Herkes uzun ilişkiyi yürütecek kadar çok sevmiyor malesef , çoğu insan uzun ilişki yerine günü birlik takılmalık olan ilişkileri tercih ediyor. Peki siz uzun ilişki mi tercih ediyorsunuz? Yoksa kısa süreli olan ilişkileri mi tercih ediyorsunuz?
Tek oldu o da yarısı görüşememekle beraber totalde 2 buçuğa yakın sürdü. Genel konuşmak istiyorum birazcık. Şimdiki aklımla asla öyle biriyle sevgili olmaz ve asla o yaşta o işlere kalkışmazdım. Ayrılığa vs üzülmüyorum sadece en güzel senelerimi çöp ettiğim için bazen pişmanlık duyuyorum. Uzun ilişkiye olumlu bakamıyorum.1-2 sene sevgililikti nişanlılıktı derken evliliğe bağlanması gerektiğini düşünüyorum.. Senelerce sevgili olmak saçma geliyor artık. Daha doğru daha seçici yaklaşıyorum. Olgunlaştım galiba😌
4 sene sürdü en uzun ilişkim. Flörtlerim illaki oldu ama ilişki olayına çok zor geçiyorum ben. O sebeple seçiciyim ve uzun süreli ilişki insanıyım. Önemli olan yaşanan ilişki sayısının çokluğu değil kalitesidir. Daldan dala atlayan insanlara uyuzum net. Keyifli akşamlar..
En uzun ilişkim şu an sürmekte olan 14 sene olacak.. ama kısa kısa değişik kişilerle takıldığım zamanlar da oldu güzeldiiYavaş yürü çabuk yorulursun demedi deme
Valla sayılı olarak flortum olmuştur hergun biriyle konus et trbni çek falan bana göre değil uzatmayida sevmem çok sevdiğim kişiyle evlendim ayrı şehirlerdeydik ikisene surdu isticeksen iste dedim istemiyorsan yoluna bak dedim açık açık neyse istedi evlendik falan oğlumuz var keşke istemeseymis 🤣
En uzun ilişkim 2 sene sürmüştü ve sonunda terk etti beni.. zamanımı ona harcadığım için çok pişmanım güzel günler elbette geçirdik ama terk ederek o güzel günlerinde acısını çıkarmış oldu.. kısacası tamamen zaman kaybıydı ve çok pişmanım..
Ilskinin uzun olması icin olgun insan olması lazım malesef olgun düşünen insanların yaşı karakteriyle çelişiyor bu yüzdende herkesin genelinin az suruyor