başlıkta da okuduğunuz üzere sevgilim askere gidiyor bu gece
6 ay yapacak bir sene veya daha fazla değil ama ben ona o bana çok bağlıyız ve ben sanki nefes alamıyorum gideceğini düşündükçe kalbim acıyor lütfen asker beklemiş birileri ne nasıl ilerliyor bana yardımcı olabilir mi ağlamaktan kendimi alamıyorum
6 ay yapacak bir sene veya daha fazla değil ama ben ona o bana çok bağlıyız ve ben sanki nefes alamıyorum gideceğini düşündükçe kalbim acıyor lütfen asker beklemiş birileri ne nasıl ilerliyor bana yardımcı olabilir mi ağlamaktan kendimi alamıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle sadece sizin başınıza gelmediğinin farkına varın. Bende çok acı çektim çok üzüldüm sanki bu acıyı tek biz yaşamışız gibi ama insanlar kocalarını eşlerini gonderiyo yine bişey olmuyo alisiliyo yani. İlk zamanlar çok zorlu ama emin ol zamanla geciyo acısı.3 ay oldu gondereli hem dün gitmiş gibi hem 3 sene olmuş gibi çok değişik bişey. Allah yardımciniz olsun tez zamanda kavusalim inşallah
Duymak istediğim şeyleri yazmışsın tesellin için çok teşekkür ederim bizimde inşallah 6 ayımız 6 sene gibi geçmez hızlı ve basit geçer inşallah sizinde Allah yardımcınız olsun hayırlı tezkereler
Yaa varya benimde sevgilim gelecek ay gidicez ve bende simdiden senin gibiyim kendimi cok kotu hissediyorum nasil dayanican bilmiyorum bukadar uzun sure bende ona asiri bagimliyim
Umarım sıkıntılı bir yere düşmüyordur kendimi çok yalnız ve kötü hissetmeye başladım her anımda yanımda olan insan en fazla 30 dakikada yanımda olabilen insanı 6 ay göremeyecek dokunmak istediğimde dokunmayacak olmak çok üzüyor
Ayni sehirdeydiniz dimi bide siz of gerçekten cok zor ya biz napicaz :( ben dhaa neresi cikicak onu da bilmiyorum
Aynı şehirdeydik çok şükür belki başka şehirde olsa o askerliği bu kadar derin yaşamazdım ne yapacağız hiç bilmiyorum Allah sana da bana da sabırlar versin dayanma gücü versin elden başka bir şey gelmeyecek çok üzgünüm😔
Amin canim :(
İnşallah iyi rahat bir yere düşer sevgilin 😔
İnşallah canim teşekkürederim
Nereye düşüyor? Tuzlada görev yapıyorum buraya düşerse haberim olsun😄
Amasya ya gidiyor
Bişey olmaz tuşlu telle konuşursunuz. 1 ay acemilik yapacak o zaman amasyada. Ondan sonra 5 ayı farklı bir yerde geçecek
Evet bunları biliyorum ama birbirimize çok bağlıyız işte gidecek olması canımı çok yakıyor
Herkesin başına gelen bir şey. Biz de burda askerlere öğüt, moral veriyoruz. Buraya geldiğinizde o kız sizi bırakıyorsa s. edin ondan hayır gelmez ondan bi b*k olmaz aksine sevinin kurtuldunuz diye tarzında konuşmalar yapıyoruz😄
Ayrılanlar falan oluyor çünkü. Askerdeyken bırakan kişi haysiyetsiz bir kahpedir. Gitmeden önce niye ayrılmıyorsun değil mi)
Büyük konuşmayayım ama inan bırakacağıma ölürüm daha iyi Allah ayrılık göstermez umarım bize ben onu beklerim ama beklerken eriyip biterim üzüntüden
Neye eriyip bitiyorsun ya bir şey değil geçiyor o zaman. İzin de olacak zaten ona 12 gün civarı yanlış hatırlamıyorsam. Görüşürsünüz yani inşallah
O kadar haklısın ki madem kaldıramayacaksın gitmeden önce bitir orda neden acı veriyorsun
İizine gelemiyor diye biliyoruz biz Coronadan dolayı
İzni var mı?
Olacak bugün kuralar oldu arkadaşların. Hakkariye şırnağa düşen oldu. Bir tanesi bölük komutanıyla haberleşmiş direk meyil izni verdi 15 gün. Biraz da gittiği yerdeki bölük komutanının insiyatifine kalmış
Amasya genelde Kıbrıs'a atıyormuş bilmiyorum bizi nereye atar ama umarım iyi yere iyi insanların içine atar
Genelde diye bir şey yok. O döneme öyle denk gelmiştir burda da genelde kıbrıs diyorlardı şimdi daha bugün kurada neredeyse tüm arkadaşlarım hakkari çukurca uludere şırnak ağrı van hep buralara gitti
Amasyadan nereye gönderdiler acaba benimde erkek arkadaşım cuma amasyaya gidiyor da
@minikkuzu12 herkesi aynı yere gönderecekler diye bişey yok kura çekiyorlar
Merhaba bana mesaj atabilir misiniz lütfen aynı durumdayım sizinki bitmiştir yardım jstiyorun
Merhaba sizin erkek arkadaşınız amasyadan ustaya nereye gönderildi acaba
Benim sevgilimin meslek olarak yapiyor bunu senede 20-30 gun anca gorusuyoruz
Fazla konusamazsiniz hepsi bu kadR.
Of işte bu çok kötü
Allah kavuştursun
Teşekkürler inşallah Allah'ın izniyle