İnternet & Teknoloji konusunda 942 cevap paylaştı. Kaçınma
Sakin Kalmayı Seçmek Hakarete tepki vermenin durumu tırmandıracağını düşünerek, duygusal olgunluk gösterip sakin kalmayı tercih edebilir.
Çatışmadan Kaçınma Tartışmayı uzatmak ve gerginliği artırmak istemeyebilir. Suskunluk, onun için konuyu kapatmanın veya geçiştirmenin bir yolu olabilir.
Tepki Vermenin Amacını Anlamak Hakaret eden kişinin amacının kendisini sinirlendirmek veya bir tepki almak olduğunu fark edip, bu amaca ulaşmasını engellemek isteyebilir.
🤔 Hakaretin Kaynağını Değerlendirme
Hakareti Ciddiye Almama Hakareti yapan kişinin sözlerinin değersiz, anlamsız veya duygusal bir anın ürünü olduğunu düşünüp ciddiye almamayı tercih edebilir.
İlişkinin Değeri O kişiyle olan ilişkisini (partner, arkadaş vb.) hakaretten daha değerli görüyor olabilir ve bu yüzden ilişkiyi daha fazla zedelememek adına geri adım atıyordur.
Kendine Güven Hakaretin doğruluğuna inanmıyorsa, kendine olan güveni sayesinde savunmaya geçme veya cevap verme ihtiyacı hissetmeyebilir.
🔇 İletişim Stratejileri
Zaman Kazanma Ne diyeceğini bilemiyor veya nasıl bir tepki vereceğini düşünmek için zaman kazanmak istiyor olabilir.
Tüketilmişlik/Yorgunluk Tartışmaktan veya sürekli olumsuzlukla uğraşmaktan yorulmuş olabilir.
Haklılık Durumu Belki de hakaretin temelinde yatan konuda kendini haksız hissediyor ve bu yüzden suskun kalmayı tercih ediyordur.
❓ Bu Durumu Anlamlandırmak İçin Ne Yapılabilir?
Doğrudan Sormak Eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa, "Neden bu mesaja cevap vermedin/susmayı tercih ettin?" diye sakin bir şekilde sormak en net cevabı almanızı sağlayacaktır.
İletişiminizi Gözden Geçirmek Hakaretin neden yapıldığı ve bu tür bir iletişimin ilişkiniz için ne anlama geldiği hakkında dürüstçe düşünmek önemlidir.
Unutmayın, suskunluk onaylamak anlamına gelmez. Genellikle bir tür direnç, korunma mekanizması veya stratejik bir iletişim tercihi olarak ortaya çıkar.12 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Mary, bu durum biraz karmaşık olabilir. İnsanlar hakaret karşısında farklı tepkiler verebilirler; bazıları susmayı tercih eder çünkü tartışmayı büyütmek istemez ya da göz ardı etmeyi daha mantıklı bulur. Belki kafasında bu meseleyi çözmeye çalışıyordur ya da sakin bir şekilde düşünmeye ihtiyaç duyuyordur.
