Sadece o zamanlar bozuluyor. Şiir gibi biri olsun istiyorum. Çok mu şey istiyorum kendim gibi olsun istiyorum. Azıyla yetinirsem kahrolurum gibime geliyor.
İnsanın kendi elinde inan aşık olunacak birini hissetsem bu kadar kafa yormazdım bazı zamanlar. Örneğin arayışta olmayarak bu soruyu sordum , biri de istersen konuşabiliriz yazmış, ama profili açık herkese istersen konuşabiliriz diyen biri ve ayrıca zaten bu site umrumda değil reel hayatta da durum bu. Adam 20 kişiyle konuşmak istiyor, bir de bana nude isteyenleri kötülemiş ama 1 aya kalmaz işin ucu oraya gider. Kısacası ilişki kuramıyorum bu cinsle. Neyse baş ağrıttım kısa bir dert söyleşisi yaptım. İyi geceler.
kısa bir iç dökmenin kimseye zararı olmaz, önemli değil. burası içinse sayısız örnek var. insanın kendi elinde söylemini sizin kader cevabınıza ek olarak söyledim. hani bazı anlar gelir ama farkında olmadan elimizle iteriz, belki de bu benzetme aklıma geldiği için söyledim. baş ağrıtma olmadı.
Yo evet anladım, ben de insanın kaderi kendi elinde söylemini hiç benimseyemedim şimdiye kadar. Hiç elimin tersiyle ittiğimi düşündüren bir hisse kapılmadım. Hiç pişman olmadım. Bence kendi elinde değil, o insan yoksa yok. Yapacak bir şey de olmuyor haliyle.
Ya bilemiyorum karşıma çıkanlar fos çıktıkça inancımı kaybettim bu konuda. Ama hayatı seviyorum tabiki, o konu hariç güzel ve umut dolu bir hayat yaşamaya varım. Başka güzel şeyler var, onlara kanalize olup yaşamaya devam :)
karşılaştıklarımız düşünceleri ve hayalleri bizden çalmışsa onlar kazandı demektir zaten. şiir gibi istemek için şiir gibi olmak gerekir :) mutluluğa devam, yaşamaya devam :) pes etmek yok :)
Evet denk gelmeyecek 😊 Zaten işin işinden çıkamadığım zamanlarda, sadece çokça farklı kişinin, benim için kimi zaman önemsiz kimi zaman da önemli görüşlerini merak ettiğim bir yer. Uzay boşluğuna haykırıyormuş gibi hissediyorum hatta genelde. Ses yankılanıp bana anlamsız bir şekilde geri dönüyor bu kitlede :)
sevindim o klasmanda yer almadığım için, sürekli teşekkür edip hadi bu son olsun satırları yazıp sevimli emoji yapıştırması hikayesine eşlik ettiğin için bende teşekkür ederim :) bu son olacak mı bilmiyorum :)
Bana genelde flört etmek isteyen kişiler değer verdiğini söyledi. Ama nude atanlar daha fazla işlerine geldiği için aşk konusunda bu cinse şans vermedim. Yani günlerce hep yazan birine yazamıyorum, adamın ilgi alanları cinsellik... Aşık olamıyorum işte erkeklere değer veremiyorum yani. Onlar da nasıl değer veriyorsa bana, çok ilginç nude atana sevişmek isteyene kmlerce koşarlar. Neyse sonuç olarak sevgili cinsiniz aşk falan bunları taşıyacak kapasitede değil. Haliyle de olmadı olmuyor olmayacak da.
onlar senden nude tarzı isteyenler kalitesiz kişilerdir. Onlar apacık kendini belli eden tipler. Bu gibi kişilerden ne arkadaş nede sohbet edilecek kişilerdir. sana saygı duyan samimiyeti ile sohbet eden ve kalitesiyle değer veren kişilerle sohbet etmelisin. istersen Konuşabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kazık yiyen biri için normal ama aşık olmak zorunluluğu yok neticede sevmek de sevilmek de kolay değil. Tutucusundur.
Tutucu değilim
Çok bir şey kaybetmiş sayılmazsın kazık yemekten iyidir hiç bulaşmamak. Ki genelde bu yaşlarda daha ciddi insanlar çıkar karşına.
Kazık yemedik en azından doğru
normaldir ve tuhaf değildir. karşılaşmayınca yapacak bir şey yok.
Öyle
arkana yaslan hayatın tadına bak, zamanı gelince ortaya çıkar
Alıştım zaten düzenim bozulmasa daha iyi ama zaman zaman sorguluyoruz sadece
umarım neden aşık olamıyorum diye bozulmuyordur o düzen
Sadece o zamanlar bozuluyor. Şiir gibi biri olsun istiyorum. Çok mu şey istiyorum kendim gibi olsun istiyorum. Azıyla yetinirsem kahrolurum gibime geliyor.
çok şey istemeyenler zor buluyor artık, garip bir kısır döngü
Kader
ve biraz da insanın kendi elinde :)
İnsanın kendi elinde inan aşık olunacak birini hissetsem bu kadar kafa yormazdım bazı zamanlar. Örneğin arayışta olmayarak bu soruyu sordum , biri de istersen konuşabiliriz yazmış, ama profili açık herkese istersen konuşabiliriz diyen biri ve ayrıca zaten bu site umrumda değil reel hayatta da durum bu. Adam 20 kişiyle konuşmak istiyor, bir de bana nude isteyenleri kötülemiş ama 1 aya kalmaz işin ucu oraya gider. Kısacası ilişki kuramıyorum bu cinsle. Neyse baş ağrıttım kısa bir dert söyleşisi yaptım. İyi geceler.
kısa bir iç dökmenin kimseye zararı olmaz, önemli değil. burası içinse sayısız örnek var. insanın kendi elinde söylemini sizin kader cevabınıza ek olarak söyledim. hani bazı anlar gelir ama farkında olmadan elimizle iteriz, belki de bu benzetme aklıma geldiği için söyledim. baş ağrıtma olmadı.
Yo evet anladım, ben de insanın kaderi kendi elinde söylemini hiç benimseyemedim şimdiye kadar. Hiç elimin tersiyle ittiğimi düşündüren bir hisse kapılmadım. Hiç pişman olmadım. Bence kendi elinde değil, o insan yoksa yok. Yapacak bir şey de olmuyor haliyle.
:) güzel yarınları o güzel insanla tanışıp geçirmek dileği ile diyelim o halde
Zor.. Hayırlısı olsun.
dikkat ediyorum da sürekli bir umutsuzluk hali :) yapma
Ya bilemiyorum karşıma çıkanlar fos çıktıkça inancımı kaybettim bu konuda. Ama hayatı seviyorum tabiki, o konu hariç güzel ve umut dolu bir hayat yaşamaya varım. Başka güzel şeyler var, onlara kanalize olup yaşamaya devam :)
karşılaştıklarımız düşünceleri ve hayalleri bizden çalmışsa onlar kazandı demektir zaten. şiir gibi istemek için şiir gibi olmak gerekir :) mutluluğa devam, yaşamaya devam :) pes etmek yok :)
Haklısın 😊 ışık saçmaya devam 😊
Bu arada teşekkür ederim. Samimi ve içten yol gösterişin için 🙏
estagfurullah yol göstermek demeyelim, ben teşekkür ederim kısa güzel paylaşım için, bir başka soruda denk gelirse seve seve :)
:)
denk gelmeyecek :) sadece iyi bir dilek
Evet denk gelmeyecek 😊 Zaten işin işinden çıkamadığım zamanlarda, sadece çokça farklı kişinin, benim için kimi zaman önemsiz kimi zaman da önemli görüşlerini merak ettiğim bir yer. Uzay boşluğuna haykırıyormuş gibi hissediyorum hatta genelde. Ses yankılanıp bana anlamsız bir şekilde geri dönüyor bu kitlede :)
o yankının bir parçası olmak adıma güzeldi. :)
Anlamsız bir yankı olmadı bu sefer ama ben teşekkür ederim.
sevindim o klasmanda yer almadığım için, sürekli teşekkür edip hadi bu son olsun satırları yazıp sevimli emoji yapıştırması hikayesine eşlik ettiğin için bende teşekkür ederim :) bu son olacak mı bilmiyorum :)
:))
olacak mı bende bilmiyorum emojisi olsa gerek bu :) diğer türlü sadece bir emoji olmazdı :)
Son olmayacak sanırım , bu ara çıkmazda olduğum soruları anlamlı bulduğum bir yankıya sormak isterim.
o yankı elinden geldiği şekilde saf bir derya süzmesiyle sana ulaşırsa ne mutlu
istediğin an mesaj atabilirsin sorun olmayacaktır
Mesaj atamadım. Takipledim.
Aslinda normal aşık olmak zor srvgilin olur ama ask zor iş
Aşık olamadığım biriyle sevgili olamıyorum
Hic sevgilin de mi olmadı yani flört zamanı falann
Flört etmek isteyen çok oldu flört aşamasında kaldı ben devamını getiremedim onlar da geri çekildi zaten
Güvenip sevebilcegin aşık olalucagin biri çıkmadı yani karşına
Evet. Bence artık olmaz da. İlgimi çekmiyor.
Belli olmaz bende öyle diodum ama biri çıktı karsima ve herşey değişti
asosyal olduğundan normaldir.
Yok aksine çok sosyaliz
aşık olmayı bence bekleme.
Yok beklemiyorum bu çok zor şu dönemde. 18imde belki evet karşıma masum aşktan anlayan biri çıkabilirdi ama bu yaşta çok zor. İmkansız.
imkansız diye bir şey yok bunu bizler bulacağız. yaş ile ilgili değil ki.
Yaş ile ilgili. Ben değil ama karşımdakinin yaşı ilerleyince bu imkansız oluyor, hayatın türlü evresinden geçmiş bir kişi aşk kavramından uzaklaşır.
3 kere aşık oldum ama 4. olamıyorum. karşımda ki kişi ile anlaşırsam neden olmasın ki.
İnsan 1 kere gerçek anlamda aşık olabilir gibime geliyor ya
hayır.
yaşadıkça ilgili kişiye aşık olabiliyorsun. çünkü ona değer veriyorsun
Bana genelde flört etmek isteyen kişiler değer verdiğini söyledi. Ama nude atanlar daha fazla işlerine geldiği için aşk konusunda bu cinse şans vermedim. Yani günlerce hep yazan birine yazamıyorum, adamın ilgi alanları cinsellik... Aşık olamıyorum işte erkeklere değer veremiyorum yani. Onlar da nasıl değer veriyorsa bana, çok ilginç nude atana sevişmek isteyene kmlerce koşarlar. Neyse sonuç olarak sevgili cinsiniz aşk falan bunları taşıyacak kapasitede değil. Haliyle de olmadı olmuyor olmayacak da.
onlar senden nude tarzı isteyenler kalitesiz kişilerdir. Onlar apacık kendini belli eden tipler. Bu gibi kişilerden ne arkadaş nede sohbet edilecek kişilerdir. sana saygı duyan samimiyeti ile sohbet eden ve kalitesiyle değer veren kişilerle sohbet etmelisin.
istersen Konuşabiliriz.
Yoksa yoktur.
Abartmayın kısaca...
Abartmıyoruz kabullendik
Kabullenme olayına bir şey diyemem.
İçin bir kaç kadeh, kabullenmeyin.
Hiçte tuhaf değil zaman kötü
Zaman berbat
O zaman aşka gerek var mı?
Gerek var. Ama yok.
Bak bakalım bulabilecek misin?
Aramıyorum ki bulayım. Zaten var olmadığına ikna olduk.
Hayat çok garip ama birden çıkabilir dikkat et
Normal olmayınca olmuyor
Arayışı aşk olmayabilir mesela
Normal bende aşık olamıyorum
Normal değil.
Normal
Denk gelmemistir
Hiç mi aşık olmadın
Olsaydım sevgilim olurdu
Yanlış cevap 😀 her aşık olanın sevgilisi olmuyor veya sevgilisi olması bir ömür olacağını garanti etmiyor
Aşık olursam sevgilim olur ama onunla da bir ömür olmanın garantisinin olmadığını biliyorum. Karşılıksız aşk konusunda bir fikrim yok.
Her aşık olduğun seninle olacak diye bir kural yok
Kural yok ama olmadım olamam karşılıksız aşk tanımı bende yok.
İyi başına gelmesin de 😂
Gelmez :)
Aşkın yaşı yok
Değil