Sevgilimle ayrılalı 19 gün oldu. İlk başta benden soğuduğunu söylemişti ve beni arada bırakmıştı. Bende arada kalmak istemediğim için istemeye istemeye ayrılmak zorunda kaldım ve şimdi de deli gibi özledm. Her gün yazmak istiyorum ama kendimi tutuyorum ve inanın çok zor oluyor. Sizce yazsam ne olur? Yoksa onun yazmasını mı bekleyeyim? Bilmiyorum, özlemek gerçekten de çok zormuş. Hayatımı onu bekleyerek geçirmiyorum yine de geziyorum tatil yapıyorum takılıyorum ama aklımdan asla çıkmıyor! 😭 Sizce ne yaparm yardımcı olun pleaseee
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yazsan yazdigina deyecekmi? O sana deger verse bugun bu halde zaten olmazdiniz
Yazmadığımda da şu an bir şey değişmiyor. Her iki tarafta da hata var. Ayrılmamız ne onun hatası ne de benim. İkimizde hatalar yaptık. Bazı şeylerin yaşanması gerekiyor ki bazı noktaları görebilelim diye. Ama bilmiyorum tabi geri olur mu olmaz mı? Sadece bu geçiş süreci beni yoruyor
Iste olmuycak birsey ama lotocu mantigi ile ya olursa diyorsun ama olmuyacagini sende biliyoraun
Tatil yapan gezen insanların aklına kimse gelmez sanıyordum dbsjsjsj bence böyle devam et
Hahaahhahaa valla benm geliyor sürekli her dakika her saniye nereye baksam nereye gitsem. En önemlisi de beraber yaşıyorduk evin her yerinde aklıma geliyor
Duruma üzülmekle beraber kendi adıma biraz umutlandım dbsjsj ama beraber yaşamışsınız nasıl gelmesin
😅😅
Soğuyan o sakın yazma sessiz kal bu durumlarda 30 gün kuralı var çok zor biliyorum ama sabret senden ses çıkmayınca o yazar merak etme
Evet o 30 gün kuralını uyguluyorum aslında ama inan çok zor oluyor! Her seferinde yazmak istiyorum ama tutuyorum sürekli kendimi. Bilerek açık kapı bıraktm bir muhabbet yüzünden. Şimdi yazmasını istiyorum ve inşallah da yazar diye umut ediyorum
Ben daha yazmayan erkek görmedim kendi gitse de sen göndersen de eninde sonunda geri geliyorlar beklemek çok zor biliyorum ama sabretmek lazım
Bende görmedm eninde sonunda geri dönüyorlar ama ben vazgeçtikten sonra geri dönerse işte o kötü. Çok geç olmadan döner inşallah
Hayırlısı olsun dönsün isteyip de döndüğünde bunun için mi üzülmüşüm dediğimiz sanki olmadı mı
Hhhah çok oldu bu geçiş süreçleri insana her türlü hatayı yaptırıyor. Birde bir şey sormak istiyorum. 30 gün bekledim ve yazmadı yine benm yazmam sence doğru mu? Ya da artık yazmamalı mıyım?
5 ay sonra yazanı gördüm soğuyan o sen bu süreçte kendine yönel ne biliyim kitap oku spor yap kursa başla kendini geliştirmeye yönelik şeyler yap ama yazma ne olursa olsun
Ayyy inşallah 5 ay sonra falan yazmaz daha az sürede yazsın 😅 yok yapıyorum zaten her türlü aktiviteyi tatil yapıyorum sürekli bir meşguliyetim var ama süreç beni benden alıyor sadece
Seni anlıyorum benim ki de geçen hafta 23 gün sonra yazdı ben naptım bir şeyler hissettiğim halde mesajına göründü attım cevap vermedim o yüzden sabır iyidir
Görüldü attıktan sonra sana yine yazdı mı? İnan bana atsa herhalde görüldü atamam ama uzun bir süre yazmam diye düşünüyorum
Önce takip attı yeniden takipleştik sildim yazmayınca engelledi bir kaç gün sonra engeli kaldırıp takip ve mesaj attı bende takibi sildim mesaja da göründü attım hayırlısı artık
Bir şeyler hissettiğin halde bunları yapman cidden zor olmalı. Tekrardan beraber olmak istemiyor musun?
İstiyorum aslında ama beni hakettiğini düşünmüyorum ben fazlayım ona ayrıca kimse benim hayatıma kafasına göre girip çıkamaz öyle bir dünya yok buna izin verseydim sürekli tekrar ederdi en azından yeniden bir şeyler olursa sonucunun ne olacağının bilincinde olur
Evet bu konuda haklısın. Ama yaşadığımız ilişkiyi düşünmek lazım. Yapılan tartışmalarda tutumları ses tonu, söyledikleri, güven vermesi yani her şeyi ölçüp tartmak lazım. Mesela bizim ilişkimizde gerçekten halledilmeyecek bir durum yoktu aslında. Hem onun hatası vardı hem de benm hatam vardı. Tekrardan olursak her şeyin açık bir şekilde konuşma taraftarıyım. İlişkinizi en iyi sen bilirsin. Hatasından ders çıkarmasını sağla ama hayata bir daha da gelmiyoruz. Bir kere yap bir kere yaşa.
Hiç tartışmamız olmadı bir kere fikir ayrılığı yaşadık diye bana tavır koydu ben adım attım ama beni yok saydı öfkeyle sakinleşince de geri geldi her öfkelendiğin de aynısını yaşayamam ya hep ya hiç kafasıdayım
Bende ya hep ya hiç olduğum için onu istemeye istemeye çıkardım hayatımdan yoksa bize saygıları kalmıyor. Sürekli gelip gitmek isteyecekler
O yüzden yazmıyoruzzz kendine engel ol
Hahahah kesinlikle. Konuşmak iyi geldi şimdi yazma isteğim biraz daha azaldı en azından 😂 teşekkür ederim 😅
Rica ederim
Ne kadarlık ilişkin di
8 aylık
Sevmek değil de alışkanlık çok zor
Asla yazmazdım
Bende yazmadım ve kendimi tutuyorum şu an
En iyisini yapıyorsun
Peki ne kadar oldu çıkalı
8 ay
Birlikte oldunuzmu hic peki
Evet tabi beraber yaşıyorduk
Ciddi misin
Beraber derken aynı evdemi yaşıyorsunuz
Evet aynı evde yaşıyorduk. Neden ki? Niye bu kadar şaşırdın😭
Peki ne kadar çıktınız ve ne kadar ayni evde kaldınız
Aileniz yok mu sizin
8 ay. Ailemizde biliyordu ki zaten
Senin ailen nasıl izin verdi onunla aynı evde yaşamana
Ailem muhafazakar bir aile değil. Küçümsemek gibi bir şey değil tabikide. Evlenmeden önce de aynı evde yaşamaya da karşı değiller.
Ozaman iliskiye girdinizi biliyor ailen
Nerde yaşıyorsunuz peki ve ilk sevgilinmi bu
Hahahaha açık açık bilmiyorlar tabikide ama tahmin ediyorlardır. İzmirde yaşıyoruz. Hayır ilk sevgilim değil
Peki bisy sorcamm sana
Tabi sorabilirsin
Tm ozmn tkpp at ordn sorcam
Gönderdim
Niye engelledin