ŞİMDİ LÜTFEN KÖTÜ YORUM YAPMAYIN ZATEN ŞUAN İŞTENDE İSTİFA ETTİM EVİMDEYİM ALDIM 70 LİK DOKUNMAYIN BANA
Arkadaşımın sevgilisine aşık oldum
ŞİMDİ LÜTFEN KÖTÜ YORUM YAPMAYIN ZATEN ŞUAN İŞTENDE İSTİFA ETTİM EVİMDEYİM ALDIM 70 LİK DOKUNMAYIN BANA
kızı beğenebilirsin ama aşık olmak onları ayırmak. olacak işmi. bu nasıl arkadaşlıktır. karşındakine arkadaşın ve sevgilisinede arkadaşının sevgilisi diye baksaydın öyle görürdün kendini kandırma o çocuk arkadaşın değil. ya da senin arkadaşlıktan haberin yok sen kız kardeşine ya da yeğenine ne kadar güzel olsada aşık olabilirmisin o gözle bakmazsında o yüzden olamazsın demekki sen arkadaşının sevgilisine ulaşılmazlık koyara arkadaşımın sevgilisi diye de bakmamışsın. kendine gel hatanın neresinden dönülse kardır. senin bu yaptığın çıkarcılık hainlik düşmanlık v.s. gibi hoş olmayan adlarla anılır.
yaaa niye beni burda anlamıyosunuz 22 yaşındayım işten arkadaşım görmem olur biter iş değiştiririm yeterki kız beni sevsin ben çok seviyorum hareketleri yani sohbete bile ikimiz daha çok konuşuyoruz o ot misali takılıyo yanımızda beni çok fena cezbediyo SEVİYORUM DELİ GİBİ AŞIĞIM
yukarda bi yorum daha yapmıştım güncellemenden sonra onun altınada yorum yapmışsın ve ben de cevapladım o cevap bu yorumunada yeter. ama anlamak istersen tabi. hayat senin hayatın bildiğin gibi yaşa ama iyi düşün öyle yaşa genç arkadaşım.
bence senin canın sıkılıyo yazmışsın bi soru cevaplayanlarla dalganı geçiyosun. yorumlarda sana yazılanlara bak bide senin geniş geniş alakasız seçin diye yaptığın güncellemeye bak. bu gerçekse yada yalansada hiç farketmez. inşallah aynısını senin sevdiğin için en yakın arkadaşın düşünmez. yaşattığını yaşamazsın. yaşarsan anca ogün anlarsın sana yazılan yorumların anlamını.
ya yorumun için saol ama kızdan bir ışık görmesem bu kadar olmazdım sana dalga geçiyor gibi gözükebilirm ama benim ruh halim çok kötü uzak duruyorum yaklaşmıyorum telefon ediyo bişeymi oldu niye böyle davranıyorsun diyo bir kerede bir arkadaşımdan yardım istedim bu kızla çıkmayı düşünüyorum dedim arkadşaım sevindi kıza bi haller oldu anlam veremedim kız arkadşaım sana ilgisi var bunun dedi daha ne kadar zorluyım kendimi en azından söylerim varsa ilgisi bırakır arkadaşımı yada beni silsinler
şimdiki sevgilisinin arkadaşına ışık yakan kız yarın aynını sanada yapınca bu durumda senin elinde tek kalan arkadaşının sevgilisine göz dikmiş güvenilmez erkek imajı kalacak. ve aşk acısından kimse ölmemiştir ne kadar çok sevmiş olsanda aşka saygım sonsuzdur bazen olmadık şekilde can yakar seninkide bu tip bi durum ama yanlış yoldasın iyi düşün. can yakanın gün gelir canı yanar.
şimdiki sevgilisinin arkadaşına ışık yakan kız yarın aynını sanada yapınca bu durumda senin elinde tek kalan arkadaşının sevgilisine göz dikmiş güvenilmez erkek imajı kalacak. şu sözünle beni can evimden vurdun kıza diceğim söz bi daha benla fazla muhatap olma bana mesaj atma sana karşı zayıfım dicem en azından o çeksin kendin ibenden ben yapamıyorum oda bilsin hatasını bana karşı bende sonuçta erkeğim .
zaaflarına yenik düşme. asla kalbinin mantığının önüne geçmesine izin verme. aşk güzeldir ama doğru yerde doğru zamanda doğru kişiyle. dilerim en güzel aşkı doğru kişiyle dürüstce yaşarsın arkadaşım. hakkında hayırlısı olsun. doğrudan şaşma.
