Evet SÜPERİMDİR 😎
Kaç yaşında öpüştünüz?
Evet SÜPERİMDİR 😎
Sevgilim olmadı hiç öpüşmedim ama ortaokulda bir kız arkadaşımı öpmüştüm hatta zorla o istememişti sonra bana vurdu bende gittim yanından
Hamile birkaç ay sonra sahilde görüşmüştük yani şans eseri ama bu sefer de o öpmek seni bu sefer de ben istemedim ben ona vurdum
Kız garipmiş😅
Aynen ama artık öpmeyi biliyorum
Kimse itemez artık hemen teslim olur
Oo hayır diyemezler diyorsun yani😅
Aynen öyle
Mesela seninle yapsam itiraz etme zamanım 5 dakika 5 dakikadan sonra benimsin
Niye bu kadar güveniyorsun kendine 26 yıl beklemişiz ben de çetin cevizim yalnız😂
Hadi gel bakalım seninle baş başa konuşalım gel bekliyorum hadi
Hiç gerek yok sabrımı sanalda sınamak için saklamadım kendimi😂teşekkürler yürüyen ego
Hadi ya
Yürü git anlamında mı hadi ablacım hadi işine bak mı diyorsun yani😂
La yoksa gel diyorum konuşalım diyorum
Her yere gitmediğimden böyle yalnızım o kadar öpüşmüşsün de kadın ruhunu anlamayamamışın😄ruh değil et çekmişsin içine
Kızım bak beni çıldırtma hadi diyorum
Hayırdır ya yok öptüğün kızlar gibi vuu titredim ne hoş maço erkek demem ben😂😂
Ya tamam tamam gelme 🤣
Anaokulunda bana aşık olan bi kız vardı tutup kafamı dudağıma yapışmıştı 5 yaşındaydım ama onu saymayalım😄orta 1 de ilk kız arkadaşımla 11 yaşında öpüştüm.
Anaokulu anısı sempatikmiş😄
O zamanlar utançverici gelmişti kızı itip düşürmüştüm hatta. Akıllandık sonra tabi 😅
😂ayıp etmişsin nezaketsiz
Oo o ne ki. Erkekler arasında kızları en çok kim korkutabilir diye yarışıyoduk. En çok ben korkutuyodum. Ama bu kız ona rağmen beni sevmiş hatta ilkokul 5e kadar aynı sınıftaydık ve o süreçtede devam etti sevgisi. Benim kadir kıymet bilmezliğim işte. Kız şimdi taş gibi hatun olmuş :/
Vizyonsuzmuşsun bak ben bile üzüldüm😂neyse gene de şansını zorla belki yeniden sever
Yok ya o gemi kalktı limandan. Sevgilisi var mutlu mesut yaşasınlar 😊
Hayırlısı😄
Senin şansızlığın neden peki?
Bilmem sevenim olmadı hiç🤷🏿♀️
Cevap
70Cevap
9 yaşında ilk. Yazın başında gittiğimiz yazlıkta sahilde kum üzerinde ters duran kayığın altında.
Erken başlamışız😂
Adini hic unutmam Gizem di. :) Annesi ogrendi sonra yazliktan tasindilar :)
Öptün diye mi😂9 yaşındasınız daha ya
Ötesi olsa vatandaşlıktan çıkarlarmış demek ki😂
Ya komik ama oyle oldu iste :)
Lise 2 deydim. Olay bir anda cereyan etti ama, sadece öpüşmekle kalmamıştı. Harikaydı o kız
Nerde oldu peki
Düğünde
Gelin damattan önce siz girdiniz yani gerdeğe😂
Hiç sorma ya 😂 üstüne 2 kız gezerlerken bizi görmüştü o halde. Gülerek gitmişlerdi. Daha da ilginci o gören kızlar dan biri de bana kanca attı onunla da yaptım 😬
Yediveren misin be😂
Kız o gün görünce aklında kalmış. Hiç yapmamıştı o da önce, bir süre sonra o benle iletişim kurdu işte. Öyle gelişti ve oldu. Ama ilk kız harbi müthişti 😂
Ne yaptı da müthişti ya😂
Ne yapacak sömürdü beni resmen, bi an şeyim eriyip bitecek sandım panikledim 😂
Vay arkadaş neler var ya😂
Hemde nasıl. Sen yaptın mı peki?
Pardon şimdi okudum hiç opüşmemişsin. Buda güzel.
