Hocam tam olarak benden ne istiyor?

Şu an üniversite son sınıf oluyorum. Üniversitemin ilk senesinde kendisinden ders aldığım bir hocaya sosyal medyada denk geldim ve kendisi ile takipleştik. Zaten öğrencilerinin çoğu da takip ediyor, bu gayet normal bir durumdu benim için. Zaten çok sevdiğim de bir hocaydı. Bir kaç gün sonra halini hatrını sormak istedim. İlerideki kariyer planlamam hakkında tüyolar verdi. Konuşmanın o gün bitmesi gerekiyordu fakat bitmedi. Biz beş gündür konuşmaya devam ediyoruz, sanki yeni flört eden kişiler gibiyiz. Eh tabiki kariyer planlaması konuları biteli çok oldu. Bazen sadece emoji atıyorum, başka konular açıp benimle konuşmaya devam ediyor. Hikayelere yanıt veriyor. Bazen aşırı samimi, sonra birdenbire hocası olduğumu vurguluyor. Kendimi çok kötü hissettiriyor. Sanki benim niyetim kötüymüş gibi. Psikolojimi bozdu yani. Hatta bugün yine hocası olduğumu üzerine basa basa vurgular gibiydi ve ben de belki artık konuşmanın bitmesi gerekiyordur diye teşekkür ettim derslerle ilgili verdiği tavsiyeler için. Bu sefer üzerime geldi, yanlış bir şey mi dedim diye soruyor. Rahat hisset kendini diyor. İlk başta nasıl başladıysa öyle devam etsin benim için çok keyifli seninle konuşmak diyor. Ve hâlâ da konuşuyoruz. Kafayı yemek üzereyim, sıkıntı bende mi onda mı gerçekten anlamadım. Ve bu arada bir çok konuşma içeriğini samimi bir arkadaşım ile paylaştım. Alttan alttan sana yürüyor dedi bana. Bana göre de öyle ama dediğim gibi birdenbire renk değiştiriyor. Şoka giriyorum. Bana fikir verecek var mı...
Hocam tam olarak benden ne istiyor?