Aşk İlişkileri Fenomen EZGİ FINDIK sevgilisinden ayrıldı sizce ayrılık sebebi nedir? mineamk Takip Et Xper 3 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Düşüncelerinizi alalım Güncellemeler+1 yıl kim kimi terk etmiş bu bile net değil hala Güncellemeler+1 yıl İnstagram da 700 bin takipçisi var Fenomen EZGİ FINDIK sevgilisinden ayrıldı sizce ayrılık sebebi nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
pallmallbora Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Kim lan bu fındık, bu memlekette ne kadar ünlü var ya 1 1 Yorumla uçmayıbırakankuşş +1 yıl Biz böyle hasbihal ederken çatır çutur para kazananlardan sadece biri Yorumla
balfatih Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Ezgi Fındık kim ya diye arattım, baktım. Hiç denk gelmedim. Ayrılsın. Başkasını bulması zaman almaz 1 0 Yorumla
tanlıyx Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Dünya kadar malın olacağına fındık kadar ezgin olsun 0 0 Yorumla
Lucifan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Fazla fenomen değilmiş çünkü tanımıyorum açıkcası umurumda da değil 0 1 Yorumla Lucifan +1 yıl Türkiyede de 70 milyon insan var biz nerden tanıyalım fındık fıstık a. wk Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evlilik değil eğlenmek popülerlik için onunla birlikteydi bence Ezgi de bunu fark etti içi ısınmamıştır bence 1 0 Yorumla
ALP-LUST Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl o kim aw ayrıca bana ne off işsizlik hard level 1 0 Yorumla
ssudee2 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl şu an tek derdim niye ayrıldılar sorsuydu zaten 1 0 Yorumla
ganalimahosgeldiniz Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ne bileyim ag çokta umrumda ya. 1 0 Yorumla
SudeAmaAnonimOlan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl O kız niye fenomen ya hiç bir vasfı yok 0 1 Yorumla mineamk +1 yıl Bende bilmiyorum Yorumla
Suatsarıbaş Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Sırf magazini çalkalamak için yapılıyor 😏 0 4 Yorumla mineamk +1 yıl Hayır adam ilişkiye ciddi bakıyormuş ezgi de çok fedakarlık yapmış vs Yorumla Suatsarıbaş +1 yıl Fedakar olmak her zman kaybettirir Balık baştan kokar😉 Yorumla mineamk +1 yıl Bakmıyormuş* Yorumla Suatsarıbaş +1 yıl Anlamıyorum Magazini takip etmiyorum 🤷♂️ Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Düşüncem yok. 1 0 Yorumla
Beyzaa0012 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl O kim be 0 4 Yorumla mineamk +1 yıl İnf Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Ney? Yorumla mineamk +1 yıl influencer Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Fazla bi fenoluğu yok. Beni alakadar etmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kim lan bu fındık, bu memlekette ne kadar ünlü var ya
Biz böyle hasbihal ederken çatır çutur para kazananlardan sadece biri
Ezgi Fındık kim ya diye arattım, baktım. Hiç denk gelmedim. Ayrılsın. Başkasını bulması zaman almaz
Dünya kadar malın olacağına fındık kadar ezgin olsun
Fazla fenomen değilmiş çünkü tanımıyorum açıkcası umurumda da değil
Türkiyede de 70 milyon insan var biz nerden tanıyalım fındık fıstık a. wk
Evlilik değil eğlenmek popülerlik için onunla birlikteydi bence Ezgi de bunu fark etti içi ısınmamıştır bence
o kim aw ayrıca bana ne off işsizlik hard level
şu an tek derdim niye ayrıldılar sorsuydu zaten
Ne bileyim ag çokta umrumda ya.
O kız niye fenomen ya hiç bir vasfı yok
Bende bilmiyorum
Sırf magazini çalkalamak için yapılıyor 😏
Hayır adam ilişkiye ciddi bakıyormuş ezgi de çok fedakarlık yapmış vs
Fedakar olmak her zman kaybettirir
Balık baştan kokar😉
Bakmıyormuş*
Anlamıyorum
Magazini takip etmiyorum