"Ask tek kisilik salt sır-dır. İki kisiye musade yoktur, tekildir. Sevilen hic bir zaman ask icinde degildir -seven vardır sadece. Ask tekil oldugu icin sırları da, acıları da, atesi de tekildir. Yani ates tek kisiyi yakar. goz yası da tek kisiden akar" Bunlar benim cumlelerim degil bi yerden çaldim:) ama okuduğumda cok anlamli geldi bana. Sizde katiliyomusunuz bu satırlara?
Hayır katılmıyorum kesinlikle aşk iki kişiyi kapsar aşk olması için karşılıklı duyguların en üst seviyede olması lazım her önüne gelene veya her hoşlandığın kişiye aşık oldum diyemezsin bu saçmalıktır aşk bambaşka bir seviyedir tek taraflı yaşanıyorsa o platoniktir veya takıntıdır
tek kişilik aşk çölde susuzluktan ölmek üzereyken vaha görüp ona doğru koşmak gibidir ama vardığın noktada yine çöl kumları var olacaktır.. Aşk var olduğunda iki kişilik olmalı... Tek kişilik aşk.. sadece üzücü ve acıdan ibaret bana göre
Aşk kesinlikle tek kişiliktir. Hiç bir yerde karşılığı yoktur. Sürekli tek taraflı yaşanır ve acı ve hüsran barındırır sonu mutlu bitenler de kitaplara hikayelere konu olur efsane diye anlatılır...