SeLamLar ✨✨Hayırlı Cumalar Şekerler 🥳🥳 Vampire diaries izlediyseniz eğer; Damon ve Elena aşkı gibi. Deprem veya Devlerin Aşkı filmini izlediyseniz; Kadir İnanır ve Türkan Şoray aşkı gibi. Umudunuzu kaybetmeden ona olan sevginizi hep göstermeye çalışır mısınız? Sabırla bekler misiniz onu? Bunu yapabilenler var, görüyorum. Beni sabırlarına hayran bırakıyorlar. Gönül kime Söz vermişse, Aşk O’nda güzeldir Sevdiğiniz için Savaşanlardan mısınız, vaz geçenlerden mi? 🌺✨
“Birinin beni çok sevmesi, benim için pek bir şey ifade etmiyor. Ben daha çok nasıl sevdiğiyle ilgileniyorum. Mühim olan yormadan sevmek, güzel sevmek.” Frida Kahlo ☺️✌🏻
Sevdiğine sevdiğini göstermek için çabalar mısın, Aşk için savaşır mısın?
Kolay kolay vazgeçmem. Daha önce şehrimi, işimi kurulu düzenimi bırakıp peşine gitmişliğim var.🙈 Sevince bi başka geliyor insana hayat daha bir girişken cesur oluyor sanki. En azından benim için öyle sanırım. 😂😂
Sabırlı olduğumu fark ettim ☺️ Roller coaster gibi bir aşk yaşamak tabiki yorar ama bana nasıl gelinirse ben öyle giderim ve ilk öncelikle kendimi herkesten fazla sevmeyi öğrendim, bu şekilde sabırlı olmak daha kolay oluyor 😃❤️
Bende tam tersi oluyor. Sevdiğime sevdiğimi göstermemek için çabalıyorum. Çünkü çok sevince kaybediyor insan. Her zaman her şeyi belli etmemeyi, dengeli olmayı, aldığım sevgi kadar sevgi vermeyi öğrendim.
sanırım bu olaylar karsılıklı. pekı cabalamaktan kasıt ne?
karsı taraflardan bırı az ıse meyili onun ıcın mı savasılacak onun gozune gırmek ıcın arizona kertenkeleleri gıbı çiftleşme dansı falan mı yapmak lazım .
Her zaman öyle olmuyor arkadaşlar 😃 biri seviyor, karşı taraf aynı şeyleri hissetmiyor ama gel gör ki seven taraf sevmeye devam ediyor. Aşkını göstermeye çalışıyor falan filan
bu aşk falan degıl kı tutku olur bende rihannaya tutukluyum mesela.
aşk ıkı kısı arasında haz ve cekım demektır .
biri bu ılgı ve ıstegı ıcınde olusmuyorsa bunu para güç ya da etrafında dolanmakla onu cıkartmak mantıksız bence .
ha ayrı ulkeler sehırler olur aılelelr arası sıkıntı olur baska engeller olur o zaman ıkı kısı aynı kavramları paylasıyorsa cabalarsın ımkanlarını zorlarsın.
senın anlattıgın boyle bısı degıl. benım ılgım yoksa kız ıstedıgı dekolte ya da durumları yapsın olmuyo ıcımde yok ne yapabılırım demı ama .
o yuzden bu olaya girmem , yorar cunku.
gırenlerede gulerım kardes baska hatun mu kalmadı etrafta bı dunya var gıt takıl derım .
İki gönül bir olunca özel bir cabaya gerek kalmaz zaten. Ask karşılıksız ise de ne kadar çaba gösterdiğinin bir önemi yok. Cabalamaktansa direk söylemeyi tercih ederim. Ya reddederse diye de korkmam. Karşılıksiz her gün gözümün önünde olup da beni susuz kalmış gül gibi solduracagina, karşılık vermezse onu kaybetmeyi tercih ederim. Her gün yarım acı çekeceğime bir gün tam acı çekerim daha iyi. Yara gönül yarası da olsa tuzu basmak lazım.
Eğer gerçekten seviyorsam. Bunu göstermek için elimden geleni yaparım. Çabalarım ve uğraşıyorum. Zaten gerçek sevgi uğraş ve çaba gerektirir. Zamanın da savaşmışlığım var. Tabi boşuna savaşmışım o ayrı ama ben elimden geleni yaptım sonuçta.
Aşk iki kişiliktir. 3. Bir kişi girince savaşa dönüşür. Ben sevdiğim insan için elimden geleni yaparım. Ve kıymet bilen bir insansa zaten benim çabalamama gerek kalmadan gelir. Değilse zaten uğraşmama gerek yok
Sevgim için bir zamanlar savaştığım oldu, farkettim ki, bu savaşta kendimden çok taviz veriyormuşum. Bir daha kendimden taviz vereceğim bir savaşa girmem. Kendimden taviz vermeyeceğim her savaşa okey ama taviz vereceğim her savaşa da hayır, parantez içinde özellikle bunu belirteyim.
Çabalamam.. Ben üşengeç insanımdır. Zamanında gösterdiğim ilgiye, sevgiye karşılık gösterirse ne âlâ, fazlasını görür. Göstermezse de devamını göremez.