Aşk İlişkileri Sizce karşı cinste en dikkat çekici fiziksel özellik neresi? Beyzaa0012 Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Detay soruda 🖤🖤 Güncellemeler+1 yıl Ben dudak ve saça dikkat ederdim. Sizce karşı cinste en dikkat çekici fiziksel özellik neresi? Cevapla Fizik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
BeşiktaşlıHatunn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Uzun boy simsiyah dolgun saçlar damarlı el ve kol tarif ettim neyse fşşffçdö 3 1 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Ağğh düştüm pwpchöğslc Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kalca gogus dudaklari elleri bacaklari tam bir yunan heykeli olmali sutun gibi banada oylesi yakisir zaten 😂😂😂😂 1 0 Yorumla
konuşanvakvak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Boyun ve ayak bilekleri spesifik olarak ilgimi çekiyor. Tabii bunun dışında göz yapısı dudak ve özellikle burun da önemli. 1 0 Yorumla
Ayakaltındakierkek Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Ben en çok ayaklarına bakarım bakımlı ve ojeli ayaklara dayanamıyorum. 1 0 Yorumla
Acilkodu034 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dişlerine ve giyimine temizlik bakımına çok dikkat ederim 1 0 Yorumla
SomurtkanŞirin-2 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben karşı cinsten ve fiziksel özelliklerinden hiddetle nefret ediyorum nefffreeeeett. 1 0 Yorumla
18cmboyut Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Dolgun göğüsler, dik bir popo ve ince bel😍 3 oldu ama idare et:) 1 0 Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Fiziğine, yüzüne, gözlerine, göğüsüne, kalçasına ve kasıklarından itibaren bacaklarına bakarım. 1 0 Yorumla
Nobody1100 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gamzelerim eğer sayılıyorsa fiziğe ses tonum gülüşüm Birde bazı kadınlarda totom dikkatlerini çekiyor skksls 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Efenim gerçekçi olmak gerekir; meme, popo ve onların boy-pos ile dengesi/orantısı 1 0 Yorumla
barraquda Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. saçları ve göğüsleri. 1 0 Yorumla
Aşıkmumy Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Dudakların ve yüzünün uyumuSaçlarını her türlü severimOrta büyüklükte göğüsler ve bacaklarınınEstetik görünümü 1 0 Yorumla
Kadincengiz Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bir erkek olarak bizde önümüzde duran penis ama ben bayanları mutsuz etmek istemem o yüzden bayan olmak banada yakışır 1 0 Yorumla
volkicik Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Açık ten ve ombre/balyajlı saçlar. İlk görüş tamamsa gerisi insanlığıdır. 1 0 Yorumla
cengovar Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl yüz şeklinin nasıl olduğu belirleyici.ikincil olarak da el-ayak büyüklüğü 1 0 Yorumla
RuhsuzErgen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı. Yüzü genel olarak daha sonrasına bakarız 1 0 Yorumla
deryasorg- Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl baldır ve göğüs kasları, geniş omuzlar, boyun 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bel gamzesi aslında ama görünmüyor o 😀 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. İlk göz teması olduğu için Gözler önemli. 1 0 Yorumla
NetwaRe Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 57% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dudak, meme, döt.okbye 1 0 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Göğüs kalça 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Seni böyle mi eğittim ben püü Yorumla Frankie34 +1 yıl Zeka fiziki bir özellik olmadığından yazamadım Napiyim karşı cinste dikkatini çekmeyen ben erkeğim demesin 😂😂 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Diş burun saç simetrik yüz 1 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İnce bel kum saati gibi fizik 1 0 Yorumla
HuzurBekcisi Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı. Ense traşı 2 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Kalça gögüs ve dudaklar 1 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Memeler. 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ten rengi. :-) 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. ince beli ve kalca 1 0 Yorumla
Joseph00 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. Güzel gülüşü 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Göğüsler ve kalçalar 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Maskesi 1 0 Yorumla
qlavye Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Göz ve ağız yapısı 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. bel ve bacak detayı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Uzun boy simsiyah dolgun saçlar damarlı el ve kol tarif ettim neyse fşşffçdö
Ağğh düştüm pwpchöğslc
Kalca gogus dudaklari elleri bacaklari tam bir yunan heykeli olmali sutun gibi banada oylesi yakisir zaten 😂😂😂😂
Boyun ve ayak bilekleri spesifik olarak ilgimi çekiyor. Tabii bunun dışında göz yapısı dudak ve özellikle burun da önemli.
Ben en çok ayaklarına bakarım bakımlı ve ojeli ayaklara dayanamıyorum.
Dişlerine ve giyimine temizlik bakımına çok dikkat ederim
Ben karşı cinsten ve fiziksel özelliklerinden hiddetle nefret ediyorum nefffreeeeett.
Dolgun göğüsler, dik bir popo ve ince bel😍 3 oldu ama idare et:)
Fiziğine, yüzüne, gözlerine, göğüsüne, kalçasına ve kasıklarından itibaren bacaklarına bakarım.
Dudak ve kaş-göz yapısı
Gamzelerim eğer sayılıyorsa fiziğe ses tonum gülüşüm
Birde bazı kadınlarda totom dikkatlerini çekiyor skksls
Yumuşak yanaklar ve beyaz ten
Efenim gerçekçi olmak gerekir; meme, popo ve onların boy-pos ile dengesi/orantısı
saçları ve göğüsleri.
Dudakların ve yüzünün uyumu
Saçlarını her türlü severimOrta büyüklükte göğüsler ve bacaklarınınEstetik görünümü
Bir erkek olarak bizde önümüzde duran penis ama ben bayanları mutsuz etmek istemem o yüzden bayan olmak banada yakışır
Açık ten ve ombre/balyajlı saçlar. İlk görüş tamamsa gerisi insanlığıdır.
yüz şeklinin nasıl olduğu belirleyici.
ikincil olarak da el-ayak büyüklüğü
Uzunn kirpik ve gözler
Anlat anlat bitmez ya :D
Yüzü genel olarak daha sonrasına bakarız
Hafif kalça dolgunlugü...
baldır ve göğüs kasları, geniş omuzlar, boyun
bel gamzesi aslında ama görünmüyor o 😀
İlk göz teması olduğu için Gözler önemli.
Bence köprücük kemiği ve bel
çene kası, saç modeli
Gözler ve tabiki bacaklar
Dudak, göz, saç. Bide ses sayılırsa.
sadelik we boyunun denkliği..
Dudak, meme, döt.
ok
bye
Çene yapısı ve saçları
Göğüs kalça
Seni böyle mi eğittim ben püü
Zeka fiziki bir özellik olmadığından yazamadım
Napiyim karşı cinste dikkatini çekmeyen ben erkeğim demesin 😂😂
Diş burun saç simetrik yüz
İnce bel kum saati gibi fizik
Ense traşı
Kalça gögüs ve dudaklar
Dudak ve saç
Saçları uzunsa düşüyorum ya
Dudak
Göz ve gamze
Bakışları
Memeler.
Yüz göğüs kalça
Surat, saç, göğüsler, baldır, popo su tabikii :))
Gözler ve fizik
Kalça.
Öncelikle gözler.
Gözler
Ten rengi. :-)
Kalça
Çenesi
ince beli ve kalca
Güzel gülüşü
Göğüsler ve kalçalar
Omuz-Bacak
Diş - göz - vucut-ten