+1 yılAskerim ben igne migne yok. Ayrica nerede askerlik yapiyor doguda biryerdeyse hayatta yapamaz gayri meşru işler. Yani doguda da çok imkan var ama bağlanti kuramaz tanimaz... sadece çarşı izni olur. O da acemilik bittikten sonra olur. Bazi yerlerde her hafta da izin vermezler zaten. Sen kafani takma. Ama askerlik zor geliyorsa telefonla da olsa onu memnun etmeye bak canini sikma adamin.
06 Yorumla
Soran+1 yılankarada asker
- +1 yıl
Iyi iste sen adamin moralini yuksek tut...
Soran+1 yılankaradaysa iyimi?
- +1 yıl
Çarşı izninde anca bir yemek yer guzel biraz gezer tozar zaten uzun bir zaman degil nerede ne bulacak da yapacak... Aksam 5 te birligine teslim olmak zorunda zaten. Sabah 9 da 10 da cikarirlar... Yani vakit bulamaz...
Soran+1 yılaynen oyle zaten. ogun telini kapatip carsiya cikmasina ne demeli ya?
- +1 yıl
Belki tel. u almistir komutanlari. Bask bir sacmalik olmus olabilir? KAFAniza takmayin bisey yapamaz bence. Şayet Kenan imirzalioglu degilse... Oyle ols bile zaman cok kisitli dedigim gibj...
En İyi Cevaplar
+1 yılMerak etme askere girerken fazla cinsellik dusunmesinler diye igne olunuyor bisey olmaz sen aldatmada genelde kadinlar yapar bunu erkekler degil :)
110 Yorumla- +1 yıl
kanka ben onu yemeklerein içine katılıyor diye biliyorum :D
- +1 yıl
Valla knka banada arkadasim dedi 2 ay once ben daha gitmedim bilmiyorum :D
- +1 yıl
Valla kardesim ben bilmem aldatmayacagindan adim kadar eminim siz kendiniz kafanizdan biseyler uydurup kizi burada korkutuyosunuz yok oraya gider buraya gider hic biyere gidemez icin rahat olsun soran
Soran+1 yılinsAllah yapmaz yapan Allahindan bulsun
- +1 yıl
Sen askere gittin mi? Yok oyle bir igne...
- +1 yıl
yok öyle iğne filan bir oraya bir buraya koşturmaktan aklına gelmiyo pompa olayları :)
- +1 yıl
Valla igne olayini bana arkadasim 2 ay once geldi askerden o anlatti ben gitmedigim icin daha bilmiyorum
Soran+1 yıltuh Allah kahretmesin..
Sakın üstüne gitme daraltma onu biraz özlediğini birazda özel konuş eğer yapsada sadece ihtiyac için yapar duygusal anlamda kendine yönelt onu bide asker pskolojisi bence dedğimi yap kendine yönelt aklını sende olmasını sağla
03 Yorumla
Soran+1 yılyapsada ihtiyac diye bisey var mı seven insan kesinlikle yapmaz.
Soran+1 yılcok kavga ediyoruz bunlardan bunalip baska seyler yapmasindan korkuyorum. kendime cekmeyi surekli deniyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seni sevmiyorsa senin yaninda bile seni aldatir, ama seni seviyorsa aldatmaz vicdan sorunu yasar yuzune baktikca. ins kisa zamanda beraber olursunuz sorunsuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlille haklisin tsk ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
onunla aranı soğutma telefon görüşmeleri yaparken kısa tut ama sinir edecek bişi demeki sana bağlansın senin onu beklediğini değer verdiğini anlasn yoka işin yaş her erkek uzun bir aradan sonra çarşı gezmelerinde hatun arar kendine takılmalık asker hatırası :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbizde aksine cok kavga ediyoruz cok asabi oldi askerde
+1 yılbir kadını erkek aldatır ne zaman olur oda kadınından sogur ya da bişeyyokken ortam olur askerdesındır hadı gidelim derler arkadaslar eeee ortama mecburen ayak uyduracaksın önce icilir sonra karıya gidilir sevgılıylede daha sonra barısılır aldatma budur ama ben olsam bunu yapmam ihtiyac meselemı baska sekılde halleder uyurum insanda kişilik çizgisi olmalı ama bu herkeste de olamaz ortam kötü hersey olabilir asıl aldatma yatakta degil gonulde olur
00 Yorumla
+1 yılYa o değil de sizin aranızdaki sadakate ne oldu ya? Güven duygusuna ne oldu da tek bir tartışmadan sonra bunu düşünebiliyorsun hemen? İnsanlığınız çürümüş resmen.