Nesi güzel ya😂
Onlar nasıl laflar ya biz eşye mıyız el değmemiş harcardım falan olmadı bu
Çokta alıngansın. Eşyayla ne alakası var benim neyi kastettiğimi anladin sen. Hem öpüşmedim diye üzülüp hemde öpecek adama alınıyon 😂
Başka yerlerden bakıyoruz anlamadın beni de neyse
Ben anladım seni. Şakasına takıldım da, alınacağını bilsem yapmazdım. Özür dilerim.
17 yaşında lise askimdi. Tüm okulun hatta okulların bildiği Dillere destan aşk 😄
Ne kadar şanslısın hiç yaşamadım
O kalın ve kiraz dudaklarım daha bakir, sömürülmesinden korkuyorum
😂sen de mi hiç öpüşmedin
Saymadım ama öpüştüğüm de geçen süreleri yolda yürüyor olsaydım. Ankaradan İstanbula yürümüş olurdum😂
Çapkın 😄
Yok beee🤭
aslında ben öpmüştüm diyemem, öpmüşlerdi. bana pek bi iş kalmamıştı 😂 zaten bu konularda yetenekli değilim, tavlama falan
O zaman çekici karizmatik birisindir
ya aslında öyle artist bi tip değilim ne bileyim basketçi gibi uzun da değilim. sadece birçok kıza göre bile el değmemiş bi tiptim, çok temiz titiz falan. belki ondan mıdır ne
Bilemem vardır bir artı yönün belli bir auran falan
birebir olmasa da yakın akrabası gibi benzediğim biri var, amerikalı eski popüler bi grup olan Beatles'dan birisine. gençliği tabii, şimdi elemanlar yaşlandı
Hangisi
maalesef ringo starr, ama onun gibi çok berduş görüntüye hiç bürünmedim. öyle saç ve sakal uzatmadım yani.
Hatırlamıyorum. İki, Üç dört yaşları olabilir. Sadece annem ve babam :)
14tü gerçekçi olan ama 7-8 yaşlarında ilk “sevgilimle” ufak bir öpücüğümde olmuştu
daha dün öpüştüm, ha ilk öpücüğüm ise 2 ay kadar önce
Nasıldı
Hınç öpüşmedim bu yaşıma kadar ama biri olsa öpüşürüm
Bodoslama mı
Evet aynen bodoslama hiç öpüşmedim merakta ediyorum biriyle öpüşsem dudaklarını ısıracam
Hayvanlaşma😂
Niye ki
Nasıl bi duygu merak ediyorum
Gerçekten merak ediyorum ya biri olsaydı da ahh
Hiç bir bayanla öpüşmedim ama 23 yaslarda 2 tane travesti ve 3 erkeklee öpüştüm
İlginç nasıl bir histi
Travestiler Güzel bir histi erkekler ise bayan gbi giyinip öpüşmek çok zevkliydi
Gay misin peki?
Gay gbi değilde pek kısaca erkek olup bayanlara acı cektirmektense kadın gibi olur bayanların yaşadığı acıya ortak olmayı tercih ederim
Ama bi bayana erkeklik değil kölelik yapmayı tercih ederim aslada pişman olmam
26 yasinda kiz ve öpüsmemis, nadirsin, artik 18 yasini gecmislerin cogu kadin genelde
Kadın erkeklerin eliyle olmaz orda bi anlaşalım 18 liklere genç kız denmesine kabul ama kadın seks yapmadan da kadındır anlatabildim mi?
Hah işte sen anlamamışsın kadın kızlık zarı olmayana denmez çık bu gerikafalılıktan. Ben de anlyacağını umup üst düzey anlatmışım. Kadın çocukluktan çıkmış bütün dişilere denir böyle anlatim anca anlarsın😄Toplum böyle aşıladı kadın denmesi için bir erkeğin bir şey yapması gerekmiyor. Umarım anladın
Bak işine yarar belki
Bu arada sözcük anlamında iki şekilde açıklar 2. açıklama toplumsal gerici düşünce anlamıyla
İşte beklediğim cahiliye yorumu😂o zaman senin kafadan gidersek ne kadar çabuk biriyle yatarsak ayarımız o kadar düzgün müdür😂Kitap oku lan biraz yazık
İşte sen de anlamamışsın başta dediğim gibi genç kıza eyvallah da öyle kızlık zarı yok kadın diyelim falan saçma
21 yaşımda yani bu yıl
Nasıldı
çok güzeldi muhteşem bir his
😁 Sanki içinte ukte kalmış gibi söyledin. Sorun ne peki sevgilinin olmamaşımı senin mi istememen 😅
Ukde mi bilmem ki bu soruyla yeni karşılaştırdım kendimi😂dedim ya dizide gördüm lan dedim sen hiç öpüşmedin ha😂soruna gelince yok sevgilim de olmadı hiç niye bilmiyorum
Hahah çok birsey kaybetmedin merak etme umarim o ilk opucugu haketecek insan kiymetini bilir 😁😁 Sana bir sevgili mi yapsak napsak 😅
Olmuyor ki öyle yapsak diyince 😄bu yaşa kadar ne teklif aldım ne hoşlanma belirtisi😄böyle bahsedince gudubetmişim gibi geliyor ama öyle olduğumu da düşünmüyorum 🤷🏿♀️Anlamadım gitti
Olmuyor demekle zaten olmaz ki icraat lazim. 😅 Bir sikinti var ama ne acaba 🙄 kimlere kimlere teklifler geliyor. İlla mesaj atan tanismak isteyen oluyordur ☺️
Yok olmadı sanaldan oluyor da onları saymam. İcraat derken ne yapayım 🤷🏿♀️
Begendigin ya da etkilendigin birine sen adim at diyecem de sen onu yapamazsin belli 😅😅 en azindan insanlara sans vermek lazim tek tük te olsa sonucta bir goruste aşıkta olsan tanimadan sevemiyorsun ☺️
Gelen teklifleri değerlendiririz😄
Beraber değerlendiricez galiba coğul konustunda 😅😅
Yok esprisine ayı mahalle erkeği ağzıyla konuştum ben kimseye sormam sevdikten sonra😄
biliyorum sakasına dedim bende zaten 😁 sevebiliyorsun yani ondan eminmiyiz 😅😅
Deneriz (m)😂sınayamadık (m) daha
Hahah ilk sansi bana veriyorsun yani 😛😅😅 Sınaman lazim benim süphelerim var ☺️
Sana şans vermedim aslında da ne gibi şüphelerin var anlamadım😂
Sevebiliyormusun diye sormustum ya o konuda suphelerim var 😁 Tuh ya bende sans kazandim diye dusunmustum 😂😂
Ya 26 yıl beklemiş bir kız sanaldan biraz konuştuğu adama şans verir mi sence?😄Nasıl görünüyorum ordan😄
Şans vermek diyince ego algılanmasın şans da istemez aynı zamanda bu kız😂
Hhaha takiliyorum sana ☺️ Oyle deme sonra biraz konustugum insana çay demliyorum story si filan atarmışsın dermisim 😂😂
Sans dedinde o sansı kim kime veriyor acaba 26 yildir sevgilisi olmamis sen ne cikacagi belirsiz 😛😁😁
Nasıl ne çıkacağı belirsiz üstü kapalı maymun mu dedin bana😄
😅est. Sadece psikolojik baskı uyguluyorum 😁
Yok yıllarca yalnız kalmış kız yemez bunları😄hem var bizim de kendimize göre bir auramız yola çıkınca bi dikkat çekerim şimdi o ayrı ha manken miyim asla ama karizmam yeter😂
Baksen laflara ağır dan almalar filan😅 bize bu numaralar sökmez biz de ayni mahallenin cocuğuyuz 😁😁
Ağırdan almadım hatta almadım bile😂gerçekleri söyledim ben sıfır şaka duruşum yeter hem de küçücük halimle 😂
Hahah laflara bak ya daha bismillah demeden boydan da gitti kucucuksun demek 😅 Almamışmış bak sen 😁😁
Ciddiyim bir amacım yok istersen şimdi kesebiliriz konuşmayı😄boy değil önemli olan boydan kazanmak isteyen baştan kaybeder😂
Bu bir tehdit mi 😅Şaka yapiyordum maksat ufak bir sohbet ve tebessüm sen ciddiyete geçmissin bile boyda güzellikte dünyevi seyler daha onemli seyler var kusura bakma rahatsiz ettim ☺️
Yok ya ne rahatsızlığı ciddiyet de değildi sanal burası ciddiye almam ki ama bak küçük olduğumu söyleyince geri çekildin bakıyorum😅😅
Hahah bir soz vardir yere yakin olandan korkucaksin sence gercekten korkmam lazım mı😅😅boyle takıntılarım yok bunlar boş ve dünyevi seyler benim için ☺️
Korkmana gerek yok yerden ziyade sana da yakın değilim 😅konuştuk öyle kimseye de zararım olmaz benim. benden büyük gururum var benim😂
Bana yakın olmaman büyük sans ateşe yaklasmış olurdun barut ile ateş yaklaşsa ne olur 😅 Gururunun seni yapayanlız bırakmasına izin verme 😉😁😁
Ya sen ateşsen ben de suyum su gibi berrak su gibi sakin su gibi kimseye ihtiyacı olmayan 😂Gurur önemli ayrıca ne gemiler yaktım yakarım da dik duramayacaksak nerde ya da kimin yanında durduğumuzun önemi yok
Tamam anladım kimseye ihtiyacın yok ama bu kadar çok vurgulama bence 😅 sana küçük bir tavsiye büyük konuşma bir gün dönüp dolasıp onu yalarsın tabiki istemem ama dünyanın kanunu bu. Ben barut dedim sen su dedin sonda da ateş oldun gemiler yaniyor hadi hayırlısı bakalım 😂😂
Ateş olmadım ne gemiler yaktım dedim😂yok yalamam merak etme kendimi bilirim ben😄ayrıca kimseye ihtiyacım yok demedim başımın çaresine bakabilecek bir insanım dedim. Neyse sohbetin güzeldi teşekkürler iyi akşamlar😄
Ezdin resmen be dediğin gibi olsun bakalim😁😁 Teşekkürler sohbet için takip atabilirsin merak etme bir beklenti içine girmem yani gurur yapma bu lafların intikamini baska zaman almam lazim sanada hayirli geceler ☺️
İntikam yok lütfen😂insanca sohbet olsun olur eklerim beklenmedik bir anda
Hahah tamam olur süprizleri severim o an gelsin gorusucez 😅😅
Tanırsın gerçi bana benzeyen çıkmaz😎😂
Diyorsun 😅 hadi bakalım görücez ☺️
E tabi😂
Merakla bekliyecem o zaman 😅😅
E ama böyle bir sorudan da tanışmak olmadı😂😂
Ooo lütuf edip tanıscaksınızda yani 😅😅 ne büyük bir incelik 😁
E konuşmak için tanışmak şart oldu😂
Bunları senden duymayı beklemezdim 😅😅 Şu an tek sorun soruda tanışmak o zaman onuda cözersek olucak 😁😁
Ya ben ordan yabani gibi mi duruyorum 😄
☺️☺️ est. O nerden çıktı öyle demiyelimde kendi sınırlarını koruyorsun diyelim ☺️
Ne çok konuşmuşsunuz beee 🤪
@emir190734 üşenmedin okudun mu😄
@emir190734 ne çok üşenmemişsin bee
Biraz öyle oldu emir 😅
Mahçup mu oldun nedir😂
hayır tabikide olmam mı gerekiyordu ☺️
Yoo öyle bir izlenim bıraktın mahallenin çocuğu😄
😁he yok sana öyle gelmiştir bu gidişle mahallenin yollarini kesicem artik bekliyorum bak 😅😅
Gidişte ne varmış 😂
Çok tuhafsınız akskdkcldö
@emir190734 ne gibi bir tuhaflık mesela ☺️
Soran hanım gidisat yok iste ondan sey ettim 😅😅
Ne gibi bir gidişat olsun cevaplayan bey😂
@emir190734 anlatsana biraz nasıl bir tuhaflık😄amuda kalkıp mı yazışmışız
Mesela yokuşta freni patlamış araç gibi olabilir soran bayan 😅😅
Öyle olmuyo açık ol beyefendi😂
😁 supriz yapicaktin diyorum hanim efendi
😅
Ya doğum gününden bir hafta önce kendi hediyesini isteyenler gibisin 😂
🙄 ya öylemi
Öyle😂
Oyle olsun bakalım ☺️
tekniken 17 ama zorla sevgilimleyse 21
Zorla?😂
😂kıza bak sersemliğinden faydalanmış
Yalniz degilsin
Yalniz degiliz
Yalniz :D
😂baya motive edici
Tabiki :D opusmek veya biseyler yasamak marifet gorulmemeli
Marifet demedim ki o nerden çıktı baktığın yer yanlış
Üzülme yani yasanmadi diye
Üzülmüyorum da dün bir yerindirdi vay be sevilmeden öleceksin dedim😂
:D sevilirsin umarim en kisa zamands
Aynen sipariş ettim gelecek bakalım😂😂
Nerden? Bana da edelim
Ortaya söyledim inşallah hayırlısı bakalım ay kısmet falan diyince geliyormuş 😂
İstedigimiz gibi biri geliyor mu shshsh
Gelince görürüz artık bana da sürpriz olacakmış😂
Haberleselim :D
Olur😂asırlar sonra
Ahahaah yapma o kadsr bekleyemem ben sss
Başka bir şey gelir mi elden😂😂
Evlenelim shshsh
Höst o nerden çıktı hani kısmet bekliyorduk 😂
Overlokcu ayagimiza geldi shshsj
Yok overlokçu olmaz😂sohbet edemediğim adamı napim ben
Sohbet edemiyor musun, niye?
Anlamadın ki😄şimdi küçümsemek gibi olmasın da kitap okuyan overlokçu gördün mü😄sohbet edemeyiz onla dedim espriye vurarak tabi overlokçu bir sembol
Hakikaten anlamamisim sorry :D anlasiriz ya dicem de guzel baslamadik shsd
Sohbet arkadaşım olabilirsin ama sanaldan gerisine zaten karşıyım😄
Olsun o da bişey :D
E tabi kim bulmuş benim gibi hoş sohbetlisini hem karşılığında bir çıkarı da yok😂
Kesinlikle bulan da birakmiyor bak :D
Şaka bir yana ben hoşsohbet olduğum için değil konuşacak kimse olmadığı için konuşuyorsundur işin gerçeği😄
Yoo samimisin bu hossohbet olman icin yeterli ki henuz dogru durust sohbet edemedik bile...
Yapma milyarlarca konuştuk😂😂
Yetmiyor napalimmm
Ya nesi yetmeyecek tanımadığın bir insan işte karşındaki sanki aşkla konuşuyoruz da tatmin etmiyor gibi oldu😂
Hemen askla konusulur mu ya dur daha yolumuz var :D o da olur istersen ayipsin :D
Hayır ima etmedim yanlış anladın ağız arama falan değildi gerçeği söyledim🤷🏿♀️😄senden niye aşkla konuşmanı istiyim ha tavsiyemdir her aşka konuşmanı isteyene olur ya zamanla tavrına girme aşkla konuşmak öyle ısmarlama usulü olmaz😂
:D :D tavsiye icin tesekkutler yanlid amlama ihtimalim yuksek tsbi busaatlerde :D
Yok hiç yanlış anlama gerçek fikrim😄
Kafam allak bullak sayende sag ol hshsh
Ohoo sen bitmişsin😄sanaldan bile böyleyse reelde bir göz kırpan olsa götü başı dağıtmalı içersin sen😂😂
Öpüşmedim daha.
Evet aradığım yaş aradığım cevap😅
Yaş 25 yolun yarısı eder fhvghchn ama öpüşmedim :)
Sen neden öpüşmedin
Ben bu lafını eleştirmedim zaten 😂tabi ki yaşanır
9 yaşında abimin sevgilisi ile öpüştüm oda 20 yaşındaydı sebebi ise onu çok seviyordum beni mutlu etmek için yaptılar ama kız çok iyiydi seksi, ateşli biriydi
Bende öyle yaş 25 0 km yim
Öyle km falan demeyelim de
😁 ne diyelim öyleyim ama
Sanırım 17 falandım. Kızın dilini ısırmıştım :D
😂😂acemilik mi hayvanlık mı
acemilik :D heyecanlanmıştım ama iğrenmiştim de biraz yalan yok :D
Neden iğrendin? tükürükten falan mı
yok. dilini ağzıma vermesi, kucağıma çıkıp boğarcasına sarılması fazla gelmişti sanırım. Bu kadar detay hatırlıyor olmam da ilginç :D
😄sanırım ben de tiksinirim
evet agresif olması hoş değildi ilk için :D
😄genelde erkekler öyle olur ilginç
anın durumuna göre değişir bence ya cinsiyete mal etmek.. bilemiyorum
Öyle tabi de cinsellik diyince erkekler daha sabırsız ve bıkmazlar diye dedim
sabırsız olunduğu kesin, bu yüzden de herkes oldubittilerden şikayetçi :D
😂😂
Bilmem ki hatirlamiyorum
Öpüşmedim. Ben olduğum için de öpüşemeyeceğim.
Henüz öyle bir şeyle karşılaşmadık 🙂
İlk 14 yaşımda öpüşmustum
15-16 yaslarımda sanırım
15 yaşındayken opusmustüm
16 yaşında başladık bi daha da bırakamadık. 😂👍
dershanede 7. sınıfta
Sen daha dünyada yoktun
😄varken de değişen bir şey yok
😀 dalında koparılmayı mı bekliyosun yoksa doğru zamanı mı
İkisi aynı şey değil mi😅doğru kişi doğru zaman diyelim ben öyle rastgele eğlencesine öpüşemem
Birinde talip yoktur diğerinde senin seçimindir. zor be onca sene 😀
Yani biraz tatsız aşk olmadan olmaz da napalım olmadı be yüzüne bakılmaz da değilim ki 😂🤷🏿♀️İstemediler beni
6 yaşındaydım o gün bugündür bende öpüşmedim
Erken pes etmişsin😄
Ben de bulamadım😄
Hic olmadi
Sevgilin de mi
İlk defa 14 yaşında
Çok komikti
Nasıldı😄anlat biz de gülelim
yalnız değilsin :D
Yalnızım😂
Öpüşmedim, helalim bekliyorum
O neymiş ya aşık olmak yeterli öpüşmek için ileriye gitmek değil ki zaten
Mutluluklar dilerim beyefendi o zaman 😎
Zor😂
17 yasinda opustum
İlk sen mi öptün nasıl oldu
Simdi burda gece gece anlatirsam milletin aklina girerim...
Ya akıllar karışık zaten gönder gelsin
Gel kulana soleyim olsun milleti daha da azdirmayalim :)))
E ama sen de nazlı çıktın😂
Nazla alakasi yok burda anlatirsam yorumum kalkar nikimi incelemeye alirlar 1 hafta giremem sisteme..
Ne yaptın sen de ya erotik bir şey anlatacak sanki😅
Evwt tabiki erotik hemde ne erotik.. aklima geldikce hala heycanlaniyorum
Sen neden hic opusmedin
Olmadı sevenim😂
Şu an da aklina geldi galiba nasil bi his oldugu... gece gece aklin karisti :)))
Hayır açıkladım ya dizide gördüm kendimi sorguladım bu yani
Dizi de gordugunu soledin ama aklina da geldi ama... aklina gelmese sormazdin zaten umursamaz gecerdin :)))
E aklıma dizi getirdi yahu😂
Ama cok harika bisey
Ne yapmaya çalışıyorsun😂
Hic bisey ne yapayim ki burdan :))) sen ne olmasini istiyorsun...
Ben bir şey istemiyorum
Sadece neler yasandigini merak ediyosun bence ve bu seni heycanlandiriyor bence... eger ki opusmasini biliyorsan zevki tarif edilemez...
Bilmiyorum ilerde görecem artık belki de görmem bakalım 🤷🏿♀️😄
Diller dans ediyor. eller bos durmuyor. dudaklar dudaklarin arasinda hafif isiriklar oluyor... ve daha neler neler... ama ilk opistugumde benden 4 yas buyuktu ve resmen kan oturdu dudagima emmesinden
Vahşiliğe gerek yok ya
Vahsilik degil olanlari anlattim sen sordun ben anlattim
Hayır ya kadının yaptığı vahşilik diyorum
Vahsilik degil zevk almak cunku kadin dudagimi emwrken benim ellerimde rahat durmadigi icin daha da zevke geldi.. dedim ya sana anlatilmiyor diye hersey burdan
Anladım bu kadarı da yetti teşekkürler 😎
20 yaşında
Nasıl gelişti
Ovv uzun sürmüş
Wow hahaahaah
13 yaşında falan öpüşmüştüm ilk.
Wow bana mıydı😂
Daha hiç-bir kızın elini tutmadım
Normal küçüksün zaten
Ne alakası var 21 yaşındayım ben ciddi düşünen biriyim o yüzden 30 yaşıma gelsem evlenmesemde öyle olurum şimdiki devirde 15 yaşındaki çocukların 20 tane sevgilisi var
Hayır çok gençsin daha normal olmaması diyorum
Aynen haklısın ama şimdiki devirde gençler hızlı ben ise yavaşım zaten kaldı burda en fazla 2 3 sene evlenmeme ben evlenirim Büyük ihtimal
ben yapmadım bu yasta kotu mu? :D
Yaş kaç ki
Bilmem ben size soruyorum sıfır tecrübe😂sevgilim bile olmadı
bende de yok :D yas yazıyor zaten :D
Nasıl yani😂
yanı soyle yapalım senyazbana ordankonusalımtmm
20..
13-14 yaşında okulun arkasında
Çıkar çıkar merak etme
17 yaşında çok uzun dakikalar sürmüştü
18 yaşımda. Güzeldi
İlk sen mi yöneldin o mu
Henuz opusmedim 😀
Şaka yapıyorsun
You cidden yani opusmefim drkrn dudakyan
😄zaten dudaktanı kasttettim neyse güzel yalnız değilim
Aynen 😂
Öpüşmedim
Oh be işte kader ortağım😂
Çok takma bunları kafana 😅
Ağlayarak yazar gibi bir halim mi var😅arada bir iç çekiyoruz o kadar
İlla öpeceksen elini öp ne fark eder 😅
Ya el mi var arkadaş amacımız abanmak değil öpüşmek sembolik ayrıca niye buna kötü gözle bakıyorsun el de et dudak da 😅
Sakin ol yahu 😳 espri yaptım ayrıca sana kötü gözle baktığım yok insanlık hali merak edebilir
Hayır bana demedim dudaktan öpmeye kötü gözle bakma dedim😄merak ediyoruz işte ya napalım temkinli yaklaşa yaklaşa fransız kaldık
Şu sözü duydun mu sen. Aşk sevgi ile başlar, dudak ile beslenir, 9 ay sonra baba diye seslenir 😅
Şş o son cümle pek hoşuma gitmedi😅hazır değilim
Öperken iyiydi yok öyle kaçmak 😅
Neyse ki doğru yoldayım😂
Neyse ki doğru yolda (yız) 😅
Ayynen öyle😂
Şaka bir yanada alınıp kırılmadın dimi yaptığım espriye 🙄
Yok olur mu niye alınayım senin fikrin bunlar haddimizi aşmadıkça problem yok
Fikirden ziyade amacım güldürmekti umarım en azından tebessüm ettirmişimdir
Teşekkür ederim 😁yalnız insan şurda biraz muhabbet etse güler zaten eğlendim problem yok
Ne mutlu bana o zaman 😇 morale ihtiyacın olursa yaz burdan, hiç bir şey geçmese de zaman geçer 😅
Teşekkürler 😂
Rica 😇
17 di
hiç öpüşmedim
18 yaş
16 galiba. Sen nasıl durdun bu kadar
Olmadı napalım sevenimiz yok😂
Nasıl sevmezler seni ya :)
Bilsem yüzüne bakılmaz da değilim 🤷🏿♀️😄çözemedim
Bakalım o zaman :)
Belki yaklaşımda bi pürüz vardır
Yaklaşmadığım doğrudur 😂
Normaldir o zaman bu durum :)
Ama merak ettim bak seni
Ama yapımda yok napalım olmuyor benim gibi yaklaşmayan kızlar da var onlara yaklaşıyorlar bana yok😂
İstemiyor musun peki
İster insan sevilmek ama istemekle olsa😄
Evet istemekle olmuyor icraat gerek :)
İşte ben de onu diyorum hiç icraat yapmayan kızlara da bakan var bendeki sorun ne
Bunu derinlemesine konuşmak lazım yani tanımadan birşey söylemek yanlış olur. Arkadaşların birşey demiyor mu bu konuda sana
Zor beğenen birisin ve rahatlıkla yaklaşılabilen biri değilsin derler
Baya mesafelisin demek ki insanlara karşı. Senden çekiniyor olabilirler
Ama seven çekinceyi atar demek ki yeterince sevilmedim
Seni sevmeleri için tanımaları gerek. Tanımak için bile çekiniyorlar demek ki yaklaşmaya yani
Hayırlısı olsun ne diyelim🤷🏿♀️
Bak bana bile mesafe koydun ki erkekler napsın :)
İlkokul 2
Vay hızlısın çapkınlığa erken başlamışsın😂
Saçmalama bu salaklık mı nazik olmaktan neden utanıyorsunuz
Abartmışsınız😅
öpüşmedim daha
23 yaşında
14 yaşında
Öpüşmedim
20 yaşında.
Öpüşmedim
21 yaşındaydım.
17 🤨