yani şimdi yorumları okudum,sorunu okudum ve en son güncellemeni okudum...Bana garip gelen konu şu, kıza aşık oldum, O'nu arkadaşımla düşününce çıldırıyorum diyorsun ve şimdi burada sana bir kaç kişi akıl verince aklım başıma geldi vazgeçtim diyorsun. 1. aşıksan 1 dakikada fikrin nasıl değişiyor. 2. Bence aklın başına gelmedi kızı sevmeye ve onunla ilgilenmeye devam edeceksin. 3.Sanırım sana bu konuda kimse yardım edemez. Kendi kendine çözmen gerekiyor. 4.Benim fikrim kendine acil bir kız arkadaş bul belki onu unutursun...kolaylıklar
kıza aşığım ztn o değişmicek ama uzak durucam ve kızada benimle fazla muhatap olmamasını isticem ona karşı zayıf olduğumu bilsin kendine acil bir kız bul diyosun bulucağım kıza yazık olmazmı sonuçta ben başka birine aşığım
valla bizde arkadasın sevgilisine kızına karısına bakma durumu olmaz!olanlarada pek ıyı bakılmaz,aynısını sana yapsa senın arkadasın ne dusunurdun?sana yapılmasını ıstemedıgın seyı sende basklarına yapma bu kadar basıt
Cevap
20Cevap
Arkadaşın sana güvenerek o kızı yanına getiriyosa sende adam gibi ona bacın gözüyle bakacaktın..!
Bişeyler olacağını hissetmeye başladıqın an o kızla bir daha aynı ortama gelmemeliydin..
K.bakma ama kendini şerefsiz gibi hissetmen çok normal...
kusura bakma ama o kız niye sürekli benle ilgileniyo ben durup dururkenmi kıza aşık oldum niye başka arkadaşlarımın sevgilisine bakmıyorum ilk defa başıma geldi yapçak biri değildim
kız o... değil ben p.ç değilim lafını bilde konuş güncelemeyi oku adam ol aklım başıma geldi uzatmana gerek yok
bunları kızla paylasman gerek önce tabi o bunun farkında değilse eğer senle bir ilişki düşünmüyorsa arkdaşınla aran bozulacak..bencee bir sürü kız bulursun ama bir dost bulmak çok zordur kendine ve duygularına hkim ol.bunu demek cok kolay diyeceksin ama duyguların daha fazla debreşmeden vazgeç ..senin için en doğru olanı bu ..
yaa diyorumki kız bana böyle bakmasaydı bn düşünmezdim herhalde kız beni çok etkiliyo gülüşü tavırları özellikle böle yan bakıyo bende herşey bitti
yuva yıkanın yuvası olmazz bunu arkdsna yapmaaa vee yıkarsan emın oıl ılerde baska bı erkek sızı yıkarr
yuva yıkmıyorum belki evlenmicek belki kısmeti benim ayrılana kdr beklicem olurmu o zmn
bekle bakalım kızın sende davranısları nasıl?
kız bana karşı ilgili sıcak sempatik bakışlar özellikle süper arada sırada bana iyi geceler mesajı bile atıyo cevap vermiyorum kız benle konuşuyo ben kaçıyorum resmen sorunlarını anlatıyo ben kaç kere duygularımı bastırmaya çalıştım ama olmuyo çok zorladım kendimi
kızda kasınmıss yanıı ne buher gece ıı geceler mesajıı atmalar hay allahım yaa:S
işte beni karıştırıyor kız ben durup dururkenmi bu duygulara girdim böyle biir değildim ben kafamı karıştırdı bu kız
Hissettiğin şey hislerinle doğru orantıda. İnsan en yakın arkadaşına yaparmı bunu. Bide kıza söylemiş bence kız söylemeyip en kötü şeyi yapıyo. Söylesin ki arkadaşın arkadaşının ne olduğunu bilsin. Sevmişsindir ona eyvallah ama kıza yan bakıp bide söylüyorsun işte bu affolmaz bu alelen edep dışı bir davranış. Bide ona arkadaşım deyip iki yüzlülük yapacaksın. Yüzüne tükürseler hakkın var.
Aklını başına al..Kendini rezil etme..Onların hayatına gölge olma..Git başka kız bul...Kendini nasıl hissttiğin doğru gibi görünüyor...
kendini şerefsiz gibi hissetmen normal şerefsizsin çünkü
saol sen ne dersen de evli birine bakmıyorum sonuçta mutlaka ayrılcaklar ayrılırlarsada burdayım sonuna kdr beklicem evli olsa bakmam herhalde
bence şerefsiz değilsin sevmişsin işte kötü bişey yok sonuçta kıza tecavüz etmedin zorla bişey yapmadın ki sadece sevdiğini söylemişşin ama kız gerçekten istemiyosa seni sende bırak uzatma sevdiğiyle arası bozulmasın sana gelincede çok üzülürsün ama illa unutursun kendinede sıkıntı yapma ortada şerefsiz olunucak bi durum yok arkadaşım
şeref haysiyet onur sadakat ve gurur sana hatırlatıyor
Tüü sana rezil. senin gibi arkadaşım olsa kafasını matkapla delerim lan, yüzünü tırtıklı duvara vura vura parçalarım.
yaaa demeyin şöyle sanki yaptığımın yanlış olduğunun farkında değilim biliyorum yanlış ama kız için deliriyorum .
