+1 yıl👉Kıskançlık bence karşıdakine göre ayarlanır yani tamam her türlü kıskanılır ama bu karşıdaki insanı kısıtlamayacak derecede olmalıdır.
👉Aldatılma korkusu bir şey varsa normal gelir oysa ortada bir aday bile yok olsa bile bu güven problemidir şu an için yalnızca bir kuruntu.
👉Dört dörtlük birini bulamazsınız benden söylemesi yani flört zina vs. yoktur diyelim ama diğer isteklerinizle uyuşmuyordur. E bu geçmişteydi kız pişman olup düzelmiş olabilir. Bunun tövbesi varken sizin bu yargıyla yaklaşmanız pek doğru değil. Zinakârla zaten evlenilmez. Sizde olmadıysa kendiniz gibi birini istemeniz normal fakat dediğim gibi bu konuda uygunsa bile diğer konularda uymayabilir. Sorarsanız diğer konularda uyması daha mantıklı olur çünkü geleceğe gidiyoruz geçmiş geçmiştir.
👉Fotoğraf konusuna gelince bu hayatınıza girecek kişiyle sizin aranızda oluşturulacak bir karardır.
👉Fazla masrafa girmek istemiyoruumm kimse istemez zaten olması gereken masraf da yetiyordur, kız anlayışlı ise ne âlâ
👉Utangaçlık vs; kendinize güvenebileceğiniz bir konu mutlaka vardır bu karakter bile olabilir ya da kendinizi geliştirmek için fırsatları kollayın veya araştırma yapın yaptığınız araştırmaları ister istemez paylaşmak isteyeceksiniz varsa çevreniz hakkında konuşursunuz, tartışırsınız vs bu konuda da yardımcı videolar var destek alabilirsiniz.
👉Daha önce flört vs aşaması hiç olmadıysa veya normalde de biriyle yakınlığınız yoksa böyle düşünmeniz normaldir kişi hayatınıza dahil olabilirse belki çekingenliğinizi o atacaktır ve istemek konuşmak zor gelmeyecektir.
👉İlişki konusunda eğer içinizde de varsa dediğim gibi zaten bir bağ olacağı için içinizden gelerek hareket edebileceksiniz.
👉Eşe yaklaşma; yahu niye istemesin yani seviyorsa normal biriyse ister. Diyorum ya belki de o bu önyargılarınızı kıracaktır.
👉Ayyy gerçekten..😅 bilezik altın da kıza bağlı ben meselâ şimdiden diyorum benim istediğim şekilde evlenirim hiç öyle geleneklerinizi karıştırmayın ve birçok kız da yine bu şekilde düşünüyordur yani bulunur inşAllah bu bulunsa bile sorun sizde yani her özellik tutmayabilir..
👉Yüzüğe gelince parmak ölçüsünü sorarsınız ya da yakınından falan rica edersiniz inşAllah
Evlilik teklifi size kalmış yanii bilemedim
👉Doğumu da kızı bulup evlenince düşünüverin..
👉Heh nişan bu da kıza bağlı yani bizim bir yakınımızın nişanı oldu sadece aile içinde çok sade bir şey oldu yani olabiliyor dert etmeyin
👉Sosyal medya konusu ahh bunlar kıza bağlı ya yani ikiniz arasında bu kadar düşünmeyin diyorum nafile..
👉Karakterin sizden baskın olması gerektiği kesin yani sizin karakterinizi severse ve anlayışlıysa açılmanıza yardımcı olacaktır yoksa başka türlüsü kapının önü yani
👉Muhafazakâr birini bulun yani daha dikkatli olabileceği için işte erkek ark vs iş güç konusunda
👉İstemeyi de ailenizle ayarlayın yav:) yalnızca ailenize söyleyin çok şükür bunda kızın kararı yok
👉Şu nikâh vs kız ve aileler arasında yani siz nasıl isterseniz öyle ayarlarsınız.
Belge falan evli ve yakın erkek birini dost edinin ya yardımcı olsun size.
👉Son güncelleme sorusu ya bu konuları internetten de araştırabilirsiniz ki daha detaylı bilgi verilir.
👉Düşüncelerinizin %90 ı kuruntudan ve çekingenlikten kaynaklanıyor.
Allah tam da istediğiniz gibi birini hayırlısıyla nasip eder inşAllah..02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim..
En İyi Cevaplar
+1 yılHayatta karşına senin gibi birisi çıkar nasıl birisiyle evlenmek istiyorsan öyle ol eğer sen ben özgüvensiz utangaç istediklerini belirtemeyen birisiyle yaparım diyorsan dert edecek bir şey yok ama beklentin böyle değilse kendini değiştirmen gerekir birçok isteğin günümüzde anormal karşılansa da olması gereken istekler ama sen nasıl birisin burası çok önemli. Misal ben senin istediklerinin çoğunu istiyorum ama umutsuz hissetmiyorum çünkü ben de öyle biriyim zaten. Çok uzun yazmışsın üşenmeyip cevaplamaya çalışacağım bari bana en son bi hayır duası et 😄
Kıskançlık duygusu herkeste vardır ama çok kıskanç olman kendine duyduğun güvensizlikten kaynaklı bir şey buraya sonra değiniriz.
Aldatılmayı da kimse istemez ama sırf bunu yaşamaktan korkup evlenmemek boğulmaktan korkup denize girmemek gibi bir şey yani böyle ihtimallerden korkarak adım atmamak aslında seninle ilgili birçok şeyi daha gösteriyor hayatta çekinip adım atmadığın gerekli başka yerler de var demek ki. Bu evlenmeme sebebi olmamalı.
Sonraki 2 isteğin normal ve böyle insanlar var ama senin eskiden flörtün zinan sosyal medyan var mı yani bu soruları önce kendine sor sonra rahat rahat karşındaki kızdan iste.
Düğün istemeyen fazla masraf istemeyen birisini bulmalısın karşı taraftan tutumluluk istiyorsan sen de cömert olmalısın ve evliliğin bir masrafı vardır düğün masrafından kıstın diyelim ki ev düzmesi geçindirmesi var yani masraf hayatta hep olacak para bir yerlere gidecek ama bir yerlerden de gelecek bu yaşamın bir parçası zaten evlenmesen de kendini geçindirmek için mutlaka çalışman gerekecek daha uzun uzun açıklarım devamına da söyleyeceklerim var ama burada yorumun belli bir sınırı var01 Yorumla
+1 yılAllah karşına Hayirlisini çıkarsın kardeşim☺ bunlardan korkma daha yasin küçük olduğu için tereddüt ediyorsun ama zamanı geldiği zaman o şeyler akışıyla olur merak etme😊😊😊
02 Yorumla- +1 yıl
Abisinin gülü büyüdüde öğütte veriyor 😊minnoş ya
- +1 yıl
@Garibanınyüzügülermi yaaa abime bak sen 😅😅😅😅😇😇😇
+1 yılMerhaba kardeşim hepsini okumadım
Ancak şöyle bir şey var
Gelecek böyle planlanmaz
Bir şeye karar ver ve yap
Yaparken sorun çıkarsa halledersin
Ancak
Sende farklı sıkıntılar var kıskançlık vb
Bence bir terapiste git acil05 Yorumla- +1 yıl
Kıskançlığın çok aşırı onun için
Git doktora
Bir şey karar ver derken
Evlenmek istiyorsun
Önce bir kız bul gerisini düşünme
Kız bulunca tanımıyla calisirsun çok fazla detaya boğma kendini bir yerden basla - +1 yıl
Bak yazdıkların onu gösteriyor
Ayıp değil günah değil git
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Düşüncelerinin yarısı kuruntu Çok erken zamanla değişir bu düşüncelerin Erkekler ilk zamanlar da niye bilmiyorum kıskançlık eşini aşırı koruma ve sahipleniyor o kadarki bu boşanmaya kadar uzaya biliyor. Bu yazdıklarından özgüven sorunu çıkayor kalabalık ortamda gerginliğinin sosyal çevren genişlediğin zaman değişeceğini düşünüyorum. Düğünü tek başına yapamıyacağına göre aile faktörüne alışmalısın düğüne yüksek masrafa girmemek çiftlerin elinde gayet uygun düğün yapabilirler lükse kaçmayıp evine yatırım yapabilirler bu sizin tercihiniz olmalı
18 Yorumla- +1 yıl
Yazdıklarını tekrar oku bence 😒 çok fazla çelişki ve deprasif kişilik sergiliyorsun
*evlenmek istemiyorum *nişan yapmak istemiyorum* düğün yapmak istemiyorum*ailesiyle tanışıp isteme falan istemiyorum *masrafa girmek istemiyorum... Demişsin benim gördüğüm içine kapanık bir kişi kalabalığı girmek istememesi gibi bir şey bu yaşının küçüklüğüne veriyorum zamanla değişirsin diyorum yoksa bu saydığın kişilikle kimse evlenmek istemez eşine eziyet edersin kıskanmak ayrı birşey dir eziyet derecesinde kapıya balkona çıkarmamak hapis hayatı ayrı bşrşeydşr
Tabi ki bir kişi temiz bir geçmişi varsa kendi gibi birini araması gayet doğal ama fotoğraf paylaştım, düğünde fotoğraf çekimi gibi şeyleri çok fazla abartma
Bende sosyal medyada paylaşım yapmam buna dikkat ederim sebebi nazar ve insanların art niyetli olması ama paylaşan kişileri eleştirmem
Abla tavsiyesi takıntılı kişiliğini düzeltmelisin - +1 yıl
Ben sosyal medyayı tehlikeli buluyorum. Birisi gelip resimi alıp bir şeylerde kullanabilir gizliye al derseniz de gizli butonu bir işe yaramıyor gayette gizli hesaba bakmak kolay bir şey. Artı ben Nisan olmasın demedim nişan olsun sade olsun isteme de olsun ama ailemle gideyim sadece masrafa da girmek istemem para toplamak lazım parada kolay kazanılmıyor faize girmek istemem günaha girmek istemem ev alırım biriktirip daha iyi mantıklı değil mi? Evlenmekten istiyorum ama bu sebeplerden düşünmüyorum. Eşiniz sizin bu uygulamayı kullanmanıza bir şey demiyor mu?
- +1 yıl
Uygulama olarak kullanmıyorum zaten google dan girip kapatıyorum genelde gündem konularında insanların ne düşündüklerini takip ederim KS, ekşi sözcük ve kadınlar kulubune merak ettiğim sonulara bakabiliyorum eşimde gösterdiğim gösteriyorum merak etme muhafazaker bir çevrede olduğum için buradaki karşı görüşte kişilerin ne düşündüklerini bu tarz yerlerden öğrene biliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılBunların hepsini evlenecein kişiyle konuş, kabul edecektir.
125 Yorumla- +1 yıl
Evlenirken konuşulacakların eksik kalmaması önemli.
- +1 yıl
Yakını odada olmuyor, ikiniz geniş bir sahada oturup konuşursunuz.
- +1 yıl
Beraber çıkın ve bir lokanta veya kafede konuşun.
- +1 yıl
Getirsin, siz ahlak dışı bir konuşma yapmayaacksınız.
- +1 yıl
Önce kafalarınızın uyuşması konuşulur. Yatak odası son evrede kalır.
- +1 yıl
Yatak odası için evlilik düşünülmez. Sen velilik kararını bir daha düşün.
- +1 yıl
Yatak odası için erken. Önce kafalar uyuşsun, ardından kalpler uyuşur ve en sonda bedenler zaten aradığını bulur.
- +1 yıl
Şöyle abi mesela ben oral isterim o istemez evlenmeden bunu bilirse belki vazgeçeriz bilmezse evlenirsek sonra öğrenirse belki yapmak istemez o zaman bende zevkimden mahrum kalırım mesela bu bir örnekti ayrıca buradaki çoğu şey özellikle kıskançlık geçmiş sosyal medya işleri benim kırmızı çizgilerim tamam sonra konuşabiliriz ama ben isteklerimden mahrum kalacaksam neden evleniyorum o kişiyle
- +1 yıl
Ben evlenmeden önce kadın karşıma geçip oral sitiyorum veya istemiyorum derse bi dur o noktaya ne çabuk geldin derim. Kafa, i kalp ve son aşamda buraya gelirsin. Kafa ve kalp uyuşunca çiftler birbirine hiç bir konuda hayır demez, rahat ol.
- +1 yıl
İlişikiye girdiğim kişiden yapmak istemediği birşeyi istemem. Bu ona ve kendime saygısızlık olur.
- +1 yıl
Ben kadın olsam bu teklifle gelen kişiyle evlenmem.
