Kolay âşık olan bir yapım yok ama âşık olursam da, normal karakterimin dışında tavırlar sergileyebiliyorum. Mesela genelde sessiz ve sakin yapıda bir insanım ama âşık olduğum zamanlar o sakinliğimden eser kalmıyor. Onunla konuşurken, yazışırken nabzım sürekli yüksektir mesela. Buna rağmen heyecanımı çok belli etmem. Buluşacağımız zamanlar, heyecanım tavan yapar. Normalde hiç içimden gelmezken; âşık olduğum zamanlar sebepsizce şiir yazasım gelir. Sonra da bu şiirleri onun gözlerinin içine bakarak okumak isterim. Hayata ve geleceğe dair beraber mutlu ve umutlu hayaller kurabilelim isterim. 🙂🙂
Aklına gelince gülme hatta aklından çıkmama. Her an iletişim halinde olma isteği, sesini duyunca heyecanlanma, onunla ilgili hayaller kurma ve daha anlatılamaz bir sürü duygu durumu. Karşılık aşk ise tek ruh olma durumu
Onu idealleştiriyor, hatalarını görmüyor, başkası için asla yapmayacağım şeyleri onun için severek yapıyorsam aşık olmuşum demektir. Ondan başkasını kalbim, ruhum, aklım kabul etmiyorsa, her gelen mesajı onun mesajı mı acaba diye bekleyip telefon her çaldığında acaba o mu arıyor diye kalbim çarpıyorsa ve o değilse üzülüyorsam, başkalarıyla geçirdiğim zaman tat vermiyor, her şeyde onu arıyorsam, her dinlediğim anlamlı şarkıda o aklıma geliyorsa, geçmiş olsun bana.
Şöyle anlatayım.. Eğer ondan başkası dünya da yokmuş gibi davranıyorsam, 8nu kaybetme korkusu gözlerimi dolduruyorsa, yüzüne bakınca gözlerim doluyorsa, kalbim küt küt atıyorsa yanında aşık olmuşumdur. Geçmiş olsun demekten başka bişey düşmez. Zaten aşk öyle bir duygu ki. Yalan söylese bile yalan oldugunu bilsen de, kendini inandırıyorsun. Aşıksın ya toz konduramıyorsun..
Beynimde sürekli ona ait olan düşüncelerin dönmesi, hayallerime onu eklemeye başladığımda ve onun için hep bir şeyler yapma isteği doğduğunda, suratıma sürekli anlamsız bir tebessümün oturması, yanındayken bile özlüyor gibi hissetmek vs…
Çok duygusal bir yapıya bürünüyorum yani o ne dese alınıp ağlayabilirim dengem bozulur bazen de kavga etmek isterim ve sürekli hazasım gelir stalklamadan duramam sürekli konuşmak isterim eğer karşımdakinden bir adım alamazsam da artık bırakırım. Engellerim unutmaya çalışırım..
Aşırı yüksek bi libido ve çevremdekilerin “Çok iyi görünüyorsun, cildin için bir şey mi kullanıyorsun” gibi soru ve iltifatlarını duymak. 😂 Daha fazla mutfakta zaman geçirip yeni tarifler denemek. Aşık olduğumun ve aşırı mutlu hissettiğimin göstergesi 😂
15 yaşında aşık olduğumu düşündüğümde davrandığım gibi davranmaya başlarsam "Aşık oldum." diyebilirim de aşka artık inanmadığımdan bunu diyebilir miyim, bilmem. Aşk varsa da aşık olursam bunu algılayabilecek almaçlar bende kayboldu, sanıyorum.
Genel olarak gergin oluyorum. Kafaya takabiliyorum. Biraz beklentiye giriyorum. Ayrıca kendimi daha mutlu hissediyorum. Tabi bu duyguları hissetmeyeli sanırım çok uzun süre oldu. Daha yaşar mıyım. Pek ihtimal vermiyorum.
Nedense sadece bir kişide kalbim sıkışıyor gibi oluyor. Hatırlamam bile yeterli oluyor bu durumu yaşamak için. Açıkçası daha yakınlaşmadan arkadaş olduğum zaman diliminde bu duygu böyleyse sanırım ilişkiyi düşünemem bile. Benim için baya korkutucu bir durum.
Her şeye gülümseyen bir salak olduğumda anlarım 😂😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Devamlı onu düşüyorum, canım sıkkın iken fotoğrafına bile bakınca her şeyi unutuyorum, hayaller kuruyorum, hiç alakasız zamanlarda dikkatimi çekmeyen şeyler onu hatırlattığı için dikkatimi çekiyor.. Onun oralarda bi yerlerde olması varlığı bile aklıma geldiğinde gülümsüyorum.
"Birini pencere kenarına çiçek koyacak kadar sevmek lazım" demiş Kemal hamamcıoğlu, Öyle birine aşık ol ki adlı şiirinde bende birgün öyle birşey yaparsam aşık oldum diyebileceğim.
Mantık insanı olduğum için deli divane aşık olduğumu bilmem, sadece bana gösterilen emeği ilgiyi alakayı ne yaparsam yapayım bıkmayan beni seven insana bende karşılık veriyorum, birisi benim için uğraşsın istiyorsam seviyorumdur :)
Onsuzken buruk bir hisse kapılırsam. Yatarken, ayaktayken ne yapıyor olursam olayım aklımdan çıkmıyorsa. Tüm hatalarına rağmen affetmek için bahaneler arıyorsam. Onu gördüğümde içim titriyorsa.
Belirtiye felan bende gerek yok gece yastıga basimi koydugumda aklıma felan gelip kaldırıyorsa beni iki tek atıp birde sigara yakmışsam ben Aşık olmusumdur..
o kişiyle sürekli konuşmak sürekli görüşmek istiyorsam, aklımdan çıkmıyorsa, onu düşündüğümde veya yanına gittiğimde heyecanlanıp mutlu oluyorsam aşık olmuşumdur
Zor bir soru aslında.. Hoşlantının ötesinde, aklımda, fikrimde ve her an düşüncelerimde varsa, Gördüğüm zaman heyecanlanıyorsam, Anlamsız yere gülümsüyorsam sanırım ben aşık oldum derim :)
Merhaba. Daha önce böyle bir duygu yaşamadığım için bilemiyorum ama büyük ihtimalle heyecanlanırım, o kişiyi görünce elim ayağım birbirine dolaşır vesaire.
Sanki diğer yarımmış gibi sürekli onu düşünüp arıyorsam yanımda hissediyorsam, kalbim yerinden çıkacak gibiyse, yemeden içmeden kesiliyorsam aşık olmuşumdur.
normal bir insanda en tiksinç gelen şey dahi aşık olduğun kişide seni rahatsız etmez. örneğin; normal şartlarda kusmuktan tiksiniyorsundur fakat hedef şahsın kusmuğunu ellerinle tiksinmeden temizliyorsan aşıksındır.
Yani hiç aşık olmadım ama gerçekten birini beğenirsem herhalde yaptığım işi bırakıp mesajlarına geri dönerdim diye düşünüyorum şu ana kadar flört ettiğim kişilere off seninle mi uğraşıcam diyip saatlerce mesaj atmadığım çok oldu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hep oldum daha doğrusu umdum ama yaniltildim hayal kırıklığına ugratildim