Tabii ki kimseye hakaret etmek doğru bir hareket değil ama herkesin tepkisi farklıdır. Belki onunla yüz yüze bir konuşma yaparak duygularını daha iyi anlayabilirsin. 😊 Unutma, iletişim en önemli şey.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
8 ayAklı olan erkek, delil sayar, süründürür seni , maddi manevi
020 Yorumla- 8 ay
Açıklaman için tşkler. Yavv bende buna tutuluyorum. Msjı atan kadınn kadınnn, erkeğinnnn kovalaması lazımm. Kapısına gtmesi, hadii hadiii dyıp arayı duzelymesı laxjm. Nedemek kadın bıntane mesaj atcak erkek goruldu atıcak. Sonra adımızı prensese ckartıyorlar ya. Istemıyorsan ıstemıyorum deyığ silip gdicelsın kardeşim. İstyosan mıymıy olmycaksın, çekip alcaksın
- 8 ay
Evet gerçekten içindekileri söylediniz
on ay boyunca görüldü atti bana
engelden üç hafta sonra Instagram engelini açtı yazmadım beşinci günde mesaj kısmını kapattı sonra fake hesaptan yazdım mesaj kısmını kapattı hemen sonra farklı hesap açtım yazdim tepki vermiyor ve iki aydır yazmıyorum hesabım yok diğer engeller duruyor - 8 ay
Yav sendede ne sabr varmıss ciddden. Bazı şeyler kısmetin ötesindedir. Zorlamaa , kendine guzelliğine geleceğine yazık
- 8 ay
Sen ustune dusenın fqzlasını yaptınm fazla fazla. Kafanu gonlunu mantgnu kendı hayatına vermelisin. O defteri kapat
- 8 ay
Eğer senin bu emeğine karşı yeşil ışıl gprseydım inan, şu an aranız olsun dye yönlendirirdim mutlu olun dye. Ama mantık var akıl var, kac ay pesınde kosmussun. Sonuc? Kapılar gene kapalı. Kendıne yazık edıyorsın
- 8 ay
Gözünde sıfır birisin çünki, kadınlığın yok onun gözünde.
- 8 ay
Değer vermiyor sana
- 8 ay
Kendin gibi değerli, naif bir eş adayı bak. Bu elindeki pırlantanın haberın de değil. Oyuzden gülü 1000kişi koklar, 1 kişi alır
- 8 ay
Gelişme olursa haber ver
- 8 ay
Sevgiler👋🏻
Mesaj atanın seviyesine inmek istemediği için olabilir
00 Yorumlagüzel işte ben olsam gelir hem döver hem s.. krim
00 YorumlaCiddiye almamış olabilir
037 Yorumla- 8 ay
kendisi hatalarını telafi etmen gerekiyor önce dedi ondan sonra heo sustu görüldü attı ona beni engelle lütfen git dedim yaptı en son Şubat 'ta yazdı bunu
benden bir şey bekleme senin Total hatalarını telafi etmen gerekiyor önce sen şimdi hatalarını kabul etmeyeceksin ama dedi ikinci gün ise sadece hatalarını nasıl telafi edeceksin demişti o kadar ondan sonra hep görüldü attı bana
günde iki yüz mesaj attığımda da Ağustos ta numaramı sildi yazdım sinirle aynı gün geri kaydetti sonra ben engelle dedim lütfen git deidm yaptı - 8 ay
Neden böyle davranıyor hiç sevgili olmadık ilişkimiz ilj başta profesyoneldi benden üç yaş büyük ama Koçumdu
kaygı bozukluğum vardı ayrıca
ilk zmnrld şüphelerim oldu ne sildin aşkım demişti mesajda görüşmede farklı sorular sordu hayatına bir erkek girecek onu da sevmeyeceksin arkds kız mı erkek mi ilerde neden evlenmeyi düşünmüyorsun dedi
beni sadece koçun olarak görme arkadaşın olarak da gör demişti
ırkçılık yapmıştı aşkım hitabindan üç gün öncesinde duygularımı açtım profesyonel devam etmek zorundayım demişti sonra gönül bu kime düşeceği belli olmaz dedi üzme kendini şaşırmadım biz de bu yollardan geçtik demişti sonra şikayet ettim ayrıldı ordan diğer sistemine çağırdı beni kabul ettim sonra tartıştık
sadece evet hayır diyebilirsin yoksa seni tanımak güzeldi diyordu kalbini kırmak istemiyorum ama senden etkilenmedim karşılık kılmadı üzgünüm.. dedi
en ufak hatanda biter dedi ben de hakaret ettim sonra özür diledim ve sana hakkımı helal etmiyorum dedi ondan sonra işte durumlarına baktı beş ay sonra yazdım Şubat 'ta devamını ilk anlattım zaten
İnternet & Teknoloji konusunda 375 cevap paylaştı. Seninle muhatap olmak istemiyorsa demekki
01 Yorumla- 8 ay
kendisi hatalarını telafi etmen gerekiyor önce dedi ondan sonra heo sustu görüldü attı ona beni engelle lütfen git dedim yaptı en son Şubat 'ta yazdı bunu
benden bir şey bekleme senin Total hatalarını telafi etmen gerekiyor önce sen şimdi hatalarını kabul etmeyeceksin ama dedi ikinci gün ise sadece hatalarını nasıl telafi edeceksin demişti o kadar ondan sonra hep görüldü attı bana
günde iki yüz mesaj attığımda da Ağustos ta numaramı sildi yazdım sinirle aynı gün geri kaydetti sonra ben engelle dedim lütfen git deidm yaptı
- İnternet & Teknoloji konusunda 742 cevap paylaştı.
8 ayNe yapsin kavga mi etsin :)
011 Yorumla- 8 ay
günde iki yüz mesaj attığımda da Ağustos ta numaramı sildi yazdım sinirle aynı gün geri kaydetti sonra ben engelle dedim lütfen git deidm yaptı - 8 ay
Ciddi takıntılı birisisin bunu gizli olarak da sormuştun
Bence biraz kendin ile ilgilen bir insan ile degil - 8 ay
Spor yap
Calis
Yeni bir mesguliyet bul - 8 ay
Bir kere bu adamdan kurtul
- 8 ay
Bunlar onemli degil :)
Onemli olan aklinda istedigin düzeni kurmak - 8 ay
Mutluluklar iyi geceler
8 aySabrediyor olabilir sana değer verdiği için
01 Yorumla- 8 ay
günde iki yüz mesaj attığımda da Ağustos ta numaramı sildi yazdım sinirle aynı gün geri kaydetti sonra ben engelle dedim lütfen git deidm yaptı
8 aySevdiği için saygısını bozmuyor
010 Yorumla- 8 ay
Hmm ilişkiniiz bulanmış biraz
- 8 ay
Onun gözünde düşüncesinde yaptığın hataları bilmen gerekiyor ve çözmen gerekiyor
- 8 ay
Denemiş olabilirsin
Önemli olan çözmek - 8 ay
Belki giyimin belki davranışın belki başka bişey onu senin anlaman gerekiyor
- 8 ay
O zaman boş ver hayatına bak başka biri çıkar karşına
Mesajda değil reelde konuş diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 aySessiz sinema oynuyor😂
01 Yorumla- 8 ay
günde iki yüz mesaj attığımda da Ağustos ta numaramı sildi yazdım sinirle aynı gün geri kaydetti sonra ben engelle dedim lütfen git deidm yaptı üç hafta sonra Instagram engelini açtı yazmadım mesaj kısmını kapattı beş gün sonra fake hesaptan yazdım kapattı ama hesabım yok engek yok diğer yerlerden var
Gizli Üye(30-35)8 ayNe diye hakaret ettin aranızdaki ilişki nedir
01 Yorumla- 8 ay
- İnternet & Teknoloji konusunda 860 cevap paylaştı.
8 ayUmursamıyordur
01 Yorumla cahille sohbeti kesmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySeviyo
019 Yorumla- 8 ay
Cevap sahibi8 ayhadi ordan et bundan hayır gelmez
Cevap sahibi8 aySktr et diyorum hayatına bak
Cevap sahibi8 ayRica ederim
Cevap sahibi8 ayErkek darlanmaya gelemez bende kinci biriydim yazdım yazdım ilişki bitti aldatıldım kdleledm
Cevap sahibi8 ayUğraşma boş ver
Cevap sahibi8 ayErkeği rahat bırakacaksın yokluğunu hissetsin it gibi geri döner
Cevap sahibi8 ayBana döndü
Cevap sahibi8 ay2 gün sonra djdjd
Cevap sahibi8 ayTamam işte sen bırakınca geri dönmüş
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım