Mesela gece konuşacaktınız ama saat 1 de eve gelmiş ve benim bundan haberim yok insan haber vermez mi ben kaç saat bekledim uykum da geldi ne yaptın bu saate kadar dışarda dedim lafı değiştirdi bana başka soru sordu
Güncellemeler
+1 yıl
Au birde biz tartışmaktan sonra gece şarkı paylasmis story de sagoba kajmerin uzak diye bir sarkiso
Konuştuğunuz adam mesaj da sizi görmezden geliyor ne yapmalısınız?
O sana aşık olabilir belki düşük bir ihtimal ama sen kendine aşık edemezsin kaçan kovalanır derler ki o kaçıyor zaten sen kovaliyorsun biraz daha kovalarsan sıkabilir onu ve arkasına bakmaz
Bı iki ay dene ağırdan al. O seni arayıp sorarsa devam et zamanla yola getirirsin. Yok hala aramiyorsa sktr et gitsin elini sallasan 50 olmasa 5. 10 düşer payına
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Pek umrunda değilsin oyüzden
Yol ver gitsin ya diyorsun
Öyle yap
Başkası var aynısını yap dönerse senindir dönmezse başkası var yol ver gitsin erkek mi yok sana
Nasıl başkası var ya sende daha yeni batistik
Seni çok takmıyor başkası yoksa bile sana karşı hissettiği hoslantidan öte değil
Yanı bu hoslantiyi aşık edebilir miyim acaba kendime
O sana aşık olabilir belki düşük bir ihtimal ama sen kendine aşık edemezsin kaçan kovalanır derler ki o kaçıyor zaten sen kovaliyorsun biraz daha kovalarsan sıkabilir onu ve arkasına bakmaz
Diyorsun haklısın ama çok sabirsizim
Eğer ciddi düşünüyorsan sabırlı olmalisin aksi takdirde ilerisi için daha zor olur senin için
Düşünüyorum canım sabırlı olucam
Bı iki ay dene ağırdan al. O seni arayıp sorarsa devam et zamanla yola getirirsin. Yok hala aramiyorsa sktr et gitsin elini sallasan 50 olmasa 5. 10 düşer payına
Aynısını ona yapabilirsin
Bu mu yani bende dedim soruma cevap alamadım diye hala başka yerlere çekti konuyu peki dedim görmezden gel
yol vereceksn
S… et bak keyfine
Bunu devamlı yapıyorsa bir daha mesaj yollamam.
İşine gelmiyor çünkü
Bencede ya