Mahallelinin diline düşücez :/ yol yakınken ayrılayım mı sizce?

Kanka sen de amma hızlı çıktın! Doritosu peynirli seni ölene kadar sevecek erkeği bulucam derken vitesi boşa aldın herhalde. Bir iki üç dört maşallah, nazar değmez inşallah.. 😅😅😂
Aslında bende hala öyleyim
Tesbih bıçak çakmak ve bide 0,50 kuruş bunlar varda bide meşhur danlar o dan bendaha çok lise pistlerindeydim dj army dj fahri yılmaz dj okan doğan dj ibrahim çelik eskidendi bi namı büyük bi
Lakap ErenBaBBa, HeyjanınAmcaOğluda diyen vardı ve beni seven arkadaşlarım bazende şaka yapardılar mesela aşk mektubu bunun gibi şeyler merak etme senin sevgininden ne yapçağını şaşırmış bende var bu durum sevdiğim arkadaşıma çok sıcakanlı ve acayip haraketlerde bulunurdum kelimelerin bir birine girmesi gibi olduğu gibi kabul edebilirsin yinede karar senin
Ya şimdi sende pek tekin değilsin hani :d Adamın aklını alırım üleyn diye yapıştır ensesine asdbasöda
Neyse şaka bir yana. Ya şimdi öyle ortamda büyüyen insan sevgisini öyle göstericek. Sen onu değiştirmeye çalışabilirsin ha yok olmaz bundan bişi dersen ayrıl tabii ki
Cevap
39Cevap
Bence, 4 çızıklı adidas eşofman takımı giyip beraber mahallede rap dinlereyek turlayın. Heyecanı var demeyi unutma. Fkkl
🍓
Bence birbirinizi dengeleyip çok renkli hayat sürdürebilirsiniz 😂
yazana bakmadan konuyu okudum. yazani gorunce gozlerim portledi. trollemedigini varsayarsak, bula bula bunu mu buldun be kizim.. konularinda erkeklerden hep bi hayiflandigin bi yana, adam secerken bile soylenmeye bahane arar gibi...😆
Yani şimdi pek bilemedim şöyleki gençlikte hevesini alması gereken zaman dilimleri vardır ve yaşında zamanında olur böyle uğraş ve işler ama yaş ilerledikçe gelişir olgunlaşır insan
Seninki gelişime açıkmı bunu bilmek gerek
Yahu Bağcılar canısı deyince bütün bagcilari kapsıyor ki. Hem böyle bir tasvir de olmaz ki. Detayda yazdığını adana da yapan da var Antep de yapan da var Ankara da yapan da ☺️
Onun dışında ayrıl ayrıl 😃
Allah kurtarsın ne diyim. Tarzın değilse ayrıl tabii ki ama sen de onlardan biri olsan bu soruyu sormazdın zaten. Yaptığı şeyler hoş şeyler değil. Gürültü, çevre kirliliği.
Kızlar yana yakıla böyle birini ariyorken sen bulmuş da bunuyorsun. Tofaş seven birinden zarar gelir mi be. Hele ki pusturuyorsa. Yalnız uyarayım seni dikkat et. Kaptırma çocuğu. Tofaş'ı gören kızlar erir kül olur
İmkanın varsa tofaş için tamir, bakım, kaporta ve modifiye yeri aç.
Krizi fırsata çevirmiş olursun bahaneyle.
Bulmuşsun işte yağız delikanlıyı ne diye dönüyorsun :D
Ayrılsan bu sefer müslüme bağlar sen affetsen mahalle affetmez 😂😂
Bence ayrilma hatta sende ona uy. Ilerde bakarsin yerli daltonlariniz olur boy boy 😅
Kekoysa çekilmez yenileri için başvuru formu hazırlarım ayrıl sen
Bulmuşsun bunama kıymetini bil burda herkes yanliz 😀😀
TEYZECİM UZATMALARIN 2 YARISINA GELDİL UZATMA İSTERSEN MAÇ SENİN İÇİN BİTTİ MAĞLUP OLDUN TEYZECİM 😂
Sende keko ol 😂vazgeçmek yerine uyum sağla baktınız olmadı o zaman vazgeçersin
Ayrıl ayrıl. Sana İstanbul beyefendisi lazım, sokak sanatçısıyla olmaz bu işler.. 😊
Sen tam da böyle birini aramıyormuydun, bence bu tam senin dişine göre biriymiş, senin meziyetlerine bakacak olursak bu yükü ancak öyle biri kaldırabilir.
Yine bir KizlarSoruyor yine bir kurgu, sormak için açılmış başlıklar...
Bence ayrılma. Sen de başarısız bir tröllsün, güzel anlaşırsınız.
Bence detaylara takılma hs
bence mutlu bir yuva kurun bulamazsın onun gibisini :)
O seni kullay kolay birakmaz daha fazla baglanmadan birak bence illerde cok daha zor birakir seni yoksa
Sen keko o keko iyi anlaşırsınız bence.
Trol'ü böyle güzel yapan üye görmedim site de 🤓
Senin sevgilin yok ki yorumlarda görüyorum
Hahahah yakında duvarlara resmeder seni
Tofaşla gördüğünde anlamalıydın
Dön ya ne o keko erkek hiç sevmem
Direkt al çantanı kaç
Sana uygun biri değilse ayrılmalısın kaçmalısın
Bence geç bile kalmışsın
Ayrılma ne güzel eğlenceli 🥳🥳
Yol yakınken yanlayarak U yapın.
İlerde sen çekeceksin
Ayrıl güzelim yakma başını
Arada izliom ışıklar falan :)
Kekolara karşıysan dön tabi
Bence harika biri, düğüne kadar sabredelim.
Senin değerini düşürüyorsa aytılırsın. 🤘😎
Bu gerçek mi dnakdnakdoskfks
1 kere seni çükmesine izin ver sonra ayrıl
Ayrılmak için daha neyi bekliyorsun 😂
Bagcilar transformers optimus 50 kuruş 😂
Bağcılar ise sıkıntı yok. Karagümrük olsa sakat
Bi dokdora gkrunde KS den az uzaklas
haberler de ölüm haberin çıkmadan, ayrıl
Papaz her gün pilav yemiyor😇
Keko iyidir iyidir dkdmdkd
Ayrıl gitsin 🍫
Gaççç