Aşk İlişkileri Eşinden veya sevgilisinden zayıf erkekler var mı? filizucu Takip Et Xper 1 Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor kocam benden zayıf Güncellemeler+1 yıl Guncel Eşinden veya sevgilisinden zayıf erkekler var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Acilkodu034 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Biliyoz ondan güçlüsün diye istediğini aldiriyordun seni hatırladım dndbshsjsbshsj 0 1 Yorumla filizucu +1 yıl Evet Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. O sizden kaynaklanmıyor kadın olmazından bence kaynaklanıyor 1 2 Yorumla filizucu +1 yıl Kadın olmak derken Yorumla centilmen0007 +1 yıl Biyolojik yapıdan yani Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. 102 kilo olan beni kesinlikle geçemezdi sanırım gktmfkfktk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kadın dediğin etli butlu olmalı annem gibi sen kaç kilosun 0 9 Yorumla filizucu +1 yıl Annen kaç kilo Cevap sahibi +1 yıl 39 yaşında 81 kilo filizucu +1 yıl Babanı döverdi o filizucu +1 yıl Ben 128 kiloyum 😂😂 Cevap sahibi +1 yıl abbooo baya varmış eşin memnunsa sıkıntu yok yaşın kaçki filizucu +1 yıl 44 Cevap sahibi +1 yıl ilginç çok nadir görüyorum böyle bu yaşta filizucu +1 yıl Babanı hiç dövüyormu annen😂😂 Cevap sahibi +1 yıl yok dövdüğünü görmedim hatırlamıyorum 9 yıldır ayrılar annemle kalıyorum ben
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Üst komşum gibisin yani adam 65 kilo esi 90 kilo aciyorum adama 0 4 Yorumla filizucu +1 yıl Ben 128 kiloyum 😂😂 Yorumla Muratby33 +1 yıl Maşallah Yorumla filizucu +1 yıl Adama niye acıdın 😂😂 Yorumla Muratby33 +1 yıl Yazcam ama burdan olmaz ayip Yorumla
HopeisHope Takip Et Xper 2 Yaş: 104 +1 yıl Çok güzel boğuyorsundur ki ben buna eminim. Benim biricik annem @wtfksss 0 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben 53 kiloyum benden zayıf olmasın ya 😅😂 0 1 Yorumla filizucu +1 yıl Olmaz kokma 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Keşke gelecek yüzüme oturacak boğacak beni. 0 13 Yorumla filizucu +1 yıl Ne gelecek😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşkeerr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelecek yüzüme oturacak boğacak beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu şekilde yazacaktım Yorumla filizucu +1 yıl Sen kaç kilosun😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 180 - 65 Yorumla filizucu +1 yıl İşallah boğarlar😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle gelse de yüzüme otursa ve 15 dk hiç kalkmasa bağırsam ama gene de kalkmasa sonra beni arada tokatlasa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayhhh çok güzel Yorumla filizucu +1 yıl Ben 6 saat eziyorum kocamı 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni de 6 saat ezer misin Yorumla filizucu +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam tamam şaka yaptım zaten Yorumla
mranalitic Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ustune mi çıkıyorsun 0 4 Yorumla filizucu +1 yıl Aynen eziyorum onu😂😂 Yorumla mranalitic +1 yıl Baska neler yaptırıyorsun Yorumla filizucu +1 yıl Her istediğimi😂😂 Yorumla mranalitic +1 yıl Meselaa Yorumla
YaGeldimGeldiiiim Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl 180, 65 kiloyum mecbur 0 2 Yorumla filizucu +1 yıl O kaç kilo Yorumla YaGeldimGeldiiiim +1 yıl yok ki asşfasşlf Yorumla
Ninja06 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl filiz mesaj kutuna bakarmsn 0 1 Yorumla Ninja06 +1 yıl kontrol ettinmi🤔 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Balik etli misin 0 4 Yorumla filizucu +1 yıl Kilolu gibi dev gibi birseyim😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En sevdigim🙂👍 Yorumla filizucu +1 yıl 183 boyunda 128 kiloyum 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Severimmm🙂🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Biliyoz ondan güçlüsün diye istediğini aldiriyordun seni hatırladım dndbshsjsbshsj
Evet
O sizden kaynaklanmıyor kadın olmazından bence kaynaklanıyor
Kadın olmak derken
Biyolojik yapıdan yani
102 kilo olan beni kesinlikle geçemezdi sanırım gktmfkfktk
kadın dediğin etli butlu olmalı annem gibi sen kaç kilosun
Annen kaç kilo
39 yaşında 81 kilo
Babanı döverdi o
Ben 128 kiloyum 😂😂
abbooo baya varmış eşin memnunsa sıkıntu yok yaşın kaçki
44
ilginç çok nadir görüyorum böyle bu yaşta
Babanı hiç dövüyormu annen😂😂
yok dövdüğünü görmedim hatırlamıyorum 9 yıldır ayrılar annemle kalıyorum ben
Üst komşum gibisin yani adam 65 kilo esi 90 kilo aciyorum adama
Ben 128 kiloyum 😂😂
Maşallah
Adama niye acıdın 😂😂
Yazcam ama burdan olmaz ayip
Vardır muhakkak benim sevgilim 44 ben 70 kiloyum 🥲
Çok güzel boğuyorsundur ki ben buna eminim. Benim biricik annem @wtfksss
Ben 53 kiloyum benden zayıf olmasın ya 😅😂
Olmaz kokma 😂
Keşke gelecek yüzüme oturacak boğacak beni.
Ne gelecek😂😂
Keşkeerr
Gelecek yüzüme oturacak boğacak beni
Bu şekilde yazacaktım
Sen kaç kilosun😂😂
180 - 65
İşallah boğarlar😂😂
Böyle gelse de yüzüme otursa ve 15 dk hiç kalkmasa bağırsam ama gene de kalkmasa sonra beni arada tokatlasa
Ayhhh çok güzel
Ben 6 saat eziyorum kocamı 😂😂
Beni de 6 saat ezer misin
Yok
Tamam tamam şaka yaptım zaten
Ustune mi çıkıyorsun
Aynen eziyorum onu😂😂
Baska neler yaptırıyorsun
Her istediğimi😂😂
Meselaa
180, 65 kiloyum mecbur
O kaç kilo