daha cok kiziyorum kavga gurultu eksik olmuyor
Cevap sahibi+1 yılo zaman niyeti belli kullanmak yol ver yani senin bu durumunu bildigi halde ısrar ediyorsa tepiği vur
Soran+1 yılVurdum zaten de bir yandan da uzuluyorum
Cevap sahibi+1 yılhic uzulme bak ben bile 2 çocuklu bir kız arkadaşım var onunla konuşuyorum hatta evlilik düşünüyorum
Soran+1 yılHakkinizda hayirlisi olsun umarim mutlu olursunuz😇
Cevap sahibi+1 yılBiraz zor gibi benim hakkımda şüpheci yaklaşıyor
Soran+1 yılYa o yapmayanlari tenzih ederek soyluyorum ama turk erkeklerinin kadinlari gözleriyle bile taciz etmesinden kaynakli bir ayagi cukurda adamin dm den yazmaya calisiyor Allahtan takip etmediklerimizin msji spama dusuyor
Cevap sahibi+1 yılben onun hayatını kabullendim ama şüpheyle yaklaşınca çıldırıyorum
Soran+1 yılPeki neden suphe duyuyor sana ben de benimkine supheciyim goruyorsun ki konusma uzlasma yanlisi olmadigindan bu durum belki fikir veririm size
Cevap sahibi+1 yılYa kendisini kandırdığımi aldattığımı dusunuyor surekli
Soran+1 yılAma illaki bir tavrinizdan bu hisse kapilmis olmali bunu aciklamiyor mu
Cevap sahibi+1 yılo simdi almanyada bende antepdeyim uzak olunca oyle düşünüyor
Soran+1 yılHimm seviyorsaniz asilir bence o sorun
Cevap sahibi+1 yılevet orası öyle
+1 yılTabiki dul biri alır seni 😉
010 Yorumla
Soran+1 yılBen evlendim ama anne olmadim sevdigim kisi de hic evlenmemis biri isin kotu yani brnim ailem de onu asla istemez
- +1 yıl
O zaman oluruna bak sende
Soran+1 yılSevmeden evlenemem ben
- +1 yıl
Aklını başına al... bekar birine varırsan ailesi hiç bir zaman sana kıymet vermez
Soran+1 yılBenim ailem de cocugu istemez ki sikinti buyuk
- +1 yıl
Ailen beni kabul eder mi 😉😄
Soran+1 yılDalga gecmeyi birak ya
- +1 yıl
Yok niye dalga geceyim. Valla evlenmek istiyorum fakat seveceğim birini bulamadım
Soran+1 yılBen sevmeden evlenecek biri degilim Şu an zaten sevecegim birini de aramiyorum bu olay cok yeni zaten
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun gülüm... bizi dinlersen sözlerimize kulak ver
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik dışı ilişkileri olmadıysa evlenirdim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yoksa evlenirim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlenirim gayet normal bir durum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sevdikten sonra gerisi teferruat
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ver ne olacak sanki. Sonuçta sende faydalaniyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden Olmasın
10 Yorumla
+1 yılEvlenilebilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Tabi ki evlenilir
10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın derim.
10 Yorumla
+1 yıldüşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenırdım
10 Yorumla - Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne