+1 yılBu kadar profesyonel yalan söyleyen, aldatan ve ağlamak gibi çoğu insana zor gelen bir eylemi bile keyfi olarak defaatle yapmış birinin, en önemlisi ihanet eden birinin Kur’ân’a el basması benim için hiçbir şey ifade etmezdi. Sen de safın önde gideniysen ancak böyle bir söze inanıp böyle birine güvenirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılKesin ama kesin linç yiyeceğim ama bu askeri personellerde polislerde nedense hep ka. rak. tersizler. Biri de şaşırtsa şaşıcam. Artık yaptıkları mesleklerıne mı güveniyolar yoksa paralarına bilmiyorum. Ne yapıcam diyorsun ya bosancaksın. İstediği kadar ağlasın sızlasın. Bu adamlar doymuyor. Doymayacakta. Eğer devam edersen hayatını mahvedersin ve gidip çocuk belki düzeltir hesabıyla cocuk da yaparsan bu sefer de ee cocugum var bosanmam diceksin. O yuzden bence hemen boşanma için hazırlıklara basla.
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemen boşa bir gün bile bekleme ne derse desin yalandır bak adam yalanın kitabını yazmış sen inanmak istediginden inanırsın bu adama her seyi kendin yazmışsın işte düzgün bir adam degil daha beterlerinide yapar bu seferde cocugum var diyip durucan sinra bunca emegime yazık diyeceksin duracaksın adam diyecek ben ne yaparsam yapim kadın affediyor devam edecek yalanlara aldatmalara
10 Yorumla
Askerdeyken öyle çok kişiyi tanıdım. Çocuk evliydi, kendi çocuğuda vardı ama her hafta geneleve gidiyordu, anlatıyordu. 🤷♂️ Biz 40 kişi kadardık. Bunların 20 si genelevciydi zaten. Geriye kalanı her şeyin farkında ve bu tarz şeyler istemeyendi. Pek azımız böyle seylerden tiksiniyordu. Onların sayısı da 3-5 kadar falandı. Yani buradan kalkıp bir genelleme yapabilirsin. Çünkü o 40 kişi, türkiyenin her yerinden rastgele gelmiş 40 kişiydi. Gel buradan istediğin gibi örnekle, manzarayı gör.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aile & Toplum konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkenden fark etmişsin ayrıl işte
11 Yorumla
+1 yılAldatılma acısı çok ağır. Umarım atlatabilirsin. Ama sana naçizane tavsiyem o evlilik en başından olmamış bi evlilik. Daha 2 hafta olmuş. Geç olmadan ver mahkemeye boşa. 1 yıl dolmadığından anlaşmalı boşanamazsınız. Ki zaten eşin istemeyecektir. Aldatma ya da geçimsizlik gerekçesiyle çekişmeliye düşür gerisi allah kerim.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra yapmamış ki biz sevgiliyken vardı o kızlar biz evlenince hepsini engellemiş yemin falan etti artık evlendik yeni bir sayfa falan açalım dedi aileisde aynı şekilde söyledi. Ben tm dedim affetmiş gibi yaptım ama Sadece benim içimde fırtınalar kopuyor iyi değilim
- +1 yıl
1. si sevgilikle evliliği ayıran sadece imza. Gönül bağınızda bir değişiklik yok. Sana ihanet etmiş. Bunun bilincinde ol. Ve affedilen erkek bunu tekrar tekrar yapıyor. maalesef gerçek bu. Hadi varsayalım yapmadı, yine mutlu olamazsın. Çünkü kafanda sürekli kuşku olcak. Bikaç kere kuşkulandırıcı şey üst üste gelse tutar tutar en sonunda akşam bi mesaj yüzünden kavga çıkarıcaksın sonra bakıcaksın alakasız biri çıkıcak suçlanıp üzülceksin. Ve bi noktada adam da bıkıcak. Sana kendimi ispatlamak için daha ne yapayım yeter bıktım usandım güvensizliğinden diycek. Hep kavga gürültü huzursuzluk. Hatta belki terk eder. Ki bu da çok olur kadın affeder ama erkek kadının kuşkularından imalarından devam ettiremez hale gelir. İsterse o tertemiz olsun. kuşkularını def edemeyeceksin. Aldatılma kolay sindirilebilen ve unutulan bi şey değil. Annem ben çocukken aldatıldı üstünden 16 sene geçti hala dizilerde aldatma sahnesi olsa gözleri dolar. İyice düşün taşın karar ver. Ben bununla mücadele edebilir miyim? Bunu taşıyabilir miyim? Ya da hemen vazgeçmek istemiyorsan çift terapisine gidin madem. İkiniz de kendinize çeki düzen verin. Toparlanıcak bi aile var mı ortada görmüş olursunuz
Soran+1 yılTeşekkür ederim
off çok kötü abi içim gitti, bide boşanmak istesen de boşanamazsın kaçmışsın nereye gidecen. işin falan varsa çalışıyosan boşan bence. öyle askerin de erkeğin de anasını si*** kuran a el basmış yapmayacağım diye, bidaha yine yapmış.. lan adi h1rif kuranı neden karıştırıyosun. sende haklısın ama nerden bilebilirdin ki? eğer konuşmak falan istiyosan yazabilirsin. biliyorum çok zordur senin için bide şurası da var boşanmak istesen nasıl tepki verir? çocuğun falan da var mı bari
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 16,4b cevap paylaştı. Normal aldatma degil bu. Herkese evlenicez demesi, aglamadi hic normal degil. Senin artik aklini basina alman ve kendini gelistirmen sart. Ailende iyi degil guvenemezsin. Ne mezunusun? Kendini gelistirip bi is bulman sart. Ilerde bosanma ihtimaline karsi kendini gelistir.
00 Yorumla
+1 yılKardeşim idare etmeye çalış boşanmak kolay değil kimsenin lafına kanma ister istemez kaçamak yapiyorlar düzeltmeye calis olur mu yuvanı yıkma Allah yardım etsin inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Olan olmuş çocuk evlenmeye birini aramış birtek senin inandirip evlenmiş takılma böyle şeylere bir kereden bir şey olmaz takipta kendini üzmeye gerek yok
00 YorumlaGec farketmıssjn dımdıye kadar aldatıldıgını hıc mı farketmedın ss ıstemedın veya o kızlara evldnmd vaadı vermıs senınle evlenmıs ne kadar kurana carpsa Gene aldatır yol yakınken bosan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. İnsanların karekteri çokta değişmiyor. Severek. evlenen bir adam bile. bunu. yapiyorsa kusura bakma çok. eslilige yatkın bir esiniz var. Çocuk. olmadan ayrıl. derim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl oyle biri değişmez zaten hepsini geçtimde evli çocuklu kadınla bir askerin işi ne ya mahvettiler orduyu kimler girmiş insanın kanına dokunuyor valla
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak sadece cinsellik yaşamak degil ki kızlarla konuşuyormuş aldatmış işte. Asker jandarma falan bunların hepsi aynı bk güvenme eger kendine saygın varsa ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalan söylemek gibi bir günah işlemiş… Şimdi kurana el basmasına mı güveniyorsun? İnançlı birsi olsa zaten en baştan yalan söyleyip aldatmazdı..
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılEğer seviyorsan bir şans daha vermelisin. Belki gerçekten pişmandır ve gerçekten bir daha yapmaz. Onca mücadeleni çöpe atma.
00 Yorumla Affı olacak bir şey değil. Gurursuz olmak gerekir yani bunu affetmek için. Kendine saygın varsa ayrılırsın. Üzüldüm :(
10 Yorumla
+1 yılUlan Allah'tan korkusu olan zaten yapmazdı bunu isterse kuranla yatıp kalksın bas popona tekmeyi itin
20 YorumlaAsker kocanın zorlukları. Of of neden sadık olmazlar ki
07 Yorumla
Soran+1 yılAllah hepsinin belasını versin
Soran+1 yılSüründürüyorum zaten
Soran+1 yılGünlerdir ağlıyayıp duruyor
Soran+1 yılAcımıyorum hiç
Soran+1 yıl😂
+1 yılBoşanmak istediğini söyle. Biz kadınların en kötü huyu sanırım. Sen bunu unutamazsın. Kaç yıl geçerse geçsin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı. Bosan bence. Adam hastalık boyutuna taşımış.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı. bizde buna ölürse sehit dicez he mk boyle askerin
20 Yorumla
+1 yılİstediği kadar kur-an’a el bassın alışmış o bir kere
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı. Bir hata daha yaparsa boşa veya süründür direkt. Kadınlar nasıl intikam alırmış görsün.. :(
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senden uzakta kontrolünü kaybetmiş olabilir iyice araştır senden onceyse umursama bile
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılYuh be ne biçim bir adam daha 2 hafta olmuş yazıklar olsun ona hemen boşa onu
11 Yorumla- +1 yıl
Sakın ama sakın inanma
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendinde saygın varsa hemen o it kocandan boşa eğer şüphe duyuyorsan için içini kemirir zaten iliskinizde asla eskisi gibi olmaz hep içinde bir kurt olur
00 YorumlaDaha çok boynuzlanirsin. Adam 2 haftalık evlilikte bunu yapdiysa yanmışın ki ne yanmişin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah'tan korkusu olmayan insan, zina yapıp kötü yola düşen aldatan insan Kur'an'a el bassa kaç yazar? Yine yapacaktır, üzgünüm..
12 Yorumla
Soran+1 yılZina yapmadı
Cevap sahibi+1 yılZinanın çeşitleri var en başta göz zinası olmak üzere
+1 yılKocana hiç çaktırmadan üzerine gitmeden bir süre takip et gözün üzerinde olsun. Ama sakın sezdirme hatta ona gülücükler at sana güveniyorum de. Sonra bak bakalım tövbesini tutuyor mu. Yok yamuk yaparsa vur kıçına tekmeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAffedersen daha da boynuzlanmaya devam edeceksin huylu huyundan vazgeçmez aldatan erkek karakteri öyle yemin ederler onu yaparlar ama hayatları yalan
00 Yorumla
+1 yılbağlı kalma ona okulun devam ediyorsa oku sonra boşan düzgünse hepsinailen e tek tek anlat sakın çekinme sonrada boşan. güçlü ol bir kadın olarak senin tarafındayız<3
00 YorumlaZor bir sınav, ama sonuçta bir sınav, özgüvenli ol evliliğine sahip çıkmaya devam et ve kocanla ilgilen boş bırakma.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
+1 yılKendi fikrin amma erken evlenmişsin. Ayrıl bence bundan hayır gelmez bir kere aldatan bin kere aldatlr güven kırıldı artık
06 Yorumla
Soran+1 yılErken biliyorum mecbur kaldım o yüzden evlendim
- +1 yıl
nasıl yani mecbur kaldın? Yoksa...
Soran+1 yılHayır sandığındaki şey değil beni zorla başkasına vereceklerdi bende kaçtım ama ailemle barıştık şu an iyiyiz
- +1 yıl
Anladım adam seni baya kullanmış kendini ezdirme aileler buluşsun olayı söyle yediği bokun bedelini ödesin erken söylersen daha iyi olur
- +1 yıl
Kurana el basması bir daha yapmayacağı anlamanıza gelirmi bilemeyiz bazı karakterisiz insanlar o kadar varki
Soran+1 yılAilesine söyleidm geçmişte kaldı yeni bir sayfa açın yeni evlisiniz defler
+1 yılayrilamazsin çünkü ailen arkanda değil kendi ayaklarının usutnde duracağını sanmıyorum malsin ya
05 Yorumla
Soran+1 yılAilemle barıştık gittik görüştük tatlıya bağlandı ailemden yana bir sıkıntım yok ben mal isem sende *
- +1 yıl
ben böyle bir hata yapıp saçma sapan soru soran ben değilim sensin aileni bir adam için karşına aldıysan katlan cezana
Soran+1 yılKes sesini pislik
- +1 yıl
zoruna mı gitti gardaş zorunaaa
Soran+1 yılBokumu kokla
+1 yıl20 yasinda evlilik ve sonuç hüsran. zaten fazla yuksek bi olasillikmis
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istemiyordum mecbur kaldım
- +1 yıl
neden
- +1 yıl
guncellemeni okudum. keske kurtulusu baskasiyla evlenmek olarak kullanmasaydin. baska yollar deneseydin
Gerçekten durumuna çok üzüldüm daha çiçeği burnunda evlisin yazık olmuş
00 YorumlaEğer okul okuyorsan okulunu bitir sonra işinde biraz ilerle daha sonra boşan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılAskerde bunalmış yapmış Bi hata. napsaydi mastrbasyn mi yapsaydı?