arkadaşın anlasında hele gör delirmeyi sen dur.
o anlamaz benim öyle sevgilim olsun kimseye selam verdirmem
o kızın da senin de karakterinee tükürmek isterdm ama siz gibiler onu bile haketmiyosunuzzzz...
aşık olmak suçmu niye kzııyosun aşığım ve aşkıma sahip çıkıcam
bi defol git yaa aşk böyle mi yaşanır böyle mi olur? sen öncelikle arkdaşlıktan dostluktan bi habersin ...peehhh sahip çıkacakmışşş
ben dostumdur gerçekten aklıma gelcek şundan 1 sene öncesine gitsek biri bana böyle bişey dese inanmazdım yapıcağıma ama çok kötüyüm seviyorum gözüm sadece onu görüyo
bu şarkııı benden size gelsin . takma kafanııı bu da geliiir bu da geçeeer .
yakın arkadaşların beğenisinin birbirine yakın olmasından ötürü bu durum sıkça oluyor.ara arkadaşını sor,nasıl gidiyor diye.nihayetiniz.
geçti artık vazgeçtim herkes şerefsiz diyo gece uyuyamadım ztn
Ya arkadaş herkes önyargı ile yaklaşmış yorum yapmadan önce empati yapmayı deneyin yaptığı şey doğru demiyorum ama hiç kimse karşısındaki insana aşık olmak için aşık olmaz his bu önüne kolay kolay geçemezsin ki tamam belki yanlış kişi arkadaşının sevgilisi ama aşk bu engel olamazsın son güncellemende kız onu yanlış anladığını söylemiş ama sen ışık gördüğünü söylüyosun eğer sen kızı yanlış anlamadıysan kızın amacı belli unutmaya çalış bişeyler başlamadan daha kolay biter sıkma canını.
Nasil bakman gerektigini bilmedigin icin yanlisa dusmussun. Insanlara bakmayi ogren kardes.
Baskasinin mutsuzlugu uzerine bi mutluluk kuramazsin
Sevgılısıne soyleyecektır bende olsam aynısını yapardım !
söylersen hepsini kaybedersin ya da diğer secenek kızı kazanır erkeği kaybedersin
aralarını açmak istemen art niyetli biri olduğun anlamına gelir. o kişilerden uzak dur bu sayede aşk maşk kalmaz.
sana verecek aklım yok. Azıcık empati yapsan. Eğer senin sevgilini arkadaşın almaya calisaydı ne hisederdin
arkadaşım vazgeçtim diyorum niye üstüme geliyosunuz çıkıyım taksime asın istersiniz seviyorum duygu bu kalbim gitti elimde olan bişey mi uzakda durcam diyorum ben zmna bıraktım siz hala yaramı deşiyosunuz
üstüne gelmiyorum ve sadece bu konu için değil.
her konuda standart prosedürümüzü uygula, empati yap.
sana yapılsa ne hissedersin.
Yuva bozanın yuvası olmazmış. Allah öylelerinin neyse bela okumayacağım.
sana dün demiştin kardeşim dinlemedinki beni yha :\
Ağzından çıkanla kulağının duyduğunun yazarak laf olmadığının ne zaman farkına varacaksın acaba?
ismail abi :)
Senin gibiler yüzünden sevgililerimi kız arkadaslarımla tanıstırmaktan korkar olduummm !
senın gibiler yüzünden arkadasımıza da güvenmeyecegız yanı anlasılan bu
GÜVENMEYİN ABİCİM KİMSEYE GÜVENMEYİN
Bence aralarını boz kızı sen kap. Başka bir kız bul seninkini ona aşık et :) Manitayıda sen kap.
arkadasının sevgilisine mi aşık oldun bide burda bunu utanmadan söylüyon mu bu kadar da olamaz ya
Sevgilisine aşık olduğun yakın arkadaşın senin anneni mikseydi ne yapardın acaba çok merak ediyorum.
Gel birlikte içelim valla he bende çok dertliyim
kendine gelmeni öneririm sana genç.aynısını sana yaptıklarını düşün bakalım ne hissediceksin
böyle puşt gibin i*ne gibin mi yani ?
evet öyle
ben olsam soylerdim sevgilime kizda biseyler var
bacım diyeceksin. olum bak git!
görmek istediğin gibi görüyor olabilirsin
1 saat içinde R yapılmış.
yanlış düşündüğünün farkındasın zaten
o kız o adamı ıstıyorsa uzaklas
istemiyosa yanaşıymı
abi ztn burda yazabildim sadece nasıl söyliyim millete doğrarlar bni taşlarlar bütün arkadaşlarım soyutlar kıza söyliyim kız bıraksın arkadaşımı o söylesin ona aşığım diye plan bu ama ters tepmesinden tırsıyorum
sakın arama
Vazgeç bu sevdadan..
yanlış teeers
buda arkadaş işte
iyi halt yedin
ne ayıp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar