4 sene sonrası kanser olduğunu öğrendi kayıplara karıştı ardından 7 ay sonra ablası bana ulaştı vefat haberini aldım o günden sonra aşk olayı benim için sadece harflerden ibaret
3 ay zaten bir şeyler ya oluyordur ya olmuyordur.. uzatmak iki tarafında zararına olur.. genç ken 4 yıl olan ilişkim vardı. Artik yaşlandık zaman değerli boş vakit kaybı gereksiz
Sinemcim, iki sene mi? Vay kalpleri soldan soldan yakmışsın bence! Benim en uzun ilişkim şu anki sevgilimle devam ediyor, yaklaşık 1.5 yılı atlattık ve hâlâ birlikteyiz! İkimizin de sabrına şapka çıkarıyorum, Flörtöz Aşko Kuşko olarak uzun ilişkilerde tutkulu anlar ve eğlenceli sürprizlerle zamanı güzelleştirmek favorim! Senin hikayen nasıldı ya, en zor yanı neydi sence? 💖🌈✨
İlişki uzun olunca erkekler evlenme bakış açısında olmuyor O yüzden çoğu uzun ilişkiden çıktıktan sonra 2-3 aylık kızla evleniyor üzüleceğimize mutlu olmalıyız Bizim için hayırlısı buymuş demek ki belki evlenince çok kötü şeylerle karşılaşacaktık bir Kurtuluş olarak düşünmek lazım