02 Yorumla- +1 yıl
şakamısın sen? askerde ve sırf bunaldı diye böyle bir hata mı yapması lazım. bu kadar asker var niye onlar yapmıyo? yapanı da var yapmayanı da ayrıca bir kişiyle değil bissürü kişiyle yapmış ş1refsizlikdir bu. kadın yapsa böyle diyebilcekmisiniz acaba? oda eşini özlüyo askerdeyken, napsın o da dayanamıyorum diyip aldatsın mı
- +1 yıl
@flrttaxx askerdekiler osbir cekiyo hep
+1 yılSeninle konusmak isterim seversem seni kaciririm
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. boşan, ne yapacaksın başka?
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar basit değil o iş
Aile & Toplum konusunda 624 cevap paylaştı. bunları kanıtla boşan
00 Yorumla20 yaşında askerle evlenirsen böyle olur
00 Yorumla
+1 yılYok anam bu devirde evlenilmez
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,8b cevap paylaştı. Uslanmaz mesleki defarmasyon
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüven yoksa olmaz böyle hayat
10 Yorumla evlilikten sonra mı engellemiş
00 YorumlaÇok hızlıymış maşallah 🧿
00 Yorumla
+1 yılAyril ya da sende alfat sanal veya real
00 YorumlaSende onu aldat ödeş ne diyelim ezdirme kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan bu askerler hepmi böyle 😂
27 Yorumla
Soran+1 yılNeye gülüyorsun
Cevap sahibi+1 yılBebegim bak benim aklıma bir şey geldi de bu soruyu görünce sana biraz anlatıyım eşim üsteğmen evliliğimizin 4,. yılında Suriye'ye görece gitti şimdi bu hep erken den uyuyor calsyorum yoruldm r falan fisman birgün kuzenine dedim hep uyuyor abi diye buda bana dediki ne uyuması eşin sabaha kadar pibgde neyse gel zmaan git zmana bende bunun ailesinin evimdeyim bir sbeepten kavga çıktı bosnmaya kadar geldik bende o sıra bunun pubgde bir kızla oynadgni surekli fark ettim kızı ekleyip konuştum ki benim kocam kendini bekar tanitmis kıza bütün hayat hikayeisni anlatmış ama bir tek evli olduğunu anlatmamis senin gibi birini bulursam evlenirim falan bile demiş tabi gelince her şey düzeldi çocuk falan ama şu an hicbirseyine guvenmyorum devam etmek zorunda oldgm için yalvardigi icin yemin ettiği için inandık bende bakalimm bidaha ki girevlerde ne olucak...
Soran+1 yılSeninle konuşmak istiyorum ya senden bir şeyler öğrenmem lazım diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bence ikinizde ayrılın
Soran+1 yılBence sen kes sesini
- +1 yıl
Senin gibilere acımamak lazım gerçekten bir kez daha anladım iyi boynuzlanmaya devam et
Cevap sahibi+1 yıl@Gökkuşağımkayboldu0 kızın suçu ne adam sorunlu? Boşanmak da öyle kolay değil umarım sözünün arkasında duurr ve mutlu olurlar
+1 yılEvli olan insanlar niye aldatır anlamam
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yasinda derdiniz ne yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlsun parası yerindedir asker ya yeter sana
00 YorumlaAskerden gelince ölç bic bence
111 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılŞimdilik ailesiyleyim o göreve gitti gelince düğün olucak sonra hemen ayrı eve çıkıcaz ev hazır zaten
Soran+1 yılEvet iki nikahımızda mevcut
Soran+1 yılPuanım yetmiyor yazmaya 🫡
+1 yılBoşanmak diye bir şey duydun mu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende al birini eve keyfine bak gençsin
01 Yorumla- +1 yıl
Seni alsın demi
- Aile & Toplum konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılaskerler aldatir normal
00 Yorumla
+1 yılsoru troll hehe bizde inandik
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır gerçek ama ayağımla ilgili olan biten herşeyi anlatırsam benim için yapımcı olur film çekersin
Soran+1 yılHayatımla ilgili*
- +1 yıl
yemin eder misin bu sorudaki yazdiklarinin heosinin dogru olduguna
Soran+1 yılKuran okuyan bir insan olarak yemin ederimle hepsi gerçek ama bu sadece hayatımda olan biten şeyleri küçük bir kısmı
- +1 yıl
Bacim kimseye birseyi ispatlamak zorunda degilsin , birak sen bu arkadasi
Aile & Toplum konusunda 919 cevap paylaştı. Zor durum bence
00 YorumlaBoşan
00 Yorumla
+1 yılKocan seni aldatıyorsa uzaklaş boşan
00 YorumlaHep kadınlar aldatacak değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. ayrıl
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?