02 Yorumla
Soranbizim aramizda zaten buyuk bir guven sorunu olmasa bunlari sormam.
- +1 yıl
Öyleyse bunu bir kenara bırak da o güven nasıl tazelenir, halen bu mümkün müdür, bunları araştır. Bazı sınır aşımı sorular vardır. O sorular yüreğine bir kere girdi mi ölene dek çıkaramazsın. Bunu kendine yapma. Yazık edersin.
+1 yılEvham yaptirmak istemiyorum ama benim kocam izmirde yapti askerligini 2yi:llik evliydik bir cocugumuz vardi ve ikinciye hamileydm izne geldiginde iki yil benden gizli face kullandigini ve askerde izmirdeki o.. larla yazistigini gordum ikinci bir hat almis bna ark hatti arama diyordu esim namazli abdestli biriydi yakalayinca cok agladi ayrilmamam icin askerligianlayamazsn dedi bna oyle kuduruyorlarmis askerde
03 Yorumla
Soran+1 yıldogru yapan yapar herkes bos konusuyor yemin ederim. hic ummadigin erkek bile yapar. yapanida affetmicen basacann tekmeyi. Allah sana sabir versin
- +1 yıl
Ben affettim canm tam dogum zamanmdi ogrendigimde strestn gebelik zehirlnmesi oldu acil sezeryana aldilar ve alirkn doktor bu amelyattn cikmayabilir zehirlenme son haddine gelmis dedi benim yanmda ona. zaten cezasini rabbim verdi simdi iyiyiz ama bn diyorum ki kendine sahip olamayan erkeklre int akilli tel yasakkk... herseye buradan ulasiyorlar
Sana şunu diyeyim eğer sana gerçekten değer veriyorsa ne kadar kavga ederseniz edin, başka kadınlara siki kalkmaz. Buna emin ol tüm samimiyetimle söylüyorum.
Yalan yok çünkü benimki kalkmiyor.20 Yorumla
+1 yılEvli bayan arkadaşım. hatta bacım. sen güven erkeğine aldatmaz merak etme o güzel için rahat etsin. böyle şeyleri kafana takma. hiç merak etme için rahat olsun..
12 Yorumla
Soran+1 yılsagol Allah razi olsun
- +1 yıl
Amin cümlemizden.
Adam peygamber ocaginda sizin dusundugunuze bak nasilda burnunda tutuyorsundur evlisin birde kostek olacagina destek ol bence..
10 Yorumla
+1 yılEliyle aldatırda, gidip kerhaneye aldatacağını sanmam..
Hoş, askere gitmeden evlenen adam her şeyi yapar orası da ayrı tabi..03 Yorumla
Soran+1 yılo ne alaka?
- +1 yıl
Askere gitti oldu da (Allah göstermesin ki) mayına bastı, kaza geçirdi vs. ee sonra ne olacak? Bunu erkeğin düşünmesi gerekiyor.
+ Askerde bi' çok arkadaşım eşlerini uzun bi' zaman göremediklerinden ve özlediklerinden çok hassas olabiliyorlardı ve en ufak tartışmada ağza alınmayacak küfürler edebiliyor karşı tarafı üzebiliyorlardı..
Soran+1 yılcok haklisin
Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. merak etme bişi yapamaz askerde :) hehehehe nereye gitti hangi ile ?
2000 erkeğin içinde ne yapacak çarşıda en fazla bira içecek biyer bulmuştur oraya takılıyordur
anca rüsayında02 Yorumla
Soran+1 yılankarada
Bırak aldatmayı dibine koyar vala sonuçta asker yani
02 Yorumla
Soran+1 yılohaaaa
+1 yılbence o düşünsün eşim kimle ne yapıyordur diye. kafayı bozma böyle şeylerle.
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten oda surekli benden supheleniyor. benden cok suphelendigi icin bende ondan suphelendim.
- +1 yıl
sana fayda getirmeyecek evhamı bırakman iyi olur
Bak açık konuşayım bekar olan askerler genelde ayda 1 karıya giderler ama siz evli olduğunuz için yapmayabilir
00 YorumlaAskerden geleli 4 ay oldu. Benim yaptığım bölge Hatay - Reyhanlıydı eğer gerçekten sadıksa düşünmene gerek yok ama pek sanmam askerdeyken insan değişime ugruyor gözü hep dışarıda oluyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılgozu surekli disarda oluyor dimi? evli olanlarinda? lutfen alay etmeden durust cevap ver
- +1 yıl
alay edicek olsam neden sana bu yorumu yazayım arkadaş. Evli olması olmaması fark etmiyor bilemezsin 50 erkekle aynı ortamda çorap kokusuyla yatıp kalkmak ne demek askerde erkek erkeğe sulanan bile var. Gözü tabi ki dışarıda olucak askerde olmasada olucak iç güdüsel birşey sadece askerde senin olmamanın verdiği rahatlık var.
Soran+1 yılhepsimi yapiyor bunu her erkekmi
Gizli Üye(36-45)+1 yılMoralini bozmak istmemem ama erkekler askerde cok degisiyolar. 3 yil cikiyoduk askere gitti gelmesine gunler kala ayrildik. Ama karakter diye biseyde var tabii
04 Yorumla
Soran+1 yılbana aldatmak serefszlik ben o srfsizligi yapmam diyor. ama bilemiyorum ogun kavga ettik ertesi gunu carsi iznine cikti telini kapatti. yemin etti oyle bisey yapmadiginam bilmiyorum ben ya :'(
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilim aldatmadı ki sadece sıkılmaya başladı yani trip atmamdan kıskanmamdan konuşmak istememden şikayet etmeye başladı ama dediğim gibi kişilikle alakalı
Soran+1 yılbende bunlari yapiyorum en iysii yapmamak ozmaan
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
+1 yılAllah aşkına askerde ne aldatması? En fazla komutanla yatar rahat ol :D
00 Yorumlaaskerde kiminle aldatacak :D ama izinlerde yanında olsun
00 Yorumla
+1 yılçok canı istediğinde gay olma sansı bile var hadi gecmis olsun ^^
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı. GAY olmak istiyorsa aldatır :D he bir de nerede asker ona göre bir şey diyeceğim
06 Yorumla
SoranAnkara
Soran+1 yıltskler :-)
Soran+1 yılolabilir cunku yemin etti bisy yapmadim diye. ama iste Ankara pis yer
+1 yılTabii, orada aldatmak için çok imkan var.
Duş sırasında sabunu yere düşürmesin yeter.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı. adam askerdeyken sen onu aldatmazsan o seni hiç aldatmaz merak etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. O senin için aynısını düşünüyordur sen de onun için =)
01 Yorumla
Soran+1 yılorasi oyle walla
aldatır aldatmaz bilemem ama askerlik psikolojsi zaten yeterince yoruyodur adamı bide sen yorma bence. o zaman aldtabilir işte imkanı yk gerçi ama askerdeyken :D
00 Yorumla
+1 yılOnun kişiliğine bağlı ama çok kavga etmemeye çalış alttan al sonuçta duygusal boşlukta bir an o boşlukla aklı kayabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılcok kavga ediyoruz
Hiç bişey yapamaz. çarşıya çıktıklarında bile takip ediyoruz. kocan bize emanet
01 Yorumla
Soran+1 yılyemin et
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak o kadar kızla yattım kalktım bir ciddi ilişkim oldu yaklaşık 14 aydır tık yok burada yaşadığım ilde yapsam yaparım ama duyulur diye yapmıyorum. Askere gideceğim ilk çarşı iznimde yallah kerhaneye :D öyle ya giderken ver ben karışmam :D
00 Yorumla
+1 yılYok, askerde kolay kolay cinsellik düşünülmez.
Bence o da senin onu aldatabileceğini düşünüyordur :)00 Yorumlatabikide var hel o revirdeki hemşireler yok mu oo oo
01 Yorumla
Soran+1 yılyalana bak revirde hemsire yokmus
+1 yılKariya gider kesin o. yani hic sorun etme onu da yapacak bir zahmet erkek adam sen bekler misin peki onu dayanabilir misin o kadar?
00 Yorumlaheee yarbaylarla albaylarla takılıyodur şimdi aldatır :D kadın milleti değilmi aklı neye çalışyor yaaa :D
00 Yorumlaabla askerde kimi bulsunda yapsın gözünü seviyim takma kafana
02 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim carsi izinleri varya?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsanın içinde aldatmak varsa aldatır tabiki askerlik aldatmaya gayet müsait bir dönem
00 Yorumla
+1 yılkiminle aldatıcak çavuşla mı, yüzbaşıyla mı bari albayla aldatsada itibarı olsa :D
00 Yorumla
+1 yılaldatmaz merak etme ama sağ kolu baya kas yapacaktır :D
10 Yorumlavalla aslerde tren yaparlarsa belki kuruntu yapma çarşı izinleri sakat yanlız
00 YorumlaSen aldatma esas , adam orda şapı yiyor bırde senı sevıyorsa aldatması ımkansız gıbı bır sey
10 YorumlaGerçekten seviyorsa aldatmaz delefonla konuş sürekli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu durumda sen daha tehlikelisin bence aldatma açısından :)
00 YorumlaAskeriyede kimle aldatacak be ablacım :D heryer Mahmut dolu orda :D
00 Yorumlamerak etme askerde yediği içtiği herşeyde şap var
adam şeyini sadece elle tutup kaldırır00 YorumlaAskeriyedeki yemekleri yiyorsa ve girerken aşılarını olduysa meraklanma :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes diyor askere git öyle evlen madem askerliğine 1 ay kalmış neden askerden önce evlendin?
02 Yorumla
Soran+1 yılbazi ozel durumlar
Cevap sahibi+1 yılokey anladım özel durumu...
sonuçta erkek. . . siki kalktıgı zaman neyle indirecek onu. herhalde ilişkiye girecek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. tüm bölükle aldatırsa sıkıntı var da yok başka biriyle aldatırsa sorun olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani şöyle bir söz vardır: kalkmış y ara ğın dini imanı olmaz. :))))
00 YorumlaSanmıyorum cok becerikliyse bulur birini ama 1 günde cok zor takma bisi olmaz ustune gitme
02 Yorumla
Soran+1 yılaksine utangac kadinlara karsi
bu şüphelerle bu evlilik fazla yürümez haci madem güvenin yok neden evlendin yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum ondan
+1 yılBende Ankara da yaptım cokta güzel bayanlar var çarşı çok güzel geçiyordu :)
04 Yorumla
Soranneresinde?
- +1 yıl
Etimesgut ta bedderesi vardi orda pavyonlar falan :)
Soran+1 yılyemin et
- +1 yıl
Nasil tarif yapim şimdi sana :)
+1 yılaskerde seni nasıl aldatcak askerlik yaparken böyle bir olanak yok
00 Yorumla😂😂😂salakmisin erkeklemi aldatacak korkma cogu kiz askere yuz vermez
00 Yorumla
+1 yılhe aldatır gay olur çıkar adam. m. nyak mısınız nesiniz ya
00 Yorumla
+1 yılkocandan şüphen olmasın da seni kendine dikkat et :D
00 Yorumlaaldatmaz belkıde aldatır seksı cok seven ıse boynuzlar olur bılmezsın ama sen aldatmada adamı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Aldatir hatta birini bile bulir ole igne sap olayi eskidendi simdi yok gacmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçarşı izninde karıya kıza sarkar veren çıkarsa aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen şimdi 10 aydır ilişkiye girmiyor musun bence senin aldatma ihtimalin var onun yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatamaz ki istesede yapamaz şap katilio yemeklere iğne yapilio ne kadar isterse istesin yapamaz
00 Yorumla
+1 yıliğne oluyorlar kız abim de gitti biliyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılnezaman oluyolqr bu igneyi eminmisin
- +1 yıl
eminim na zaman olduğunu hatırlamıyorum ama merak etme aldatma fırsatı bulamayacağı kadar erken. hemen başlangıçta.
Soran+1 yılhadi ya insAllah oyledir
Soran+1 yılama iznini kullandi eve geldi ve o konuda bir sorunu yoktu biz yanyanayken o nasil igne?
- +1 yıl
düzenli olarak yemeklerine şap katıyorlar galiba iğneden sonra. ya tam olarak hatırlamıyorum ama merak etmene gerek yo askerlik boyunca öyle pek isteği olmaz aldatacağını pek sanmam
Soran+1 yılinsAllah ya icime su serptin :-)
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. içinde yoksa yapmaz. yapmak isteyene fırsat çok
00 Yorumla
+1 yılerkeklere karşı bir ilgisi var mı :D
10 Yorumla
+1 yılpeki sen kocanı aldatır mısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılasla
- +1 yıl
inşallah...
- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?