- +1 yıl
Yani istediğim cinselliği sağlamazsa hayatım zindan olur diyorsun. Bende evliliği cinsellik temeline oturtan biriyle evlenmem diyorum.
- +1 yıl
O zaman sevdiğin için pek çok zevkinden vazgeçeceksin çünkü o, senin zevklerinden zevk almıyor olabilir.
- +1 yıl
Sevgi direk gelecek diye de bir şey yok ama buradaki çoğu şey olursa zaten sevgide gelir. Ayrıca cinsellik yüzünden pek çoğu çift boşanıyor günümüzde. Bende onun isteklerinden zevk almayabilirim ama yapmaya çalışırım evlenmeden bilirsem yerine getirebilirim derim veya yapamam derim ona göre de bakabiliriz. Siz sadece sevgi olsun diyorsunuz genel anlamda arada aşk olsun ama aşk gelip geçiyor çoğunlukla sevgide çoğunlukla öyle oluyor yoğunlaşıyor ve gittikçe azalıyor azalmayadabilir ama çoğunlukla azalıyor bir yere kadar orada durabiliyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de aynı sen gibiyim bu gidişle de evlenemem gibi geliyor bana
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl41 yaşındayım, düğün isteme nişan vs gibi durumlar hiç bana göre değil
Cevap sahibi+1 yılYazdığın herşey harfiyen beni tarif ediyor
Cevap sahibi+1 yılSevgilim çok oldu cinsellikte yaşadım ama aileler işin içine girince ve akrabaları da katınca rahatsız oluyorum bu gibi durumlardan
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısmen haklı sayılabileceğin konular var ama zamanla herşey daha da netleşir düşüncelerin hislerin
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl19 yaşımda benimde düşüncelerim netti 25im şimdi ama insan değişken bi varlık bazı konuşardaki fikirler zamanla değişebilir. Aradığın kriterlerin ömürboyu net kalmayacak yani önemli olan uyumlanabilmek
Cevap sahibi+1 yılDüşüncelerin ömür boyu net kalmayabilir mesela diyorsun ya rahat rahat söylemeye çekinirim diye o değişir mesela ileride
Cevap sahibi+1 yılDaha başka şeylerde isteyebilirsin ya da istediklerinden vaz da geçebilirsin hayatta belli olmaz hiçbir şey
+1 yılhobbala sen önce kendini sev bacım sonra birini seversin
01 Yorumla
+1 yılHaklı değilsin robot al kendin isteğine göre ayarla
Haklı oldugun 1 2 yer var ama çok haksız olduğunu yer var19 Yorumla- +1 yıl
1 2 dışında haksizsi ayrıca herşey benim dediğim olsun ayağındasin git robot al işte
- +1 yıl
Hepsi diyorum ya hepsi sıkıntılı karşıdakine konuşacak birşey koymamıssin herşey karşıdaki ile konuşarak halledilir ama sen herşeyi benin dediğim olsun derdindesin
- +1 yıl
Oğlum herşeyi kendin yok bunu isterim istemem isterim istemem az olsun yok çok olsun herşeyi kendin istemişsin bunlar isteğe göre kız istemek demek mal mı ki kız senin her dediğin olacak o sen istemedin diye herşeye susacak
- +1 yıl
Benim de var ama ben karşılıklı konuşup ortak yön almayı tercih ederim
+1 yıldaha erken değil mi evlilik için
014 Yorumla- +1 yıl
derin bir araştırma yapabilirsin bunun için
- +1 yıl
şu düğün kına falan bunlar eşinle ortak karar vereceğin şeyler gerisine googleden bakabilirsin teknoloji çağı malum
- +1 yıl
senin şuana kadar sevgilin flörtün falan olmadı mı?
- +1 yıl
flört ya da sevgilisi olmayan çok fazla insan var öyle birine denk gelmen muhtemel ama bence bu kadar kıskanç olma
- +1 yıl
daha önce sevgilisi falan olmasın diyorsun kıskançlığının boyutunu tahmin edebiliyorum
- +1 yıl
zor ya ne bileyim bulursun umarım
A bu ben :d
01 Yorumla
+1 yılevlenme sen knk
04 Yorumla- +1 yıl
kıza yazık vallahi. İstemiyosan evlenmezsin biter bunu nasıl çözeceksinki
- +1 yıl
Şartlandırmışsın bi kere bu böyledir diye. Şartlandırmayı bırak
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?